| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 44179  [Dalších 43969 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
24.11.2016 23:19:09
Katy, Dominika odjela na hory a vykašlala se na všechno. Já už to neřeším. Je dospělá, momentálně nejchytřejší.... Ale abych byla upřímná, jsem trochu klidnější, náš známý internista viděl CD a říkal, že by to tak dramaticky neviděl. Každopádně až se vrátíme přinutím jí na tu resonanci.

Jinak nám na hodinu propustili generálního, tak je to teď v práci mazec a dělám 12 - 14hodin denně a můžu vám říct, že jsem totálně KO. Nevím kolik toho ještě vydržím. Tentokrát fakt stříhám metr do odletu (příští sobotu). Už nejsem schopna ani mluvit, když dorazím domů.

Vojta nakupuje, vaří, uklízí, pere. Včera jsem ho prosila, jestli vyžehlí. A dnes se nám vrátila Dominika z hor "má chřipečku" tak tu buzeruje, že je tu bordel, že má Vojta vyndat myčku a ona sedí u TV.
Tak si cca za 10 let na tyto slova vzpomeňte a přejte si lepší děti :)
Některé kamarádky mi říkají, jak jsem zlá, že se mi dítě vrátí po 4 letech z ciziny a já jí posílám do podnájmu, když máme velký byt.
Nevím, kde je chyba - špatná výchova, prudící matka.....

Každopádně proč jsem tady. Nevím jestli v tom blázinci a zmatku to ještě stihnu do odletu nakouknout. Mějte se tu vánočně, pohodově a všichni si to užijte. Pokud to půjde, tak se z NZ zkusím ohlásit, ale budeme žít hlavně v autě a cestováním, tak nevím, jak to bude.

Takže všem přesně měsíc před JEŽÍŠKEM užívejte, nestresujte se, ať se v dalším roce můžeme zase sejít na nějakém srazíku, třeba zas u nás na chalupě
bob, Ondra 11615
22.11.2016 13:36:39
Ahoj holky, jdu vás jen pozdravit při čekání na rehabilitaci.
Konec roku je značně hektický, v práci nevím co dřív a doma taky nestíhám.
V létě jsme založili ve škole spolek rodičů a teď zpracováváme žádosti o granty, do toho jsme si vymyslely uspořádání vánočního jarmarku, který zatím nemá tradici, takže uvidíme, jak to celé dopadne, jestli někdo přijde, jestli bude dost výrobků (budou vyrabet družiny) a snad se zapojí i rodiče. Já už mám v lednici 4 dávky těsta na linecké (má to 4kg 😉) Tak budu péct o 106 + se chci pokusit něco vyrobit. Chceme vybrat peníze na venkovní třídu pod širým nebem 😃 No a do toho bordel doma, tak nevím, kdy to vše stihnu, mám pocit, že jsem stále v poklusu.

Myslím, že je to všude podobné😃

Ondra zabral, opravil si známky, tak asi bude mít "jen" jednu trojku z matiky.
Dvojky z VV a hudebky raději nekomentuji.
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
9.11.2016 23:47:27
Dádo, něco nového? Podařilo se ti Dominiku přesvědčit a objednat na vyšetření?

Romčo, (i ostatní) díky za super pražský minisrazík, byteček je úplně super. Máš to krásný, promyšlený, útulný, ale moderní. ~R^

Já dnes byla s Kikinem ráno na koberečku v ředitelně, neb včera bouchnul pěstí spolužačku do břicha, neb mu házeli penálem. ~q~ Achjo. ~7~ No tak nás čeká obíhání psychologů a poraden zas. ~n~
Aspoň že Dominika ted po té ředitelské dutce seká dobrotu. Tento týden začala chodit na přípravku na gympl, tak jsem zvědavá. ~d~

A furt nějak nestíhám. A už aby člověk začal řešit Vánoce! ~8~
27.10.2016 23:37:54
tady je asi jediné místo, kde se můžu pořádně vypovídat
měla jsem teď v práci nějaký průser - původně to vypadalo na 400tisíc, pěkně jsem to obrečela, ale říďa to nakonec vzal a snad to dopadne OK - držte mi palce, jinak jsem v tom pořád ještě za 270tis. A musím říct, že kdybych neměla posledních 10 měsíců Bobinu jako "pracovního" přítele na telefonu, tak jsem totálně v pr... patří jí moje velké díky

Jinak jsme s Domčou jezdili (já nebo manža) neustále na kapačky se zádama a nakonec jsme na magnet. resonanci skončili s "údajným" nádorem na ledvině - tak nám taky držte palce ať je to jen třeba zdvojená ledvina, cysta...... čekáme na CTčko.

Vero, ze jsi se taky ozvala. Co se týká sourozeneckých vztahů, po zkušenostech s tím co mám doma je jedno jestli je to kluk x holka, mládí x stáří..... pořád je to boj

Katy, strašně se těším na zážitky z Keni, určitě si užijte Safari a ty jejich krokodýlí, želví, žirafí... farmy. Masajské vesnice. Budu ráda, až budeš vyprávět.
bob, Ondra 11615
24.10.2016 8:58:17
No myslím že puberta už začla všude, u někoho lepší, jinde horší..

Vero ahoj! Je to pár let, co jsme o tobě neslyšely, jak se jinak vede?
My se s bráchou rvali a nadávali si neustále, já jako starší jsem ho měla na povel, což se nelíbilo mě ani jemu, tak mi dělal naschvály, já ho za to mydlila a když už byl silnější, tak jsme po sobě štěkali. Ale teď jsme v pohodě, počkej, až půjdou z domu 😉 tak blbej fór, ale skoro to tak bude..

Katy to auto síla a Kikin ještě větší😞 Co ten pobyt, neuvažujete? Tady asi jen psycholog, aby ho naučil zvládat ty stavy vzteku, jinak je to sluníčko.
Keňu si užijte!

U nás puberta zatím v normě, odsekává, nafukuje se, ale naštěstí neútočí, to jen slovně a spíš"vyderačsky" hraje na city a když nepovolím, tak hned jde do výhružného tónu, že nic nemůže, nic mu nedovolím. A večer je jak milius, jestli ho přijdu drbkat po zádech a mazlit se. Ale už je i vidět, že dospívá. No a když má kamarády, tak jde matka stranou, to není na nic jiného čas a běda po něm něco chtít, to už je dost, že mi zvedne po třetím zavolání telefon a něco odsekne.
Jinak s učením zabral na chvíli sám, teď už ho zase musím víc nutit. Za mnou do práce už nechodí, prý to tam je hrozné, všichni na něj čumí (=nikdo si ho nevšímá, ale to mu nevysvětlím), takže dělá úkoly sám doma a když nebudou, bude chodit zase do práce.
vera&sophia3.04+Rayan2.6.05 23852
24.10.2016 7:29:28
tak jsem po opravdu hódně dlouhé dobe přišla nakouknout.
Myslela jsem jak koukam po ostatnich,zadne prispevky a vy jste tu.
To je super,jsem rada o vas zas neco slyset.:-)
Jen zběžně jsem zkoukla par prispevku a koukam je to vsude stejně.
Sophi uz to taky obcas zkousi,zatim teda bez ksichtu,ale já jdu teda tvrde po ni.Rikam tady je to ještě sranda a tady uz to zavani prusvihem.Na den,dva to zabere a pak zas něco.
Ale co mě nejvic drti jak se s Rayenem hadaji,to neni pulhodina co jsou spolu aby do sebe nesly.
A Sophi ma silnou potrebu brachu vychovavat,mít posledni slovo a on uz se najednou nechce nechat koňovat. ~:-D
23.10.2016 14:40:49
Tak si tak v pátek cestou do práce autem povídám s Bobinou, když tu prásk! naboural do mě zprava nějaký chlap. Nedal mi přednost. ~o~ No rozpáral mi dveře na pravé části auta jak plechovku sardinek, že mi tam teď pěkně táhne, a šrámy jsou od předního blatníku až po zadní. ~n~ A nakonec jsem ještě litovala já jeho, protože jak jsme čekali na policajty, ukázal mi lékařskou zprávu z Motola, že mu tento týden naš́li rakovinu hrtanu. ~a~

Už se fakt těšim do tý Keni. Doufám, že mě tam nesežere lev. ~d~
22.10.2016 19:10:06
Katy, tak to je docela silný kafe a že už jsem si s těma svýma třema něco užila. Domča mi jednou vrátila ránu přes ruku, to bylo nejvíc, co se mi stalo. Tohle nevím, jak bych reagovala. Asi bych ho já se svou povahou zabila
Moc držím palce a vůbec vám nezávidím.
Každopádně si užijte dovču. Keňa se mi líbila.
Jak píše Michala, nás psycholožka také nutí, aby tatínek hodně fungoval s Vojtou. Společné akce.... Ale bohužel u nás to tak není. Já s ním chodím honit pokémony, já chodím na procházky, já píšu úkoly, já chodím hrát squash..... Oni nemají žádné společné zájmy.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
21.10.2016 18:00:34
tedy Katy co napsat ???????? až mi jde z toho mráz po zádech :-////
mě občas tady děti vytočí, ale je to hlavně o dohadování, ksichtech, ječení a tak .... nejvíc mě drtí, kyž jsou hnusný mezi sebou ...hlavně Jířa má vychovávací nálady, nadává Vojtovi jako je to blbec, jak ho rozmazlujeme atd atd .... do toho ječí Majda .... ale já se s bráchou taky hádala i prala :-)

nevím co bych dělala ...... Kikin byl na tom pobytu ?????? ....... co manžel ???? jak to nereguje ... kdysi jsem četla, že od určitýho věku má kluky vychovávat táta ...maminky jsou jsou pečovalelky do 6-8 let a pak musí nastoupit táta ...... Jířa má děsný tendence být samotatný atd atd ..... tak si říkám škoda, že není u indiánů, neb tam by byl už mezi dospělejma:-)))))))))

jak se Kikin chová u babičky ???

každopádně Ti přeji super Keňu !!!!!!!!!!!

19.10.2016 23:43:36
No, tak u nás přituhuje. Kristián přinesl poznámku, zakázala jsem mu spát u kamaráda, tak dostal takový amok, že na mě vzal železnou tyč a s rudýma očima na mě řval. Když mě s ní klepnul přes ruku, tak jsem začala řvát taky, že jestli se mě ještě dotkne, tak mu jí seberu a zmlátím ho s ní. No fakt jsem přemejšlela, jak to půjde dál, až bude starší a větší, jestli na něj zavolám policajty nebo jestli budeme jako mrtvolky ve zprávách na Nově. On zas už prý ve škole přemejšlel, jak si sbalí věci do děcáku. No Itálie hadr. Po příchodu z práce byl jak sluníčko, a že mi vyrobil dáreček a omluvil se. Načež Dominika, že chce odblokovat aplikaci na mobilu, neb byla hodná a má jedničku z písemky. Tak koukám do žákovský a tam od pondělka trojka, pětka a dvě poznámky! A klidně mi drze do očí říká, že na ně "zapomněla"! Já to fakt nedávám. ~e~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 44179  [Dalších 43969 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.