| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 44179  [Dalších 42599 >>]
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
20.4.2014 21:33:29
MÍšo foto nemá chybu.
Klárka hrála rok ve škole a druhým rokem hraje v hudebce. DAniela hrajeme taky a dohrává letos 1. díl tak jak píšeš tak by asi ješte rok mela hrát na flétnu. Snad to ješte rok teda dá. Ale letos jí to už nevaví.Asi taky protivnou učitelkou.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
20.4.2014 10:08:46
Jířa hrál rok jako předškolák na kroužku, ale naučil se dost ...tedy hrál ještě ten rok před tím, ale to nepočítám:-) .... pak 3 roky flétna udělal oba dva sešity daniela - nevím z čeho hrajete ? ... a od 4. třídy sax ... takže tak .....

Co Klárka chce na sax? ... Fyzicky by určitě na něj měla.... s Jířou hraje holka mnohem menší než průměr 4. třída a má menší sax .... na druhou stranu v tomhle věku už jí asi moc flétna nebaví ne ??? ...... Jířu už poslední rok moc nebavil, ale to bylo i novým učitelem ....

u nás maj na konci "postupovky" to asi všude ...... a u těch postupovek se i řeší co dál ...

Anička od Berdy taky hraje na flétnu ..... a co maj v plánu dál nevím ...
BERBER+A+L+V 7963
20.4.2014 9:37:30
Nooo, nazdar, člověk je chvilku mimo, a tady se to tááákhle rozjede.. ~8~

Já jsem od středy byla na jihu, a bez netu (až na vzácné chvilku z manželova mobilu, ale to jsem spíš koukala na mail + vyřizovala vzkazy přes FB chat..)

Podařilo se nám i na chvilku přepadnout Chlumany, byla to taková "hurá-akce", ale myslím, že se podařila.. ~3~

Jdu dočist..
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
19.4.2014 20:38:36
Dočítám zpětně - srazík - ráda dorazím a jako pražská v poho nakoupím:)..

Se musím dnes pochlubit - Klárka jela sama Student agendy dopoledne z Písku do Prahy a odpoledne mi ji posadil děda na vlak RegioJet a jela do České Třebové - cca 2hod. Takže jupí, o prázdninách si dojede kam bude chtít~g~ a končí můj servis s rozvozem.

Všem krásné velikonoce - já jsem se 4~t~ dětmi u kamarádky v Orlických horách, Petr odmítl jet a holky chtěly jet se mnou. Si užíváme a konečně mi někdo vaří~z~ a děti si v 6 už vystačí samy. Ještě jsem je dneska vzala i do kina, cenově je to nesrovnatelný s Prahou.

Míšo - po jak dlouhé době hrál Jířa na SAX? Klárka hraje druhým rokem na zobcovku a těšila se na SAX a učitelka jí ještě chce nechat rok na flétně~a~. Tím že je těhulea a poslední dobou dost protivná, tak nevím zda-li jí ještě rok ukecám na flétnu i když by ji za rok už neměla.
MajdulkaF 11941
19.4.2014 18:57:05
nepleteš se náhodou? Já si vůbec nepamatuju, že bych něco někdy někam vezla. Ale už jsem o tom přemýšlela, děláme mňamkovou margotkovou bábovku, tu bych dovézt mohla ~;)
19.4.2014 3:57:00
Katy jasně - jako koordinátor jídla a pití nemusíš vše dělat osobně ne ?:-)))))))))) můžeš delegovat .............. osobně fakt myslím, že to nebude žádná mega akce jsem realista :-)

Majdulko ty bys mohla dovést "srnční hřbet" ke kávě nikoli na gril :-)))) do dnes z toho mám gurmánský zážitek :-))))))))
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
18.4.2014 22:43:57
No pokud to bude u nás, tak budu mít starostí dost, tak bych radši kdyby mohl pomoct ještě někdo jinej. Já bych si vzala na starost maso a zeleninu věci na gril. Pití by mohl vzít někdo, kdo pojede autem. Zbylé jídlo bych dala, že každý něco menšího veme/upeče?
18.4.2014 20:36:02
Katy díky - jojo nějakje blbec se vždycky najít musí :-)))))))))))))))
Seznam kouknu :-)

Budu ráda, když si vezmeš na starost jídlo, pití ....... všem sem napsala že za měsíc podrobnější info ..... tak pak uvidíme kolik nás bude - odhaduji cca 10-12 lidí max.
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
18.4.2014 20:22:46
Michalo.. "nechci to organizovat" ~t~ Celej seznam kontaktů je v albu zde: http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id=753.

A díky za ten kontakt na Dr.
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 44179  [Dalších 42599 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.