| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 44179  [Dalších 42259 >>]
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
16.1.2014 12:34:27
http://www.toprecepty.cz/recept/37772-levny-chleb-od-ladi-hrusky/

Pejsek je brouk :) Kája na něj trochu žárlí :-)
Přibyla mi práce ale jsem za něj ráda, že ho máme
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
16.1.2014 11:27:39
díky taky kouknu :-))))

co pejsek ????
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
16.1.2014 11:00:58
nemám, nepeču nic mimo pekárnu :-) i chleba v pekárně peču minimálně
Jen bych zkusila chleba z Novy - dávali ve zprávách a vypadal moc hezky :) Levné recepty v TV Nova , najdeš na novatn .....pekl ten inspektor, jak kontroloval kvalitu zboží v obchodech, tak teď vaří levná jídla....
15.1.2014 22:32:08
máš nějaký recept na rohlíky, atd. já dělala dnes, ale blbě mi to vykynulp (asi moc vody, málo mouky) ..... a z rohlíků mám tyčky k vínu, ale chuťově dobrý :-)))))))))))
díky
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
15.1.2014 21:58:01
Berdo, dr. mu vzala krev a nic zvláštního se nenašlo, říkala, ať zkusíme úplně změnit jídelníček, tak na tom pracuji, i když u nás se vždy (díky mému "neumění" vařit) vařilo spíš dietně než nezdravě a víc spánku, což je problém. V devět jde do postele, to teď důsledně dodržujeme mimo víkendů, stejně se přijde v půl jedenácté napít a ráno kolem půl sedmé už nás přijde oblečený, umytý, nasnídaný vzbudit, že máme vstávat, přitom můžeme vstávat až po 7hod.

Dnes jsme se vypravili koupit podsedák. Byla jsem ochotna investovat i 1000kč, pokud bude pohodlný. Po tom co si vyzkoušel všechny možné, jsme zůstali u toho co měli nejlevnější, protože všechny ostatní sice byly pohodlnější, ale měly různé postranní madla, výčnělky a vyvýšeniny a do toho měl co dělat se vtěsnat a to měl na sobě jen teplákovou soupravu, protože jsme jeli z tenisu. A úplně na všech je váha do 36kg

Berda-Berda 12477
15.1.2014 7:32:33
Dado a co na to rika doktorka? Ma vporadku treba stitnou zlazu? Jedna holcicka na gymnastice zacla tloustnout, plus teda unava a je to od stitne zlazy.
My mame taky porad nejake zdrav. problemy, ani se mi to nechce ventilovat :-(

Varim nez pujdu do prace, holky maji dnes a zitra reditelske volno kvuli zapisum. Dost se to hodi, obe si potrebuji odpocinout a dat se do kupy.
14.1.2014 23:15:57
na to že jsme pořád běhali po nemocnicích kvůli podvýživě je to teď opravdu síla. Myslím, že jsme tu ti z nejmenších, ale bezkonkurenčně v poměru k výšce nejtlustší. Lukyn byl taky hodně oplácaný, ale takhle ne a to měl mnohem míň pohybu.

ad podsedák, nemáte typ na nějaký pohodlný. Autosedačku jsem dnes prodala. Manža má v autě po dětech, ale přijde mi dost tvrdý a já ho vozím bez ničeho, jen v pásu. Tím, že jezdíme často dlouhé trasy, tak bych chtěla něco pohodlného, ale nesmí to mít rukojeť, protože by tam tu svou prdelku nenacpal ~t~

Zítra máme rodičák, tak váhám, jestli jít nebo ne. Známky vidím v žákovské, tak předpokládám nějaké 2-3 dvojky a že mi úča řekne, že vyrušuje, to není žádná novinka. Občas vyrušuje i mě ~;)

14.1.2014 23:09:14
Romčo, já to měla tak, že jsem vezla Domču na tancování, pak Lukáše na fotbal, což bylo na druhé straně Prahy, takže jsem to tak akorát stihla zas pro ni dojet a vrátit se pro Lukáše a celé odpoledne bylo v pr.... Když se pak narodil Vojta, tak jsem ho sotva stíhala nakrmit. Domča chodila 2x týdně, Lukáš 3x týdně. Když pak začala chodit s Domčou na tancování i Denča, tak jezdily už busem a my pro ně s manžou jezdili, protože končily až ve 21,30 a domů by dorazily až po 23 hod. Od září je ze mě opět taxikářka, protože Vojta hraje všechno závodně (do loňska jsme alespoň florbal drželi jen v rámci družiny)
Pohybu má teda fakt hodně, jednak chodí do sportovní třídy, tak mají i v rámci výuky i víc TV, k tomu mimo úterka 6x týdně střídavě tenis a florbal, občas se mnou jde na squash, na chalupě v zimě - v létě s klukama pořád po vsi, na kole jezdil ještě o vánocích, jak bylo teplo. K tomu brusle a když je volný víkend tak většinou někam jedeme a podnikáme výšlapy.
Co se týče jídla, tak u nás je to spíš zelenina, rýže, jogurty nejí vůbec knedlíky, omáčky, hranolky. Samozřejmě občas odpoledne, když na mě čeká tak zobne brumíka nebo sušenku.
Já byla u nutriční poradkyně a také mi řekla, že jsem podvyživená, protože jím strašně malé porce, jenže já to nedělám kvůli hubnutí, já prostě velkou nesmím.
13.1.2014 22:14:18
Jarko jj přechod, zrovna nedávno jsme to probíraly s kámoškou v báru :-))) .....neb mi sama říkala, že se začala šíleně potit, atd. a mám fakt pocit, že to je od hormonů .... je jí 40 ...uf ....

Domluvili jsme Jířovi brigádu - bude nosit letáky:-) když si spočítal, jak dlouho bude dělat na nový yo-yo byl dost překvapen !!!!:-))))no samo že mu budu pomáhat ....

dnes rodičáky ... na majdy se nemusela .... a na jířovo milé překvapení, učitelka mi řekla, že když v češtině mákne, tu jedničku mu dá ...... že ho považuje z inteligetního kluka, jen občas zazmatkuje .... a že ví, když nebude mít samý, že ho to bude hodně mrzet ......no a že to je děsnej komentátor :-))).....

majdy učitelky nedala dnes úkol, aby si prý maminky po rodičáku odpočinuly :-)))
a jířovo nás varovala, ať děti nedrtíme ze mužských vzorů, že to chce čas, a že nechce aby byly děti zklamaný z chyb, že si sama předělala osnovy abude to probírat déle .... úžasný !!!!!
BERBER+A+L+V 7963
13.1.2014 16:02:21
No, to já jsem ale taky onehdá řešila...

Nejsem si uplně jistá, ale mám dojem, že dítě vepředu, má-li sedačku jet může.
Jen u mimin v protisměru nesmí být aktivní air.bag..

Na druhou stranu se ale toto místo nedoporučuje, neb je takzvaným sedadlem smrti.. ~d~

Ale naštudovaný to nemám..
[<<Předchozích 1910] Názory 19111920 z 44179  [Dalších 42259 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.