| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2040] Názory 20412050 z 44179  [Dalších 42129 >>]
MajdulkaF 11941
21.12.2013 19:32:44
Bob, večírek do čtyř, seš dobrá! Já mám poslední dobou problém vydržet ~t~

Od včerejška máme děti u babičky, tak jsme dneska byli na mega nákupu na svátky. V pondělí už dokoupíme jen pečivo. A taky jsem ještě sehnala poslední dáreček (pro sebe), koupila jsem si v Moiře nádherné zeleňoučké tričko. Teď jsem žehlila a už se dneska těším na TV maraton - od osmi Stardance a pak od deseti Milionář z chatrče, ještě jsem neviděla. Tak pěkný večer všem!
bob, Ondra 11615
20.12.2013 23:35:33
Tak já ještě v pondělí do práce a pak do 5.1 taky volno! hurá.
Ve čtvrtek jsme měli firemní večírek, dostala jsem se ve 4 do postele a ráno na 8 do práce, bylo to fakt maso, nechápu proč to míváme tak blbě. A ještě jsem tam ztvrdla 10hod, protože stále bylo co dělat a co dovyřídit... ještě to pondělí a snad to pofackuju, že budu moct v relativním klidu odjet. Bude zrovna přelom roku, musím vše přečíslovat a nebudu tam... njn, nějak se to zvládne

Jinak jsem napekla zase spoustu lineckého, ještě to slepit. Jsem ale blbec, nevím jak to potáhnu k našim, abych to pak mohla vzít na hory, aby se to pojedlo. Že jsem se na to nevyprdla... Stromek jsme ozdobili aby se neřeklo, chci tam hodit nějaké dárky, co nechci vézt s sebou... ale ten bordel tady, nějaký vánoční úklid fakt nehrozí, nějak to mám letos na háku ~y~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
20.12.2013 22:41:32
u nás byl jeden víkend krásně - sníh, modro, mrazivo .....
sem málem letěla dětem koupit sněhule:-))))))))))))))))))))))))

taky budu mít týdny volno ...... taky se těším !!!!!
ale sme tam něco vyřídím, co bude hořet .....

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
20.12.2013 22:11:57
Michalo, u nás nebyl sníh snad ještě vůbec, jen jednou takovej poprašek. Už mi to teda přijde divné, takový prosinec celý bez sněhu. ~7~ Minulý týden si děti hrály na písku. ~a~

Tak a Vánoce jsou za dveřma.. Teda já jsem tak ráda, že můžu hodit pracovní věci za hlavu aspoň na ty dva týdny. ~R^~b~
20.12.2013 20:54:59
u nás nesněží :-)

já mám za sbeou prima poradu a vtipnje dárek od šefů:-)
manžel je v tahu včera, dnes i zítra i po zítří .....akce s muzikantama ... doufám, že nám z toho nezkolabuje uf ....

zítra chci s dětma na trh, poklidit, a požná vyjedem někam na kopec fotit, když bude jasno:-)

zítra večer musím zabalit dárky ....
BERBER+A+L+V 7963
20.12.2013 20:26:17
Dneska večer mám opravdu dost.
Manžel tvrdí, že na to má vliv i tlak, ale já nějak nezvládám sledovat počasí, ikdyž pravda, že sněží jsem si všimla.. ~4~
BERBER+A+L+V 7963
20.12.2013 20:25:23
Jj, masakr, to je to správný slovo, a když ho vysloví i Michala, co teprv já, která vydržím xy-krát míň.. ~8~
20.12.2013 7:27:17
jířa si balil včera dárky sám :-))))) doufám, že holky ktreým to dávaj se mu nebudou smát !!!!

jinak týden masakr ... uf
BERBER+A+L+V 7963
19.12.2013 20:21:58
Hoj..
poslední dva dny v práci celkem stres, ale to je logické, obchodníci před vánoci si nohy na stůl nedávájí.. a jejich "asistentky" už vůbec ne.. ~8~
Aby toho nebylo málo, tak jsme se jako firma stěhovali, nejde nám net, sklad je vzhůru nohama...
A..
do toho všeho má manžel v práci na pilno, takže po 16h jedu přes celé město do MŠ, a před zavíračkou vyzvedávám Verunku. Zase to má tu výhodu, že místo běžné MHD používám auto, takže spousta věcí včetně následného nákupu je jednoduších..

Dneska v podvečer jsem hodinu strávila balením dárečků do školy. Drobnosti na besídku.
Kdy budu balit dárky vánoční nevím. Ale aspoň, že je víceméně máme..
MajdulkaF 11941
19.12.2013 8:27:46
seš neskutečně výkonná! ~y~

Já jsem se jen zatím stihla naštvat - zjistila jsem, že pytle, co dávám do koše na odpadky, jsou prořízlé ~8~ Mám nádobí v myčce, byla jsem na velerychlém nákupu a Radim v posteli hraje videohru. Včera mu sice teplota klesla, ale pro změnu začal slušně kašlat, takže školní docházka do Vánoc padá (pořád jsem doufala, že by aspoň zítra šel, mají besídku, dárečky, strašně se těšil).

[<<Předchozích 2040] Názory 20412050 z 44179  [Dalších 42129 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.