| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
18.12.2013 21:47:44
mám 3 druhy upečené !!! za sebou dvě besídky !!! vyřízenou kopici věcí ...sem tak šikovná
)) |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
18.12.2013 14:21:27
Dik, ty pralinky jsou dobry napad. Uvidim co splasim, budu na to mit asi hodinu v centru Prahy. Mozna se na necem jeste dohodnem s ostatnima maminkama.
|
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
18.12.2013 13:23:08
Berdo, darovala bych krabičku ručně dělaných belgických pralinek, prodává se na váhu, vybereš druhy, co uznáš za vhodné. Kytka mi pro chlapa nepřijde ideální a víno spíš dávám přátelům než "oficiálním" známým. Velikost krabičky dle financí a oblíbenosti
(zrovna včera jsem dávala kolegyni, cca 8 pralinek těsně přes 100,- Kč).Bob, dárky ve třídě u Radima fungují tak, že se děti rozdělily do trojic a v té trojici si nadělují. Na skautu dával dvěma kamarádům. Hynek si bude dávat s jedním kamarádem navzájem. Dárky jsem s Radimem kupovala, vše okolo 50,- Kč - v Pompu taková dřevěnná skládačka, co se pak vodovkama vybarvuje a pro další kamarády třeba kostka - hlavolam. Hynek jde nakupovat dnes. Jsem dnes v práci poslední den, čt a pá mám dovolenou. Měla jsem dalekosáhlé plány, ale moc z nich asi nebude - Radim měl po a út teplotu, dneska je snad už bez teploty (dle telefonátu s babičkou kolem poledne), ale zítra ho asi ještě nechám doma. Píšu dnes testy ve dvou skupinách, teď mám mezeru a čekám na skupinu č.2. Mohla bych opravovat, ale nějak se mi nechce - jsem pekelně unavená. Včera jsme měli vánoční večírek, fakt se povedlo Spát jsem šla ale až o půl jedné, budíček po šesté, no, dneska asi půjdu spát s dětma ![]() |
|
|
18.12.2013 12:33:42
kytku
|
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
18.12.2013 9:31:18
Co byste dali na koncerte sbormistrovi pri dekovacce. Je to super chlap, uzasne se jim venuje. Kytku? Vinko?
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
17.12.2013 23:08:36
No já je dělám už dost dlouho a vždycky mají úspěch. Hlavně to není suché s tou marmeládou..
Přemýšlím, jestli bude čas a síla na nějaké další cukroví, ale asi letos fakt ne... Ještě půl hoďky než se narhají fotky na uložto už mi padá hlava. Zítra chci brzo ráno pro nový řidičák a pak darovat krev ať to stíhám ještě do konce roku.. |
|
|
17.12.2013 23:00:57
díky já už to vminulosti dělala, recet od tebe, pak sem to zas nedělala a teď zkusím !!!!
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
17.12.2013 22:52:26
Mrkvové cukroví
200g jemně nastrouhané mrkve, 200g Hery, 300g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, špetka soli. Udělat těsto, vykrájet kolečka (dělám sklenicí), doprostřed kolečka dát kopeček marmelády, nejlépe nějaké tužší, přehnout napůl, okraje přimáčknout vidličkou. Péct na pečícím papíru, velice často marmeláda vyteče, ale není to zase tak na škodu. Péct na 180st, cca 10min - dívat se zespodu, jestli už trochu hnědnou, nahoře to není moc poznat. Ještě horké obalovat v moučkovém cukru. Dělám normální sklenkou na pití, je lepší dělat větší kolečka, ať se tam vleze dost marmelády. Mamka dělá vše pidi, tak udělala loni i tohle pidi a nebylo to ono. Jsou z toho prostě takové větší půlměsíce.. A je děsně dobré, bych se toho užrala! budu to muset někde schovat. Nejlepší jsou čerstvé, neskladovat to moc dlouho, pak už jsou takové tuhé a nic moc, ale u nás to vždycky zmizne mezi prvníma, tak to moc nehrozí ![]() |
|
|
17.12.2013 22:41:52
zahájila jsem pečení !!! nakoupila suroviny a před večeří s holkama z aerobiku jsem zadělala tři těsta !!!
) zítra pokračujibobino napiš mi to mrkvové díky moc |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
17.12.2013 21:47:36
Tak já mám upečené mrkvové ze dvou dávek, je toho plná krabice od bot (Ondrových)
Na rohlíčky nemám už sílu, jdu třídit fotky z hor pro www stránky, v práci mi nefunguje externí HDD, shazuje PC, takže se s tím jdu dělat místo pečení, teď se mi to fakt moc nehodí. Nějak se mi nechce do dalšího lineckého, když jsme teď snědli 2 krabice na horách, ale to by Ondra asi nepřežil ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.