Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
27.2.2014 22:12:21
to je tedy síla, naše "MIMINKA" mají už 10 let! to není ani možné.
Takže všem krásné narozeniny a další pohodovou desítku (nejen) před sebou! ![]() ![]() ![]() No značí to jediné, hezky jsme holky zestárly! Deset let je už myslím znát, kde jsou ty časy, kdy mi bylo 26 ale nestěžuji si a ani nevím, jestli bych to chtěla vrátit, asi ani ne.. ![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
26.2.2014 16:35:12
Berber, díky za tabulku. Jsi 1!
Je to neuvěřitelné, že je to už deset let... Všem březňatům přeji krásné narozeniny, vysněné dárečky, veselou oslavu, hodně zdraví a úspěchy v životě! ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
26.2.2014 15:36:34
Pokud by Vám někdo chyběl, nebo přebýval, dejte vědět...
promázla jsem ty, o kterých už dávno nevíme, ale některé duše jsem ponechala.. ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
26.2.2014 15:35:29
![]()
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
24.2.2014 6:40:10
Dobré ráno,
tož, tabulka je někde v albu, zkusím ji vyhrabat, a "předhodit"... Akorát teda asi jen březňata, o ostatních ztrácím přehled.. Ale co si pamatuju, že dnes před 3 lety se krom mé neteře narodily ještě dvě krásné holčičky!! Vše nej KAČENCE A BARUNCE OD ASHY.. (snad jsem jména nepopletla!) ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
23.2.2014 22:34:27
Všem oslavencům krásné narozeniny!
![]() ![]() Berber bude tabulka? ![]() Já měla pracovní noc z pátka na sobotu a pak sobotu dopo - nasazovali jsme část projektu, který jsem od června vedla. Sice v sobotu po půlnoci to ještě moc růžově nevypadalo, a někdy ve čtyry ráno jsme tahali ještě z postele dalšího administrátora a jednoho z dodavatelů, ale jsou to šikulky a do rána všechny činnosti doběhly dle plánu. Mám z toho ohromnou radost, je to můj první nasazený projekt v živém provozu. Ještě teda uvidíme zítra, až se do systémů připojí úplně celá banka, ale ověření s víkendovými pobočkami a callcentrem proběhlo v pořádku, tak snad se nic už nevysype. Za měsíc nasazujeme druhou část toho projektu. Pak jsme měli tady ve vsi Masopust, tentokrát bez masek jen na kukandu, a pak jsem si dala ještě šlofíčka po té noci-nenoci.Jo a dneska jsme byli v tom Olympijském parku na Letné. Bylo tam dost lidí, ale zas ne tolik, kolik jsem čekala. A ráno tam bylo skoro volno. Jsme si pěkně zabruslili, zkusili biatlon, pokoukali na curling a tak. Ale odpo už to bylo fakt dost roztátý. No a teď jsem přišla úplně urvaná z volejbalu. Chtělo by to ještě znova jeden víkend na odpočinek.. uf.. ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
23.2.2014 22:32:46
Všem oslavencům krásné narozeniny!
![]() ![]() Berber bude tabulka? ![]() Já měla pracovní noc z pátka na sobotu a pak sobotu dopo - nasazovali jsme část projektu, který jsem od června vedla. Sice v sobotu po půlnoci to ještě moc růžově nevypadalo, a někdy ve čtyry ráno jsme tahali ještě z postele dalšího administrátora a jednoho z dodavatelů, ale jsou to šikulky a do rána všechny činnosti doběhly dle plánu. Mám z toho ohromnou radost, je to můj první nasazený projekt v živém provozu. Ještě teda uvidíme zítra, až se do systémů připojí úplně celá banka, ale ověření s víkendovými pobočkami a callcentrem proběhlo v pořádku, tak snad se nic už nevysype. Za měsíc nasazujeme druhou část toho projektu. Pak jsme měli tady ve vsi Masopust, tentokrát bez masek jen na kukandu, a pak jsem si dala ještě šlofíčka po té noci-nenoci.Jo a dneska jsme byli v tom Olympijském parku na Letné. Bylo tam dost lidí, ale zas ne tolik, kolik jsem čekala. A ráno tam bylo skoro volno. Jsme si pěkně zabruslili, zkusili biatlon, pokoukali na curling a tak. Ale odpo už to bylo fakt dost roztátý. No a teď jsem přišla úplně urvaná z volejbalu. Chtělo by to ještě znova jeden víkend na odpočinek.. uf.. ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
23.2.2014 22:07:50
já celej víkend ležím, není mi vůbec dobře ... asina mě přeskočil nějaký morubundus od kluků .... uf .... a rodina jak na ot není zvyklá, tak jsou z toho dost vykolejený, uf
majdě jsme v sob popřáli + skromný dort, drobné dárky s tím, že jí koupíme židli k pracovnímu stolu .... a velká oslava s příbuznými bude společná - majdy, jíři a moje narozky .... ještě má majda slíbenou oslavu s holkama, ale to trochu odložíme, teď dva víkendy to nedáme - masopust, jirkovo hraní, atd. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
23.2.2014 18:27:09
Tak co Míšo? Jaká byla oslava??
Já se nechala ukecat manželem a jela pod Smrk s vidinou oslavy pro Aničku (když už ne pro mně).. Máme auto v servisu, takže jsme jeli vlakem, s minimem věcí.. předem jsem se ptala M, jestli budem nějak řešit dort - ne babička se postará.. Jenže, ta nějak neměla náladu, takže sice něco nachystáno bylo, ale něco jako oslava se nekonalo... naštvaná nejsem, ale přeci jen mne to trošku mrzí. Např proto, že jsme měli mít oslavu s našima, takovou malou, ségra mi slíbila dort, a to jsme odvolali, neb jsme se vlakem vraceli tak akorát.. Anička má narozeniny příští neděli, sejdeme se tady, s našima, ta snad o svoje "kulaté mecheche" nepřijde... ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
20.2.2014 14:52:51
jojo brezňata 10 !!! a i my zde máme výročí
))Jířa přišel ze školy dost k.o. zahnala jsem ho a zrušila plavání .... jinak ho musím pochválit nosí poctivě rovnátka ![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.