| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
5.2.2014 15:14:21
zkoušej zkoušej ...jířovi nejvíc zabral med .... domácí na noc .....
))a víra ))a pak bych jí zkusila o úplňku zaklejt )) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
5.2.2014 10:31:15
No, tak dr mne potěšila, říkala, že to máme dál zkoušet léčit doma. Dala tomu šanci.
My máme to Kolodium, tak asi zkusím to, nebo česnek. Nikterak se nezmínila o vypalování, spíš, kdybychom "chtěli" (tj, kdyby už nás nebavilo se s tím prát), tak se u ní máme stavit aby nám napsala žádanku. Vzhledem k tomu, že o ní vím od neděle, tak tomu ty 3týdny, co zmínila, dám.. a pak uvidím). Říkala, že tahle dětská kůžička by to mohla zvládnout.. Jsem ráda.. ![]() |
|
|
4.2.2014 22:02:13
jojo u nás taky chodí maminka
)) ale posledně jsem poslala majdu k zubaři s tatínkem ...se slovy, že to je na vytržení ... a bylo )))vypalování Jířu moc nebolí, určitě to je nepříjemný, pak ho to trochu bolí, ale dá se to !!!! ..... určitě lepší s tím něco dělat než to nechat rozject ..... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
4.2.2014 21:25:12
No, po doktorech s dětmi lítám já, zubaře já, na logopedii chodím já, v Motole jsem byla já..
ale už jsem oznámila manželovi, že jestli dojde na vypalování, tak TAM JDE ON!! Možná jsem špatná matka, ale já "absorbuju" veškerý dětský pláč, stížnosti a starosti, a vzhledem k tomu, že tuším, co jí dost možná čeká, předem vím, že to asi "nedám".. Dám ledasco, ale tohle ne.. ![]() |
|
|
4.2.2014 20:10:21
jééééééééééééé bradavice
))))))))))))))řešili jsme před Vánoci ....Jířovi se udělala jedna pidi mazali jsme, odešla, ale vrátila se a bohužel sem na ní přišla pozdě, tak sem už šla na kožní .... od té doby kombinujeme vypalování, lékárnu - duofilm, a alternativu-med, slupka od babánu, kůra od citronu, česnek ........... a domácí násilí - strhávání vypálené kůže .... myslím, že už je to ok !!!!! Majda měla jednu pidi tu sem chytla hned a po colodium ihned odešla ....... podle mě, internetu a zkušeností z okolí ..... na každou platí něco jinýho ... asi jako na vši )) ... zkoušet vše možné, věřit, a být trpělivý ....vypalovní jířu trochu bolí, ale dá se to ...mudra řekla, že to bude na dlouho, a teď naposledy sestra říkala, že ok, že se to dobře likviduje !!! na plavání nosí děti preventivně pantofle. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
4.2.2014 19:15:46
Jj, kolodium níže zmiňuji.. u Lenči moc nezabralo, za to zafungoval česnek..
Jak píši, Veru má jednu, dle mého velkou, nevím jestli to "smím" řešit doma, takže půjdu zítra konzultovat a uvidíme.. |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
4.2.2014 16:40:05
Berber, v lékárně jsme koupili Kolodium forte (jestli si dobře pamatuji název) a mazali. Po nějaké době bradavice sama odpadla a v pohodě. Hynek je velký bolestín, vůbec si nedovedu představit, že bych mu to nechala vyřezávat nebo vyškrabovat - radši jsem zvolila nedrastickou metodu a vyšlo to
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
4.2.2014 15:59:19
Pokud by byla malá, dala bych ten česnek, Lenče loni zabral..
ostatně ho dávám i teď, ale jsem toho názoru, že je dost velká (ta bradavice), a že jí Dr ukázat MUSÍM... Uvidím, už jsem domluvená, zítra jdu k pediatře, poptám se co a jak.. Já zažila vypalování jednou, jako malá, a nemám dobré vzpomínky (hlavně pak i odstřihávání = doma!).. Tak proberu možnosti.. |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
4.2.2014 15:12:18
BERBER - s bradavicemi mám u dětí bohaté zkušenosti
. Klárce jsem je nechala po umrtvení vždy vyříznout nebo do hloubky vypálit - záleželo na doktorce. A po jedné návštěvě když zlikvidovala hlavní tak zmizely malé okolo (ona je dost posera, takže vypalování nepřicházelo v úvahu ). Verča teď chodí už rok na kožní na vypalování (té to nevadí)s babičkou k jiné doktorce - ale výsledek nic moc, bradavice nemizí, ba naopak, udělala se jí další na plosce nohy - tak se už chystám jí vzít tam kam chodím já s Klárkou a nechat jí to pod umrtvením pořádně vypálit nebo vyříznout. Výhodu to má - vůbec to nebolí a doktorka to může vzít pořádně do hloubky. Ale nebylo jednoduchý najít doktorku, která by to Klárce hned umrtvila. Pokud jí má malou tak by možná stačil myslím DUOFILM - koupíš běžně v lékárně. Na pidi bradavičky nám stačí. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
4.2.2014 14:32:11
Majdulko, jestli nakoukneš.
Rodina.cz mi "práskla", že jsi v r.2010 řešila u Hynka(?) bradavici? Jak to dopadlo?? Verunce jsem objevila v neděli celkem vyrostlou, uff, vůbec jsem si jí dřív nevšimla.. na patě nožky. Chtěla jsem to řešit doma (Lenča měla loni, menší, mazali jsme Kolodiem, následně pomohl česnek).. Jenže je to fakt cca 5mm.. Už jsem volala dr, říkala, že se máme zítra stavit, radši nejdřív k ní, než půjdem na kožní... ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.