| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 44179  [Dalších 42609 >>]
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
23.4.2014 22:19:04
díky vyřídím~p~
MajdulkaF 11941
23.4.2014 10:44:11
Všem Vojtíkům přejeme krásný svátek! ~x~
BERBER+A+L+V 7963
23.4.2014 6:30:04
Bobino.. Berda slaví a neví.. ne jáá.. ~5~~3~
bob, Ondra 11615
22.4.2014 23:03:39
tak jsem tady nějakou dobu nebyla a tady se to rozjelo! Jdu číst a číst zpět :-)

Berdo četla jsem o tvém pádu, celkem síla! Snad už jsi OK ~;((~;((~;((

Srazík jsem pro, četla jsem to FB, a na 20/6 se taky přizpůsobím. Grilovačka a vínko, ideální stav :-) Ikdyž i taková Lucerna 80-90léta, taky super záležitost ~;) Ubytovat můžu cca 3 lidi na posteli.
Jinak souhlas, nakoupit vše a pak rozpočítat. Když se dohodneme co, tak to pití atd. klidně nakoupím. Příp něco upeču...

Katy to půjde, krizovka je občas všude.
A na ty narážky od Domi bych nereagovala, nebo spíš v opačném duchu, jako že ti to nevadí, než že jí budeš honit, to ji jen povzbudí ve vymýšlení dalších ptákovin.
Ondra si občas dělá taky srandu, že mám špíčky, ale naposled jsem si taky na něco nemohla vzpomenout, tak mu říkám, to víš stará matka, už má sklerozu, tak prý "mami, ty ale nejsi ještě stará", tak mě chlapec potěšil :-)

Berber s dárkem taky nevím, co si nadělit nějaký romantický pobyt bez dětí? Nebo naopak nějaký adrenalin? Jestli budeš chtít pohlídat, tak je přivez ~;)

Michalo krásná fotka ~R^:-)

Boty - tak to je dobrý, hlavně, že se našly :) U nás se taky zouvá.
A super, že se Pajda našel! Ondra má zase dvě kočky a to by asi nepřežil, kdyby se ztratily. Jak vypadají po těch letech asi nemusím líčit.. njn

U nás jinak "dobrý" občas to s Ondrou tříská víc, občas to jde...
Já mám nějaký pátek nového přítele, takže pohoda, užívám si zamilovanosti, víkendy atd :-)

Jen Dáda, ta je chudák před rozpadnutím, stále jí říkám, ať raději leží doma v posteli, protože, když ji vidím, jak se chudák šourá po kanclu v křečích se zádama, tak mi z toho moc dobře není. Snad už konečně na něco přijdou.

Říkala jsem Ondrovi, že by mohl jezdit Regio Jetem do Ostravy sám (3hod), tak prý, že by to sice zvládl, ale že se mu samotnému nechce! No tak uvidíme, ty přejezdy mě stojí děsně peněz a času, když ho chci jen předat na prázdniny...
22.4.2014 21:59:36
chudák Pajda ....
MajdulkaF 11941
22.4.2014 21:03:24
tak to gratuluji ke šťastným nálezům! Kluci mají taky své oblíbené plyšáky, co s námi všude jezdí. Už jsou dost "unavení", ale doufám, že ještě nějaký ten pátek vydrží...

Jinak Michalo, dobrá změna image ~j~ Moooc Ti to sluší ~t~
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
22.4.2014 20:28:55
Tak boty se dneska po týdnu našly! Dominika je objevila v mém autě pod sedačkou řidiče. To znamená, že je naposledy měl někde, kam jsme jeli autem a od auta domů šel těch 10 metrů v ponožkách! ~o~ Vim, že maj děti tendenci se v autě zouvat, ale tohle by mě fakt nenapadlo. ~q~

Jinak jsme dneska měli nějaký nálezný den. Po dvou týdnech jsme našli Kristiánovi klíče, ale hlavně jsme po pěti měsících zjistili, kde se nachází jeho oblíbenej plyšák Pajda. Kdysi jsem koupila zajíce Zajdu a pejska Pajdu pro Dominiku a Bobiny Ondráška. Pajdu pak od Ondráška dostal po narození Kiki. A loni v prosinci se Pajda nevrátil ze skautské výpravy. Hledali jsme všude, vysypávali spacáky, obmailovávali rodiče, prohrabali Ztráty a nálezy. Podle vedoucího výpravy na té chatě nic nezůstalo, tak ho musel ztratit po cestě domů. Volala jsem na České dráhy, ale nic. Doufala jsem, že to Kikiho přejde, ale jak tu vidí Zajdu, tak má občas slzy v očích. Tak jsem psala i výrobci do Anglie, jestli ho ještě nevyráběj nebo se nedá někde koupit, ale odpověděli že bohužel. Tak jsem zkoušela najít na eBayi, jestli ho někdo neprodává, prohlídla jsem 6 tisíc (!) plyšových psů všech tvarů a barev, ale nic. Minulý týden jsem přeci jen kontaktovala majitele té chaty, a dnes mi potvrdil, že Pajda tam je! ~b~ Takže ležel pět měsíců na horách na druhé straně republiky. :-)~z~
22.4.2014 7:37:35
jojo díky za pochvalu :-)))

boty bych taky měla podezření, že je někdo čornul :-/// ale zas k Vám chodí kámoši ne ??? Majda by možná i vymyslela, kdyby je někdě ušpinila, roztrhla tak by je asi i někam "zašila" :-)))

hudebka - u nás dle učitele, Jířa má staršího chlápka, ale praktika - celej život hraje s kapelou, jezdil po Evropě atd atd .... tak ho učí povinný věci k přehrávkám, postupovkám a pak mu vybírá věci, který si myslí, že by ho mohly bavit - třeba ten rock ....... myslím, že ok ... jediný, co je horší, že je to malá hudebka a nemají svůj orchestr, kde by to byla dobrá zkušenost pro dechy .....kámošky kluk třeba chodí hrát na klarinet ještě s folklorem a to ho baví ....

no a Majda taky ok !!! hrajou procvičování + lidovky .... a i ostatní děti si třeba na koncerty vybíraj dle sebe - nedávno hrála na harmoniku jedna holka "chodím po brodwai" a bylo to vtipný :-)))

mě přijde, jak se uvolnily osnovy a jede se jinej systém - u nás třeba to co se měli naučit za 4 roky maj rozepsaný na 7 let .... tak má učitel volný ruce a může vymýšlet :-)
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
22.4.2014 7:13:31
Michalo, ty jsi krasavice! ~t~

Hudebku teď taky řešim, ale proto, že Dominika začíná puberťačit a už nechce cvičit a že jí to nebaví, atd. Upřímně řečeno, ta ZUŠ tady m přijde dost zkostnatělá, nedokážou ty děti namotivovat. Dominika třeba sama si našla a naučila se znělku Star Wars, to tu klidně ráno vyskočila z postele a před snídaní cvičila. Ale nudné povinné etudy, to ne. No nedivím se jí. A učitelku zas nezajimá, že se naučila Star Wars. A štvou mě celým přístupem, nekomunikací, nevyjdou vstříc. Tak jsem se rozhodla od září jim najít soukromou učitelku, která by na to šla krapet jinak, aby v těch dětech ten zájem o hudbu uměla probudit. Bude to sice dražší, ale zas bude chodit k nám domů, tak ušetříme čas.

Jo a holky Kristián ztratil boty. Na první pohled to vypadá jako kravina, ale uzl si tím lámeme hlavu týden. Měl je tři dny nové, ~q~ naposledy v nich byl venku kolem baráku. A doma nejsou, kolem baráku nejsou. Kde sakra můžou bejt?? ~q~ Přece kdyby v nich odešel a nechal je ve škole nebo na kroužku, tak by musel přijít v jiných nebo v bačkorách a to se nestalo. A kdyby v nich odešlo jiné dítě (kterých tu bývá občas dost), tak by tu zůstaly nějaké cizí, ne? Je to záhada. Už mě nenapadá nějak, kde hledat. Jedině, že se zul na zahradě a některé dítě je šlohlo?? ~d~
20.4.2014 22:04:08
Jo tak bych jí to vysvětlila, že rok flétna je pro ní dobrej základ !!!
Jířa hrál 3 roky - 1. rok daniel, co hodina to lekce, 2. rok - 2. díl+něco mimo, 3. rok hodně opakoval a hlavně umřel učitel, tak to bylo takové komplikované .........
ale základ na sax má ok !!! v pololetí dělal postupovky z 1. do druhého ročníku, a dle učitele je teď dovedností cca konec 2. ročníku ....... posuzují to ŠVP - školní vzdělávací program ..... 1. cyklus saxu je na 7 let ... dříve bylo 1. cyklus = 4 roky ... takže ty 4 roky maj teď roztažený do 7 let .....

a těhu učitelka odejde ne ? tak má Klárka možnost mít jinýho učitele .... ideálně by bylo kdyby měla na flétnu učitele dechaře, kterýho bude mít pak i na sax ..... Jířa byl před prázdninama u učitele na sax ten mu ukázal co a jak s hubičkou a o oprázdninách Jířa občas zkoušel jen na hubičku .....

je to dobrej nástroj a hlavně z flétny když je dobrej základ jde to rychle = děti to baví !!!! Jířa hraje nějaký procvička a pak hlavně písničky, maj v plánu elán "voda co ma drž nad vodou" - to když pak zahraje před holkama, tak to půjdou do kolen :-)))

tak šťastnou volbu !!!

u majdy harmoniky to naštěstí neřešíme !!!

Jířa si pak možná !!! přibere basovou kytaru, ale to je hodně daleko .... a Majda uvidíme, myslím, že si v prvním stupni s harmonikou vystačí
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 44179  [Dalších 42609 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.