| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
5.12.2016 10:59:59
Ahoj holky,
Michalo - líná a bordelářka je Kája taky děsně, myslím, že s tím h..... v obýváku by to u nás bylo stejný :( Hubatá a nejchytřejší je taky. Uklidňuje mě, že škola v pohodě, letos nějak lepší než vloni, mimo jedné čtyřky a třech dvojek má žákovskou plnou jedniček ... S kamarádkou se chystají jakmile jim bude 18, dobýt svět za velikou louží, a je jim jasné, že na blbky tam zvědaví nejsou !!! ![]() ![]() !!! a hlavně se těší, že se zbaví prudících se rodičů !!!! Ale když vidím domácí přípravu, všude na všem oslí uši, bordel ve školním batohu a školních věcech, tak je to úroveň čtyřkařů v porovnání mé školní docházky Jinak na Vás často myslím, jak to zvládáte s 2 - 3dětmi Mám jí někdy plné zuby ! No, ale vidím, že je to všude stejný, někde horší a špatně řešitelné - Katy - pevné nervy ![]() Dárky - plno hadrů, kosmetika, knížky, reproduktor k mobilu Přeji co nejklidnější advent !!! |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
5.12.2016 8:11:00
Ahoj holky.
Dárky mě drtí a mám obavu, aby se to stihlo, ale dítě stále neví😞 Postavili nám novou pamptrackovou dráhu (něco jako skejťácká, hupy, klopenky a tak) a nemůže na to se svou kolobkou, protože je nízká a dře to, tak si asi od tatínka bude přát novou (mou nabídku obyč ze sportu razantně odmítl) No a stále je ve hře ten malý segvej, ale obávám se, že to před vánoci už neseženu v tom provedení, které by chtěl. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
3.12.2016 16:35:54
tak jsem psala a nikde nic
))Katy, když čtu tvoje problémy, tak u nás je to slabý odvar ..... klasika Majda ječí, Jířa provokuje, jeden druhýho vychovává a Vojta chytá jejich kecy .....no skaut to už je drsárna ...vyloučí, začne dělat kraviny z nudy, nevyloučí, byla bych na nervy, kde zas co udělá uf ... a upřímně být máma toho druhýho kluka, a vědět, že neprovokoval, tak bych byla dost naštvaná, ať má či nemá to druhý dítě nějakou diagnozu ......... a asi i kdyby provokoval, tak reakce mají být přiměřené ......jak vychází s Dominikou ? ubližuje jí fyzicky nebo jen řeči ........drž se holka, určitě se přijď vypovídat ...... !!!!!!!!!! ...... ale nějakou chytrou radu asi nevymyslím ..... Vysvětlil Ti nějak Kikin proč to udělal ???? ........jinak trest do konce března i přijde hodně drsnej a takovej nevýchovnej nebo jak to napsat ..... Jinak u nás mě nejvíc drtí děti svojí leností .... jak já doma říkám, kdyby bylo v obýváku hovno (sorry) tak ho všichni tři překročíte .... uf uf uf Vánoce moc neřeším ..... se švagrovkou jsme se po x letech domluvily, že dárky už si už dávat nebudeme ani dětem ...... spíš se těším, že bude týden volna ) jupí !!!Dádo Vojta je hodně šikovnej !! myslím tvůj když pomůže v domácnosti, naše Majda nula nula prd ...se asi bude muset dobře vdát ))tak se KOČKY mějte ahoooooooooooj ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
3.12.2016 10:44:20
Katy
Nemate to lehky. Kamaradka ma dite s Asp. a podle jejiho vypraveni se casto stava, ze to dite schvalne nekdo vyprovokuje a pak holt nasleduje ta neadekvatni reakce. Proste vsechny poucit a hlidat.... |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
2.12.2016 22:45:59
No.. tak jsem ho přechválila. Včera přišel mail ze Skauta, že Kristián škrtil nějakého kluka uzlovačkou, s přiloženou fotkou červeného šlicu kolem krku. A že prý to není poprvé, co má problém, že je vůči ostatním dětem agresivní, a že kvůli němu některé tam nechtějí chodit a že zvažují vyloučení. No hodně mě to vzalo, že jsem večer i pobrečela. Nějak na to nemám už sil.
![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
30.11.2016 23:01:37
Ahojky.. no u nás tradičně, nesnáším davy a nákupní centra, a jsem líná lítat po obchodech, tak si děti před pár týdny napsaly seznam, ten jsme si s babičkami a dědy rozdělili a už je objednáno na eshopech. Ze zkušenosti z posledních let je nejvyšší čas (nejlepší objednat tak v půlce listopadu), aby to stihlo dojít. Jinak se pak eshopy začnou ozývat třeba po týdnu s omluvou, že zboží už neni.
Je teda pravda, že Kristiánovi jsem seznam třikrát seškrtala, neb tam měl původně takové věci jako: "meč opravdový ostrý(!)", po mém kategorickém nesouhlasu následně opraveno na: "házecí nože". ![]() Nebo "jet na Minecraftcon v Los Angeles", "jinou školu", či "5 000 kč v hotovosti", apod. Dále jsme mu vyškrtli "letadlo na dálkové ovládání" neb už má vrtulník, dvě lodě, tank a dron. No jsme prostě krkavčí rodiče. Finální odsouhlasený seznam tak obsahuje malé auto na dálkové ovládání do sněhu a louží, 2 vstupenky na Minecraftcon v ČR, koberec Minecraft, 3D puzzle, předplatné časopisu Junior, počítačová hra, elektronická stavebnice, bezdrátová klávesnice a pár dalších drobností. Váhám, jestli mu splnit bunjeejumping. Co myslíte? Je to prý od 40 kilo.. Dominika si našetřila na půlku notebooku, tak si ho byla už vybrat v Alze. Plus jí stále drží Harry Potter, tak kromě koberce a bruslí je většina dárků tohoto ražení (od knih, přes doplňky až po oblečení). Musí to být teda samozřejmě Zmijozel.. nedejbože že bych koupila šálu Nebelvír! ![]() Jo a dohromady dostanou nové DDR. Jinak dneska měli vystoupení klavíru, moc se jim povedlo. Fakt je vidět, že od té doby, co nejsou v ZUŠce, hrajou i cvičí rádi. Paní učitelka je nechá si skladby vybrat, takže melodii ze Stmívání mám už od Dominiky řádně vypálenou do mozku. Kikin už dva týdny seká dobrotu, a v pátek dokonce přinesl dvě pochvaly. ![]() No chtěl by zkrátit trest (má aktuálně zákaz elektroniky do konce března - což si postupně po týdnech nastřádal z původního trestu v délce 2 týdny). No a chce s kamarádem začít nahrávat videa na youtube, tak má velkou motivaci. Jinak jak má zákaz na mobil, tablet i počítač, tak se ukrutně nudí, že se naučil pájet s manželem elektroniku a vyrobil ze stavebnice blikající stromeček, že mi ho v práci všichni záviděj. ![]() ![]() Kuk sem. ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
30.11.2016 14:21:12
Vánoce hrůza, nemám jediný dárek a ani nevím CO. Ondra si zatím nevybral, myslím, že má vše, nic mu neschází, tak nevím, co vymyslí. No bude to zajímavé.
Z těsta do školy bylo "jen" 80 koleček (vykrajovala jsem velkou sklenicí) , takže mám v lednici další 3 obr těsta a vůbec nevím, kdy to upecu. Ale říkám si, když se neprodá, mám kopy lineckého na vánoce😂 Do toho mi prijede v sobotu brácha s rodinou, tak musím uklidit a přijdu o jeden pracovní víkend. Ale dostali loni voucher na pobyt s all Inc a hlídáním, tak budu ještě hlídat neteřinku. Za pár dní má rok, tak už je to s ní sranda. Jinak asi nic závratného, po pohovorovych hodinách jsem zase musela rovnat Ondru, protože jsou na něj stížnosti, že se baví, je drzý a takové běžné věci Joo Dáša nám půjčila výrobník cukrové vaty, vyzkoušeli jsme a koupím nám ho na vánoce😃 resp. Už teď, at ho máme na jarmark, Ondra ho chce pak na školní bazarek na školné po adoptovanou holčičku. A prostě se takto bude využívat😉 takže jeden dárek přeci jen mám, a jdu rovnou objednat Katy co u vás? |
|
|
28.11.2016 22:16:44
Katy - co Kikin ???? hmm nechci se ho zastávat, ale poslední dobou mi přijde šílený, čemu všemu jsou děti vystavený ..... vidím to na Majdě ........ nikdy se nebála a poslední dobou ...uf .....
Bobino - ty jo super chválím aktivitu ve škole !!!!!!!!!! ať se Vám daří !!!!!!!! Dádo ... uživej si pohodového adventu !!!! drž se holka !!! |
|
|
28.11.2016 22:13:46
u nás se ještě nepsalo ... Majda jede v hadrech a věcech na cvičení ...... na zumbu - činky, trika ..... pak něco od Ewy Farny ..... Jířa jede v outdooru ....nože, flašky, baťohy, věci na přežití v divočině .... a pak rybařina ..... Vojta starwars, lego .....
a co dostanou ?? hadr, knížku, něco a pak nějakou stolní hru ..... líbí se mi ubongo 3D ...... jinak to neřeším !!!! )))) času dost |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
28.11.2016 9:55:43
... a co si přejí vaši puberťáci pod stromeček??
Anička lepší telefon (má starší křáp), ale nevím, jestli ho dostane... a další nápady nemám. No, ještě jsme neposílali dopisy Ježíškovi.. ![]() ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.