| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 44179  [Dalších 42289 >>]
bob, Ondra 11615
24.1.2014 13:11:16
Jinak 20tku za 500kč bych taky vzala, jestli moc nenajezdí a hlavně je to max na 2 roky.
Ale pro Ani bych teď volila nějakou lepší variantu a ještě když je předpoklad, že jezdit bude... A snažila bych se vyhnout Globusu a podobným... zkus fakt sporty nebo inzeráty.
bob, Ondra 11615
24.1.2014 13:08:55
Kolo jsem kupovala loni, Superior - má 26 juniorský rám. Vše je jako na dospělém kole vč. odpružené vidlice, ale ten rám je nižší o 10cm oproti mému kolu (mám nejmenší dospělý rám)
Koupila jsem na inzerát o rodiny, co na kolech neměli kde jezdit, takže bylo s jedním škrábanečkem a s účtenkou za 10tis a já za něj dala 4tis. Takže opravdu super kup!

Taky bych osobně do Olprana moc nešla a určitě koupit už dospělé. Ani je veliká, takže dosáhne a bude mít kolo na X let... Teď by ještě třeba mohli mít nějaké ve sportech, ale spíš myslím, že je blbá doba, výprodej kol bývá před zimou...
I ve sportech co mívají jen kola budou teď lyže... ale nevdávej to, projížděj net, lidi se budou na jako zbavovat kol a kupovat větší, nové...

bob, Ondra 11615
24.1.2014 13:00:30
jé Katy tak to muselo být dobrý ~g~~t~ Hlavně aby si to pak vybavili, až to bude zase naopak.

My jsme doma. Ondra prodělal celkem urputnou střevní chřipku, šílené teploty přes 39, průjem, nic v sobě neudržel i dva loky vyzvracel do pár sekund... takže jsme si pěkně užili, noc na středu byla teda hnusná, zábaly, obklady, moc se mi to nedařilo srážet, už i viděl rozmazaně, ale dali jsme to a včera odpoledne se to už lepšilo, večer sice ještě stoupla teplota, ale 38 už mi přišlo pomalu jako nic.. a dnes ráno bez teplot! Dr nasadila nějaké prášky na zklidnění žaludku a průjem a držíme dietku a snad to bude OK. Akorát potvora než aby snědl suchý rohlík, nebo rýži, tak nechce nic! Hlad už musí mít, ale od včera má děsnou chuť na brambůrky, tak mu neustále říkám, že ani náhodou... naštěstí doma žádné ani nemáme.

Berber já ti z Liberce volala, ale nevím, jestli máš stále ten samý mobil, nikdo to nebral... Bylo to moc hezké, ale náročné, taky jsme dorazili naprosto vyfluslí, za ty dva dny se to nedalo ani pořádně stihnout! a Večer se mi zdálo, že procházím milionem turniketů ~t~ Jak jsme měli tu hotelovou kartu, tak jsme se mohli neomezeně pohybovat ve všech prostorách, tak to bylo dobré.
Právě mě napadlo, že jsme vám ty karty mohli v neděli odpoledne dát, platily až do večera a my jeli už ve 4 žluťákem zpět... No třeba příští rok dostaneme od šéfa podobný dárek k vánocům, Ondra byl nadmíru spokojen :-)
BERBER+A+L+V 7963
22.1.2014 19:26:46
Ne, naopak, radši lepší použité, než nové alá Olpran.

U kola pro Leničku, za 500 jsem udělala vyjímku. Cena pěkná, kolo "stačí"..
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
22.1.2014 16:34:52
No jestli chceš nové, tak bych do nějakýho sportu - kvůli servisu nevím jak má globus servis - seštelování přehazovačky .........
BERBER+A+L+V 7963
22.1.2014 11:33:36
No, u nás v Globusu maj Olpran..

Kdysi tam měli kolo ve výprodeji za 500,- (20tku tuším). Váhala jsem, ale nakonec jsme ho Lenče koupili. Myslím, že jsem to řešila i tady... Ale Lenča s tím jezdí maximálně kolem baráku, nebo po rovinaté cyklostezce co máme nedaleko, s tatínkem odpoledne... na to její ježdění to stačí...

To Aniččino kolo právě je nějaké poruchové, jo, bylo bazarové, ale i tak..

No, projížděla jsem net, nic moc jsme nenašli, ale zkusíme ještě objet přímo bazary. Snad se dokopem, zatím je to spíš "per huba"..
22.1.2014 11:27:19
jojo taky sme pro "lepší kolo" .... ale můj pohled na věc - dá se koupit hodně dobré, značkové za dobré peníze .... a bude lepší než nové neznačkové z marketu ...........
Anička je jak Jířa tak určitě už "dámské" ......

Majda mohla mít jedno výškově po Jířovi, ale už na něj byla těžká, tak jsme jí donutili na vyšší, sice na něj hůře nalejzala, ale naučila a ok ......
BERBER+A+L+V 7963
22.1.2014 9:13:10
No, Ani má myslím 24řku.. za A vyrostla, za B a to hlavně, bylo to bazarové neznačkové kolo, za málo, a nějak zlobí..

Tak jsme si říkali, 10let, v rámci možností a za podpory prarodičů, by jsme jí něco trochu lepšího (rozuměj z našeho pohledu!) mohli/měli pořídit..
Právě i proto, že jezdí ráda, je to jeden z mála sportů, který jí viditelně baví.. ~3~
22.1.2014 7:31:16
já tedy tajně doufám, že letos s kolama děti vydrží ..... a třeba si jednou nový koupí maminka:-))))))))))))))
Berda-Berda 12477
22.1.2014 7:05:08
Anicka ma uz od lonska 24, Kacka 20, Honzik 16.
Ty dve mensi jsou Author, ta 24 ted nevim, chteli jsme take Authora, ale melo to dlouhy ram, takze to bylo Anicce nepohodlne. Takze jsme vybrali jinou znacku. Dobre je to vyzkouset a samozrejme jsou lepsi ty lehke verze. Tu 16 mame normal a je snad tezsi nez ta odlehcena 24.
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 44179  [Dalších 42289 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.