| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 44179  [Dalších 42279 >>]
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
21.1.2014 22:22:47
Majda má 24tku ..... tuším ....... po Jířovi ...
Jířa má už "dospělácké" ... na inzerát po jedný holce(dospělačce) .... je dobrý, jen by chtěl odpruženou vidlici ..... je otázka jestli by ta vidlice pod jeho muší váhou k něčemu byla ....
MajdulkaF 11941
21.1.2014 21:31:13
Hynek má 24, ale ve srovnání s ostatními je malý.
BERBER+A+L+V 7963
21.1.2014 19:53:39
Možná jsem se už ptala, ale pro jistotu znova..

CO MAJÍ VAŠE DĚTI ZA KOLA?

Velikost, značka, (cena?)..
19.1.2014 23:17:31
katy tak to u vás bylo veselo :-))))
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
19.1.2014 22:54:58
Dádo, existuje Odbarvovač omylem obarvených tkanin. Je to ale hroznej dryák, a ne vždycky to úplně odbarví. Ale za zkoušku by to stálo. Bílé prádlo mi to odbarvilo, barevné ne.

Jinak s tim Vojtou jestli nesnídá, tak to určitě přispívá k tloustnutí. Tělo totiž přes noc živoří a ráno potřebuje nějakě pořádné jídlo se sacharidy, aby nastartovalo. Pokud má jen džus, tak hned další jídlo si to tělo uloží do tuků, aby si udělalo zásoby na další hladovění. Musí se jíst tak akorát kalorická strava nejlépe po 2-2,5 hodinách pravidelně - pak si tělo nic neukládá. Aspoň tak mi to řikal trenér, když mi dělal jídelníček. Tenkrát jsem zhubla 19 kilo. Ale ten jídelníček se mi při stěhování někam poděl. ~n~

Jinak my dnes měli doma výměnu rolí (já byla Dominika a manža Kristián), tak bylo veselo. ~:-D Už večer šli spát do našich postelí a my do jejich. Pravidlo bylo, že platí stejná domácí pravidla, takže musí být uklizeno a musí se udělat potřebné domácí práce. Tak jsem jim hned ráno rozlila mlíko po lince a po stole a rozsypala tam cereálie.. Chodila bosa, odmlouvala, neuklízela oo sobě, no prostě jsem jim to hezky vrátila. ~:-D Kristián jako táta pak musel vyčistit kočce záchod a zlikvidovat špinavé prádlo, a Dominika uvařit oběd. Musim říct, že se s tim všim poprali docela dobře. :-)~R^ A hezky si užívali, že nás mohli peskovat. ~t~ Já si zas užívala, když poté, co jsem několikrát ignorovala, že mám jít nandat věci do myčky, a Kristián mi sebral tablet, tak jsem se začala vztekat a křičela jsem na něj, že je hroznej táta a že tu nebudu a že si najdu jiný rodiče.. ~t~ tak se pěkně křenil ~t~
19.1.2014 21:42:20
Dádo fakn, že jste si užily s Bobinou !!! a užili s Vojtou :-))))
fotky nebudou ????
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
19.1.2014 21:26:10
asi únava tak se omlouvám jdu spát, mělo být - Když jsem to viděla v Babylonu, jak do těch obézních dětí maminky rvaly hranolky a hamburgery...
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
19.1.2014 21:23:49
tak jsme doma z LIberce a jsme všichni tři KO. Dala jsem si vanu a dnes zalehnu brzy. Ale užili jsme si to. Hlavně děti v IQ parku a pak Vojta s Ondrou večer na automatech, ale proč ne, když rodiče měli klid na vínko a povídání ~t~
A musím prásknout na Bobinu, že fakt byla za dámu a moc jí to slušelo.

Katy, mě poměrně dost mrzí, že jsme autosedačku prodali, protože jsme měli tu co vy, ale Vojta se do ní nevešel, tak jsem ho nechtěla už trápit, ale na ty naše dálky bych měla pocit většího bezpečí.

Co se týče jídla, pije jen ráno sklenku čerstvého džusu z pomerančů a pak už jen neperlivou vodu. Včera večer díky společné večeři s ostatníma dětma mohl zahřešit a dal si kolu a smažák. Tím, že s manžou sami potřebujeme hodně zhubnout, tak u nás jedem v mase krůtím, králičím, rýže, těstoviny a hodně zeleniny. Vojta měl dokonce půl roku dietu, kvůli jaterním testům, tak jsem všechno jen dusila v parním hrnci nebo dělala na grilu. Budu doufat, že se stejně jako Luky za nějaké 2 roky vytáhne. Samozřejmě, že je ještě mnoho jiných dětí, které jsou tlustší.
Když jsem to viděla v Babylo, jak do těch obézních dětí maminky rvali hranolky a hamburky - brr, ale na druhou stranu, ono není v takových zařízeních zas moc na výběr.

Jo a ještě bych holky vzteky brečela, po xx letech jsem dnes obarvila prádlo, bílé na růžovo. Nejhorší je, že úplně nový Vojtův dres na florbal, na který jsme čekali 4měsíce, než ho pošlou ze Švýcarska a dala jsem za něj 800kč, takže Vojta je děsně nasr... a dvě moje hodně drahá trika.
18.1.2014 21:56:51
Vředu dle mého od 150 ...já sem vozila Jířu ve předu na podzim, když se dozadu nevešel.... vozila jsemi sousedů děti .... od ledna jsme změnili sedačky ...tak už je Jířa vzadu v kufru na podsedáku ..... Katy ty s vysouvacíma opěrkama měl Jířa nedávno - přišlo mi to na spaní v autě pohodlný ... Majda jí ještě pořád má ......

Tloustnutí, já mám pořád stejně .... bohužel ... a nebo že by naštěstí :-))) cvičím 2x v týdnu, jídlo hlídám lehce, sladký skoro nejím a kila nic ... uf ... no ale třeba Jirka teď chodí na power jogu a některý cviky udělám mnohem líp a snáz než on :-)))))))

Včera mega pařba - kamarád 40-tiny, odpo vyzvednou děti u dědy, pak k prababi na 84. narozky .... a večer jsem vzala majdu neplánova ně Louskáčka do divadla ... uf padám na ústa
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
18.1.2014 18:02:27
A chumelí tam? ~;)

Asho, a co na to Dr.? Nemá třeba něco s hormonama? Nebo něco genetickýho?

Tak jsem ty moje lumpy taky změřila a zvážila:
Dominika 143 cm a 32,1 kg
Kristián 133 cm a 28,6 kg

Dádo, když má tolik sportu, tak je to fakt divné, že je při těle. To musí fakt něco ve složení stravy, co nutí to tělo si ukládat zásoby. Nepije třeba sladký pití? Nejhorší je Cola a podobný srágory. Moje děti se naštěstí naučily pít vodu, max. občas se šťávou. Colu apod. vůbec nekupujeme. Zatim jsou štíhlí oba, ale jestli budou po mně, tak v pubertě ztloustnou. ~:( Já jsem ztloustla, když jsem si pak začala kupovat různý brambůrky a tak, a přestala chodit ve škole na obědy.

Bobino, já jsem teď hrozně přibrala, jak jsem měla ten vymknutý kotník a přestala jsem cvičit. ~n~ Teď zas začínám, ale je to peklo rozpohybovat to sádlo ochablýma svalama. ~7~ Předevčírem jsem byla cvičit v práci a zítra jdu poprvé zas na ten volejbal, tak doufám, že si tam ten kotník zas nevymknu. ~d~

Autosedačky.. já mám v autě levný podsedáky (vozim děti jenom po okolí), ale v manželovým máme pořád ty velký Römer (s vysouvací opěrkou) a oba se do nich ještě vejdou. Jak to tedy je? Do kdy je musej mít? Jo a odkdy můžou sedět vpředu? Myslela jsem, že to je od 12ti let a teď mi Dominiky kamarádka říkala, že to je jen na výšku? Od 150 cm?

Jo a tak jsem se vydala do knihkupectví, že se mrknu na tu knížku "Na co se holky ptají". Přišlo mi to teda takové trošku jako omalovánka. Víc se mi líbila "Dospívání dívek", tak jsem jí vzala, že jí to dám k narozkám. A když jsem přišla domů tak mi hned ukazovala, že si zrovna z knihovny půjčila "Co se to se mnou děje". ~o~~:-D
[<<Předchozích 1890] Názory 18911900 z 44179  [Dalších 42279 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.