| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
31.1.2014 14:22:43
Jak to u vás fouká Berber ? Chtěli by jsme jet o víkendu lyžovat, ale bojím se toho větru
Máme také samé jedničky, oblečená šla normálně |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
31.1.2014 8:56:16
Já jsem dneska doma.
A + L měly jít ke kamarádce, ale ta onemocněla, což jsem se dozvěděla v pondělí. Mohla jsem si zajistit jiné hlídání, dokonce se nabídla jedna moje spolumamka - kamarádka co má děti ve věku Lenči a Verči... ale já jsem tak nějak cítila, že potřebuju v pátek volno... tak jsem se v práci poptala a naštěstí to šlo... Jen jsem si blbec nevypla budíky (mám v každém mobilu jeden, abych nezaspala! v soukr. a v služ.)... a navíc mi v půl7 ještě volal manžel. Myslela jsem, že už nezaberu, ale kupodivu tak nějak jo, a probudil mne až v půl9 táta, který mi volal ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
31.1.2014 8:52:48
No, asi jí zima nebyla.. jasně, že jsem nadávala (ne - spíš jsem se podivovala), hlavně Lence, a ano, vychovatelka viděla bundu, punčocháče, mohla se domnívat, že má sukni... ale jak říkám, zrovna včera bylo celkem frišno!
Ančí chodí v zateplených kalhotech, a sice jí říkám, že se v tom pak potí celý den, ale má svou hlavu... (ale ta pod tím NEMÁ punčocháče). Lenča chodila v zateplených s punčocháčema, a šatkama nebo tunikou - v šatně si ty teplé svlíkala... Teď přišel vzkaz od vychovatelky, že pokud to bude jen troch možné, budou chodit ven, takže jsem jí právě dala ty oteplováky, a včera teda shodou okolností jen triko - nějak jsem to nedomyslela.. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
30.1.2014 23:06:00
jj děti taky chodí jen v kalhotech .... majda má delší bundu a jířa je frája, to mu NIKDY není zima
))))))))))) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
30.1.2014 22:56:23
Berber tak to je dobrý, evidentně to učitelky neřeší, nebo vypadala, že tak opravdu přišla...
U holek je to dobré, sundají oteplováky, vezmou sukně a jdou v punčocháčích. Já to musela řešit, že sundal oteplováky a měl ve skříňce tenké letní kalhoty a ty si vzal na punčocháče aby se nepekl. Teď už to neřešíme, chodí v ryflích, ale je fakt, že doteď nebyl důvod na oteplováky, když nechodili ven bobovat. V pondělí je v družině dlouho, tak asi budu muset něco vymyslet, kdyby šli |
|
|
30.1.2014 21:53:05
cože ??? bundu snad měla ne ??? no třeba si vychovatelka myslela, že má krátkou sukni
) njn |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
30.1.2014 20:46:07
To já jsem se před chvílí dozvěděla, že ta "káča" si zapomněla vzít oteplováky v šatně a šla na oběd v punčocháčích.. což znamená přechod před budovu, přes silnici, a ještě přes zahradu na druhé straně.. 200m?? To jí nezabije.. ale oni když se najedí, tak jdou před jídelnu (budovu) a čekají na ostatní.. a zrovna dneska bylo celkem frišno...
Tak jsem si říkala, že chápu, že vychovatelka má těch dětí hafo moc, ale nechat jít dítě v punčocháčích?? A to tričko fakt nebylo až tak dlouhé aby vypadalo, že tak fakt normálně chodí??!! Uááá.... no, nevím... Vím, že je Lenka už dost velká, ale.. ![]() |
|
|
30.1.2014 20:09:57
jířa šel v košili ... ale on chodí v kočšili rád - má takovou kostkatou jako by flanelku na cvoky .... na koncerty v zuš chodí taky v košili
majda chtěla šaty, ale má rýmu tak šla v riflích a v dlouhém šatosvetru |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
30.1.2014 19:28:06
Tak u nás (podle předpokladu) samé 1
Oblečení jsem neřešila, svátečněji chodí až na konec roku.Před chvílí jsem odvedla kluky k babičce, přespí tam a užijí si pololetní prázdniny s babi a dědou. Já si taky užívám - mám celý týden intenzivní kurz Aj ![]() Pěkný večer všem! |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
30.1.2014 16:21:34
Tak my máme vlastivědu dvojí. Nebo spíš týden dějepis - jedou panovníky, teď jsme u Přemyslovců a začínáme Lucemburky a druhý týden mají vlastivku jako ty řeky a pohoří. Měli umět všechny hory, pohoří a nížiny. Řeky budou brát teď. NAŠTĚSTÍ tohle Ondra dává levou zadní, stačí mu to jednou si přečíst a ví. Teda nevím, jak pak bude dávat letopočty, až to budou muset umět zpaměti, ale zatím o vlastivědě nevím, kdyby nebyl nemocný, tak ani nevím, co berou..
Horší je to s matikou, vzal si do hlavy, že mu nejde a taky se tak k tomu staví Přitom mu vždycky šla, násobilku umí, ale jakmile je delší číslo, tak se sekne a prudí. Nechápu to, stejně to musí vypočítat, ale těch keců kolem toho! uááá. Děsně chyb dělá z nepozornosti, dnes jsem mu škrtla celý trojúhelník, protože ho nakreslil naopak, vůbec je mu jedno, jaké strany tam píšou... chjo |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.