| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
30.1.2014 15:59:14
Jo oblečení - u Verči už neřeším tak 4 roky
, měla džíny a svetr - a "malý" holky měly kalhoty a tríča. Já pololetí nějak neřešila. |
|
|
30.1.2014 15:55:47
BERDO - co vypráví Alice Pešinová (naše úžasná sousedka) - má u Aničky ve třídě Matěje, tak náročný to určitě mají. Klárka má 1 z češtiny jen díky papíru z PPP, že jí má učitelka mírnějc hodnotit. Je pravda že se snaží i když výsledky tomu úplně tak neodpovídají, tak si asi 1 zasloužila.
Vlastivěda - u nás teda taky někdy dost těžký, nad Klárkou sedím, zkouším jí (teď měla hory, pohoří, umět je zakreslit do slepý mapy vč. asi tak 10 řek, znát přítoky, kam se řeky vlévají...neustále jsem kopírovala slepý mapy a zakreslovala tak dlouho až to měla správně). Ale BERDO vím od Verči že to teda bude ještě těžší. Verča se měla naučit teď v biologii 50 "šutrů" (2. roč. 6-letého gymplu), všechny musela umět poznat, znát vlastnosti, kde se vyskytují, z čeho vyrábí, tvrdosti, hustoty - seděly jsme spolu nad tím 3 večery po 3 hodinách - hrůza. Ale máme 1 . Třeba Sofinka od Petra má úplně jednoduchou vlastivědu, v písemce doplní 3 slova, pouští jim jen filmy, povídají si. Takže známky se vůbec nedají porovnávat. Ale zase angličtinu podle mě mají těžší. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
30.1.2014 15:19:31
holky mely jeany a halenku, takovy kompromis
Klukovi bych take dala nejakou neformalni kosili. Nastesti jeste neresim a ani pristi rok nebudu, Honzikovi dame odklad, ani jsme nesli k zapisu do jazykovky, jen do te nasi spadove, rikali, ze je sice sikovny, ale at klidne jeste rok zustane ve skolce Dnes jsem potkala kamaradku s podobne starou holcickou, ale jeste mensi nez je nas Honzik a ta pujde....co delat, kdyz je sikovna a tesi se Honzik zatim hlasi, ze skola je nuda a chodit tam nebude, doufam, ze ho to za ten rok prejde, jsem zvykla na samoobsluzne deti, aspon co se skoly tyce ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
30.1.2014 15:10:51
Tak u nas Anicka dve dvoooji, anglictina a vlastiveda. Anglictina me prekvapila, podle znamek to vypadalo na 1, no aspon bude mit nejakou motivaci . A vlastiveda, skoda mluvit, az po dvou pisemkach ji doslo, ze se bude muset ucit
Mimochodem me obsah vlastivedy docela udivuje, prijde mi to tak na urovni stredni skoly, respektive, byla bych rada, kdybych si toto z te stredni skoly pamatovala By me zajimalo, co se budou ucit dalsich x let...Kacka pred chvili odjela na SvP do Horniho Marsova na lyze, maji super ucitelku. Vysvedceni jim rozda vecer. Holky mely dnes se sborem koncert pro celou skolu, takze se ani neucily A zitra zaslouzene prazdniny, teda jak kdo, ja budu naopak dele, abych si napracovala dnesek. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
30.1.2014 15:01:04
Večer jsem řešila v čem půjdou... tak nějak jsem se zamyslela... ale ráno v tom spěchu jsem to už nějak vypustila z hlavy, i to, že jsem Lenče chtěla dát šatky... Odpo chodí s družinou ven, takže šla v oteplovákách.. teď si uvědomuju, že tedy asi dostala vysvědčení dokonce v punčocháčkách a delším, ne však dlouhém, tričku..
![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
30.1.2014 13:54:07
Tak u nás matika, čeština, čekala jsem to. Ondrovi je to naprosto šumák a je rád. Učitelka mu řekla, že je to na 4 třídu hezké vysvědčení a že se má víc soustředit v hodinách... což nebude, takže můžu být ráda, když bude mít stejné na konci roku. K učení ho nikdo nedonutí, těch keců, křivá huba atd.. už je kolikrát boj ho donutit k úkolům!!
Jak jste dnes poslali děti oblečené? já mu narvala přes velké protesty košili a prý byli jen 3 ve třídě (prý jako blbci), ale mi to přijde slušné jít si pro vysvědčení v košili... měl spíš sportovní kostkovanou... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
30.1.2014 13:25:01
Jo... Čeština, matika... tam to chápu.. ale z Vlastivědy je to škoda, neb jí to zkazily poslední písemky... tam by máknout mohla..
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
30.1.2014 13:24:04
Anička 3x dvojka... víceméně jsme je čekali..
Ono už loni měla samé s hodně přivřenýma očima! Uvidíme, zda to vezme jak to je, nebo to do konce roku vytáhne. Není zvyklá se doma učit. Otevřít učebnici, sešit?! Zatím to moc nepotřebovala, tak třeba se to teď změní.. a nebo taky ne... Já z toho šílet nehodlám... taková jsem já.. ... U Leničky předpokládám samý, ale nevím, Andulka mi volala, neb už je doma, Lenča je v družině, a v 15h jde s tátou a Verčou od školky dom - to mi asi zavolaj.. |
|
|
30.1.2014 13:16:59
Tak u nás Klárka jedna dvojka z matiky, Verča 4 dvojky jinak samý (angličina, španělština, dějepis, zeměpis). U nás to vypadá zatím na tu její vysněnou medicínu, právník z ní rozhodně nebude
. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
30.1.2014 12:53:41
Jířa samé !!!ta učitelka ho musí milovat
)))Majda samé ... ale ta ještě není doma |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.