Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
28.4.2014 21:08:04
Úkoly - přemýšlím kde je chyba... zda v neschopnosti dítěte, nepochopené látce, špatném výkladu??
Očekávala bych, že Dú je opakování látky ze školy, ale Ančí se poslední dobou nečape.. ano, pravda, slovní úlohy, .. chce to použít mozek, a mi přijde, že jí "nefunguje dostatečně".. Jen nevím, zda je to tím, že na to nemá, nebo je pubertálně(?) líná... ![]() No, třídní schůzky máme zítra, učitelku novou od září, o Aničce jako takové jsem s ní nemluvila. Tak to asi zkusím... ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
28.4.2014 21:04:04
Dřívěji??
![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
28.4.2014 20:50:55
20/6 - joj tak to vypadá, že to dobře dopadne
)))úkoly si Jířa píše sám ....... občas pomůžu s Anglinou ...... uč se taky sám, tedy tvrdí, že se učil )))))))))))))))))))))))))))))dnes rodičáky - majda ok musí víc trénovat čtení, čte dobře, ale měla by zrychlit !!! jinak ok ... jířa taky ok ..... čeština 1-2, a jinak velká pochvala za vlastivědu, zajímá ho to, maká na hodinách .... jsem ráda neb ze začátku ho vlatsivěda vůbec nebavila .... taky se řešilo koho budou mít další školní rok ..... na 2. stupni ubývají třídy a na 1. stupni přibývají ..... takže učitelé z 2. st budou chodit učit na 1.st hlavně příroďák, vlastivěda ... no uvidíme jaké změny nás zase čekají Jířa sekal prvně celou zahradu sám a já za ním nastartovala strunovku na dosečení !!! to nám to šlo ))zkusila sem manžela na psa ... ani slyšet ![]() |
|
|
28.4.2014 20:46:17
Moniko Bobo neboj určitě se potkáme, myslím, že do Pardubic pojedu dříve než do Prahy
ozvu se dřívěji !!! |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
28.4.2014 20:45:29
Berber, v naprosté většině případů sám - v případě, že si není jist, pomohu. Pokud vím
![]() Jinak máme za sebou prima víkend s rodinnou oslavou - pro děti si dospělí oslavenci připravili program: střelbu z luku a vzduchovky, fotbal a za tmy stezku odvahy, takže si to kluci fakt užili. A my dospělí s pokecem taky ![]() Termín 20.6. jsem doma nahlásila a zarezervovala, takže už se taky začínám těšit! ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
28.4.2014 20:01:03
Dotaz..
Dělají Vaše děti úkoly výhradně samy?? A co v případě, že si nevědí rady?? ![]() |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
28.4.2014 9:36:37
Ahoj holky
![]() Míšo,hrozně mě to mrzí, ale v ten pátek se to protáhlo a pak už jsme jeli na chalupu... Takže snad u Katy a už se moc těším ) Nebo třeba ještě někdy do Pardubic dorazíš. My byli o víkendu na chalupě, makali jsme na zahradě, dnes se totál nemůžu hýbat, zase jsem to přehnala Člověk to chce za víkend stihnout a takhle to pak vypadá sotva jsem ráno vylezla z postele.... |
|
|
28.4.2014 8:41:43
Dádo, koukala jsem na fotky FB - doufám, že se potkáme na živo !!!!
Očařka - tak to je vtipné ))) .... kontakt mi dala moje kámoška z Chluman (bývalá pražanda), která asi u ní kdysi pracovala jako zdr. sestra .... ale určitě to nebyla ta nepříjemná )))) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
28.4.2014 0:33:08
zdravím všechny, nejsem často u netu, víc jsem v posteli, když to jde, jak psala Bobina, moje záda jsou totálně KO, můžu chodit, ale nesmím si sednout, pak je to průser. ¨
Tak pokud nezůstanu chromá, nebo mě nezavřou za ublížení na zdraví vlastnímu dítěti (puberta u nás jede ve velkém) tak se hlásím, že pomůžu se zajišťováním srazu, řekněte co mám nakoupit a já to dovezu na místo určení. Myslím,že se s Bobinou spojíme a není problém. A Bobina určitě ráda upeče... (na rozdíl ode mě). Michalo, kde jsi vzala kontak na oční (Zbořilovou), to je totiž naše letitá očařka. Dokonce se teď přestěhovala k nám na sídliště, tak ji máme u baráku. I když občas se člověk musí obrnit trpělivostí, sestřička je někdy hodně nepříjemná. Asi to má za úkol, v čekárně je jak čert, ale v ordinaci pak už OK ![]() |
|
|
27.4.2014 16:44:46
Jířa má všechny přístupy na hry a tak přes můj email ..... a asi před rokem dal kámošovi heslo !!!! aby mu něco na hře udělal, kámoš mu nějak něco prodal atd atd tak sem Jířovi docela vynadala, že je pěkně hloupej a vysvětlila co a jak ... což sem tedy vysvětlovala před tím než mu to heslo dal ... uf ....
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.