| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
3.2.2014 21:09:29
jojo den blbec a do toho všeho trucuje i manžel ... úúúáá
koukám na prima cool ...motorky po gruzii ... pavel liška a honza revai ...... úžasný ...... |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
3.2.2014 20:04:06
MIchalo přidávám se dnes do klubu, Ondra snad vstanul prdelí nebo co, dnes je fakt na zabití. Začíná se u něj čím dál víc projevovat jeho "beraní" povaha. Dnes jsme psali jeden blbý úkol z ČJ 1,5hod!!!! myslela jsem, že ho už u toho přerazím. Ale ne, že by to nevěděl, on prostě NECHTĚL, bral to jako křivdu, což poslední dobou snad každý úkol, kroutí se u toho, vzdychá, milionkrát mu spadne tužka, než napíše slovo uááááá to je něco na mě, takže já po půl hodině této produkce už fakt nevydržím, tak to je taky špatně, tak si u toho pobrečí, jaký je chudáček, takže další půlhodina v pytli a pak to teda milostivě to dopíše. To jsem měla sto chutí mu to celé škrtnout, aby to přepsal, protože to bylo opět naškrábané jako prase. V půlce jsem to stopla, seřvala ho a pak už to bylo i hezky... Já ty úkoly s ním dělat nechci, protože vím, že je to prostě moc na moje nervy, ale většinou si mě vyžádá, protože ví, že když je tam zavřený sám, tak neudělá vůbec nic, hraje si a úkol stojí... ale takto to fakt taky nejde
Sice to byl dnes extrem, ale fakt výživný ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
3.2.2014 18:43:50
Právě, že prázdniny. A jestli jste doma, a děti doma... a do toho domácnost a práce.. to je i na jednu Michalu dost..
![]() |
|
|
3.2.2014 18:17:16
tak já jsem dnes nějaká vyhořelá matka ..... a to je první den prázdnin
)) hahahanic mě nebaví, si tady přijdu jak robot, uf uf uf ..... do toho je Jířa nějakej nakřáplej no snad bude líp )) ale napsat to musím![]() |
|
|
1.2.2014 22:32:45
oblečení beru podle sebe - v práci snesu raději chlednějc, než když je mi vedro to nesnáším
)) |
| jituše | 40446 |
|
|
1.2.2014 21:36:57
Fíla měl dvojku z přírodovědy, jinak samé jedničky.
Punčocháče nenosil ani ve školce - na cestu do školky měl zateplené kalhoty a pak se převlékl do tepláků. Od první třídy chodí v riflích nebo jiných kalhotách a pod nimi nic. Dokud byl v družině, tak tam měl na zimu zateplené kalhoty - když šli ven. Celkově chodí dost nalehko - pořád jsem poslouchala v družině, že všechny děti mají na vycházku bundu a on si vyrazí v mikině (a když ho donutili vzít si bundu, tak si jí hned zase svlékl)... Vzhledem k tomu, že téměř nemarodí, tak to neřeším. Neřeším ani to, zda si v zimě bere čepici nebo ne - když je mu zima, tak si jí vždycky rád vezme. Teď jsem koukala, že dokonce nosil i rukavice (po škole se s klukama koulovali). |
|
|
31.1.2014 20:39:18
naše děti vydrží i v mrazu jen v kalhotech, majda má jedny manžestráky, když je nejhůř, dlouhou bundu .... a případně návleky na kalhoty ... nebo jak tomu říkáte ...
ve škole je podle mě dost vedro - majda má dost často zpocený triko :-( ..... tak myslím, že by se v zateplených upekla |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
31.1.2014 18:44:20
A taky teda nevím jak se sněhem... dneska mi přišlo, že to potálo... ale nahoře bude asi technickej, že?
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
31.1.2014 18:44:20
A taky teda nevím jak se sněhem... dneska mi přišlo, že to potálo... ale nahoře bude asi technickej, že?
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
31.1.2014 18:43:26
Jarko, tady v centru to jakžtakž jde.. jako fučí, ale "jde to".
Ale četla jsem, že Lanovka na Ještěd z důvodu větru nejezdí, tak nevím, co ostatní vleky a sedačkový lanovky... ![]() Přiznám se, že kdybych nepotřebovala holky "vyvenčit" (šly jsme do knihovny), tak dneska ani nevytáhnu paty z domu, a nevím jak tam je.. doma máme teplo a bezvětří ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.