| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1970] Názory 19711980 z 44179  [Dalších 42199 >>]
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
9.1.2014 12:04:20
Kája dostala "Moje první knížka o sexu" - je moc hezká, s obrázky, hezky vysvětleno..... když dáš do vyhledávače, najde se Ti a máš tam podrobnosti o knize
BERBER+A+L+V 7963
6.1.2014 19:11:53
Jo, tak na Děvčátko na slovíčko jsem si taky vzpomněla, jen nevím, zda je to vhodná literatura. Že bych si po letech zopakovala četbu?
MajdulkaF 11941
6.1.2014 16:47:31
Berber, já bych si sedla s Ani někde o samotě - bez mladších holek a normálně bych řekla, že si s ní chci promluvit o holčičích věcech, všechno bych jí vysvětlila a pak bych jí ještě dala knížku. Nebo jestli je stydlivá (nebo Ty - ne každému se o těchto věcech chce mluvit), dala bych jí knížku s tím, že kdyby něčemu nerozumněla, ať se zeptá (takhle jsem já tenkrát vyfasovala Děvčátko, na slovíčko ~t~ )

My máme probrané plození dětí i technicky, porod jsem tenkrát vysvětlovala ve vlaku (myslím, že napjatě poslouchali všichni)... A nedávno jsem vysvětlovala i masturbaci a ejakulaci. Mě to ale problém nedělá (myslím o tom mluvit) ~y~
BERBER+A+L+V 7963
6.1.2014 15:37:52
.. ok.. a mám jim to předložit "jentak", ke čtení, nebo jak ?

Jak říkám, kdyby se samy ptaly, bylo by to snažší.. ~d~

Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
5.1.2014 23:00:49
já dnes žehlení, vaření, bruslení, vaření, žehlení :-)))

5.1.2014 22:59:25
Janouchovou si četl Jířa sám, a s Majdou:-)
bob, Ondra 11615
5.1.2014 18:41:22
Zdravím po 14dnech volna!
Jsme zpět, bylo fajn, škoda ty hory, že sníh moc nebyl. Sice na sjezdovce technický, ale lyžování nic moc. Ondra odmítal vylézt na lyže, prostě to moc nemusí, přitom lyžuje dobře. Njn asi po tatínkovi, někdy bych si ho s někým na chvíli prohodila :-) Ale zase jsme zvládli 4 aquáče. Doporučuji Frýdek-Místek mají tam supr tobogán - divokou řeku. Otvírají to jen za dozoru plavčíka na 7min každou půl hodinu a je to mazec. Teče tam silný proud, je tam simulace jezu, fakt dobré. Sice jsme se trochu pomlátili, ale stálo to zato ~g~ (tuším Olešná)

Berber na MS bych Ani připravila raději dřív. Já to měla tuším od 12, ale vše se posunuje a holčičky dospívají dřív. Tak aby nebyla pak zaskočená.
S Ondrou už jsme sex, děti a MS řešili dávno. Viděl vložky a tampony a ptal se.

BERBER+A+L+V 7963
5.1.2014 10:08:43
Janouchovou tu právě doma máme. Ale v mé knihovně.. ne v holčičí..
Právě, že se neptaj, žádná se neptala, nevyzvídala..
4.1.2014 22:14:15
Majda na mě taky občas zkouší "hadry" ale drsně jí krotím !!!! Ona to má hlavně kvůli některým holkám(fiflenám) ..... já jí rvu do hlavy, že je daleko důležitější si umejt pusu od guláše než mít super kozačky :-)))))))))))))))))))))

Sex, děti, atp. když se ptaj odpovídám ... když se neptaj, tak jim to do hlavy nervu ... měli jsme doma z knihovny knížku od Janouchové, jak sem přišel na svět nebo tak něco ..... a to myslím bylo fajn i na vysvětlování .....

MS .... mám trochu obavy, že díky jídlu, hormonů, atp. budou naše dcery mestruovat dříve ...chuděry:-) ..... nevím, jestli má na to genetika takovej vliv .... moje zkušenost z táborů - ani vyspělost x nevyspělost na to nemá moc vliv ..... nebo není to 100% ..... ty holčičky, kterým sem na táboře kupovala první vložky byly občas pěkný hůďata a když přišly, že maj problém jsem si myslela, že si ze mě dělaj prču ... njn ....

BERBER+A+L+V 7963
4.1.2014 19:15:33
A ad MS.
Já jsem trochu ATYP. Mívala jsem jí jednou do roka, když se řešily děti, tak jsem byla pod "práškama". Po kojení se vždycky mrcha rozjela, ale různě, a s velkýma pauzama, a hlavně přišla další těhotenství a po Verunce jsem na Antině bez MS..
Takže čistě "prakticky" ani v tomhle směru s tématem holky nepříjdou do styku.. ~d~
[<<Předchozích 1970] Názory 19711980 z 44179  [Dalších 42199 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.