| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
20.2.2014 14:05:10
U nás Veru po týdnu nemoci ve středu nastoupila do školky. Pokašlává, ale chodí. Riskla jsem to. Ikdyž jsem se trochu obávala, aby mi jí "nevrátili"..
Lenča chrchle, celkem vlhce. Dávala jsem Stoptussin, teď nově Robitussin, prolévám čaj, večer slabší zázv.čaj. Do školy zatím chodí.. Anička včera zimnice, v podvečer zvýšená, kolem 21h přes 38,5. Tak jsem jí dneska nechala doma, ačkoli noc byla klidná a ráno netopila... Je doma sama, kontrolována telefonem, mamka jí tam kolem 11h přišla uvařit krupic.kaši - rychlo oběd.. ![]() MAJDĚ VŠE NEJ! OSTATNĚ VŠEM BŘEZŇATŮM k neuvěřitelným KULATINÁM!! Radši takhle dopředu, ikdyž jak se znám, zvládnu to snad i průběžně ) ![]() ![]() ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
20.2.2014 12:49:37
ahoj všem, tak jsem dnes doma
Vojta od úterý kašle, tak jsem ho nechala doma. Mě je vcelku ok, jen občas blbě zakašlu, tak čajuju .... uf to je slovo )) .... Majda ok a Jířa taky hůř odkašlává, jinak mu nic není, tak sem ho dnes poslala na plavání se školou a buď ho to položí a nebo ne .......Na zahrádce jaro, tak snad už nepřijde žádná kalamita )))Berber co bradavice ??? Jířa jí má už pryč, tak doufám, že se nevrátí potvora jedna !! Majda má v sobotu 8. narozky !!!!!!!!!! |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
19.2.2014 20:00:45
Bob - celou dobu, krom jednoho večera, kdy sněžilo a dne, kdy jsme jeli domů, to bylo zataženo, bylo naprosté azuro, sněhu habaděj, někdy až moc, jezdily naprosto všechny vleky, všechny sjezdovky byly v provozu. Na sluníčku bylo teplíčko, opalovala jsem se na lehátkách
) Fakt paráda, jsme nadšeni. Přesně, jak říkáš, je to tam menší, ale bez lidí, vleky jezdí prázdné a na sjezdovce jsem byla někdy úplně sama, hospody prázdné, občerstvení levné - bylo si vždy kam sednout.... Ještě jednou díky, mně to vyhovovalo víc, než nějaké megastředisko...Chtěla bych zase příští rok, tak doufám, že mi dáte vědět, až začnete s prodejem ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
18.2.2014 18:13:27
Ahoj, taky jsem tu nějakou dobu nebyla.
Ondra má jarňáky a jel od DDM do Harrachova. Má tam i Romči holky a nějaké spolužáky, takže pohoda. Ani se neozve, tak mám info od Romany, když holky každý den volají ![]() No a já mám volný týden bez dítka ![]() Bobo tak to je super, že se líbilo! Je to tam takové menší a tím takové příjemně rodinné mi přijde Příští rok určitě pojeďte, celkem se to rozjelo, takže příští rok budeme pokračovat. Bobo jak je to tam s tím sluníčkem? My v prosinci neměli puštěné všechny vleky a na té červené u té prostřední lanovky a pak sedačky nahoru bylo celkem chladno. Jarko je to Itálie - APRICA. cca 50km od Passo Tonale. http://www.ckalex.cz/last-minute/?CatalogueID=16 |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
18.2.2014 15:15:05
Kam jsi poslala Bóbu ? Do té Itálie jak jezdíte ? Passo Tonale ?
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
16.2.2014 20:56:07
Bóbo, to je super, že jste si to užili, já myslím, že tam počasí téměř nikdy nezklame
![]() Fakt super, pustit chlapce samotné někam, když jeli v pátek večer z Letné, tak Vojta šel prý vrátit běžky a ujelo mu to a spadl přímo na hlavu, já dorazila domů až v půlnoci, tak to už spal a ráno si stěžoval, že ho bolí hlava. Manža konstatoval, že volal známému dr. a prý když nezvrací a není zmatený, tak je OK, tak budu doufat, na hlavu si stěžuje chvílema, šli jsme spolu odpoledne na squash, tak to ho pak bolela víc, ale snad je to jen k tomu, že tam má velkou bouli. Jdu zabalit Domče balík a těším se do postele. Včera jsme měli návštěvu, tak jsem to nějak přetáhla a Vojta mě dnes uběhal ![]() |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
16.2.2014 16:23:52
Ahoj holky, všechny zdravím po návratu z hor. Tímto chci poděkovat Dádě a Bob za skvělý tip na jarní prázdniny, vše bylo parádní - počasí azuro, sněhu plno, ubytko v pohodě, delegátka ještě lepší, málo lidí - prostě nádherná lyžovačka za super peníze!!!!!!!!!!!!!! Díky, díky, díky
Doufám, že zase našetřím a příští rok jedeme znovu!!!!!!!Jinak u nás jinak nic nového, měla jsem a budu teď ještě mít v práci trochu fičák... Vysvědčení - Klárka samé, a Kuba v 7. třídě 4 dvojky, takže super, to jsem ani nečekala, hlavní je, že byl nadšen hlavně on, tak snad to bude motivace do dalších let ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
16.2.2014 13:08:55
u nás blázni vstávaly asi v sedm uf ....
no a já se po včerejším nevaření vyřádila - polívka, knedlo/zelo/krůta, a margot buchta )))) ... odpo jdu na zumbu ))) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.2.2014 9:32:14
Se musím pochlubit..
Neděle, 9:30, děti spí ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
14.2.2014 18:49:16
krásný dnešní "zamilovaný" den Vám všem
![]() Mě čekalo překvapení, když jsem dorazila z práce, na stole mám gerberu v květináči. Ptala jsem se manži, jestli dal Vojtovi peníze, tak prý si to našetřil z kapesného (dostává 50kč na týden). Překvapení je o to větší, že my s manžou Valentýna nedržíme, nic si nedáváme. Manža nosí kytku na MDŽ a tohle byl čistě Vojtův nápad. Trochu vás tu zanedbávám, ale my jsme pořád někde v terénu a chodíme domů poměrně dlouho, tak pak už se mi ani k PC nechce. Dnešní odpoledne mám volné, manža si vzal po florbale Vojtu a asi jeli na Letnou a já jdu za chvíli s kámoškou na vínečko. Minulý týden jí vykradli byt (nejspíš její 15ti letý syn dal typ kamarádům) tak si potřebuje vylít srdíčko. Doufám, že tohle nás snad nepotká. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.