| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
15.12.2013 22:25:21
jo bobino jířa taky hraje tanky a pak máještě traktor simulátor
|
|
|
15.12.2013 22:24:41
Bobino ahoj ... dodělávala jsem ještě něco do práce, ale dnes sem toho moc nenaspala, tak sem trochu zpomalená ....
V pátek trhy, koukni na FB ![]() jojo děti plavou .... kroužek, maj to nastejno !!!! a dá se to sladit z hudebkou !!! závody měli od kroužku .......Jířa plave myslím dobře, a kdyby víc trénoval, tak by mohl i nazávody, ale ...... jinak budou mít v 2.pol taky plavčo ......a minulý rok mě šokovalo, že v 3. třídě byly děti, co neuměj plavat ..... majda se teď hodně zlepšila ..... jak plave se staršíma ..... a toto pro všechny ![]() A včera akce s kámoškama ... bylo to fajn !!!! Vánoce letos to je největší extrém !!!! nemám všechny dárky !!! nemám ŽÁDNÉ cukroví !!! neuklizeno, atd. atd. ale snáším to dobře ))))))))))))) Tento pracovní týden bude zápřah, a odpo/večer akce - tak nevím, jak to doladím !!! Chtěla sem si dnes koupit nějaký nízký "slabší" kozačky .... a nevěděla sem jaký .. měla sme vybrané dvoje - jednu už spíše pro dámy a druhý spíše pro 20letý )))))Tak milé dámy, přeji ať tento (asi pro většinu)poslední pracovní týden přežijem !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
15.12.2013 21:43:24
Tak jsme zpět, všichni zdraví, žádné zlomeniny, takže super!
Akorát krom dětí příště všechny ostatní účastníky zájezdu nechávám doma! uff opět mi zkazili celou dovču a tentokrát budu mít ještě navíc ostudu v práci a to v tom lepším případě ach jo, proč já musím mít za kamarádku krá..Jinak Bobo můžete se těšit, je to tam fakt hezké. Budete bydlet v Baitone? Ty pokoje jsou opravdu hezké, my měli TRILO pro 6 lidí a super, je to obrovské, byla tam pračka, myčka, celý sporák i s troubou. Sice jsme využili jen troubu na rozehřátí tortil a ohřání sekané, ale příště budu vědět, že mám vzít i tablety do myčky. Viděla jsem i BILO pro 4 a taky moc hezké. Ti tam teda měli jen malou lednici v lince a 4 plotýnky bez trouby, ale pračku měli taky. Dole je "hospoda" - klub pouze pro klienty Baitone (a asi i těch dalších našich rezidencí), čepuje se tam české pivo (za 35kč), kofola a je tam k mání nějaký další alkohol,kafe, vše za koruny Vždycky jsme si přinesli na talířkách různé pochutiny a seděli dole. Když se domluvíš, uděláš nějakou tržbu na pivu, tak si tam lidi nosili i svůj alkohol co jsem viděla. Jsou tam k dispozici hračky a společenské hry, česká TV, wifi. Od 13:30 vám tam pohlídají a zabaví děti... Petros - hospodský je super a přijede ještě animátorka pro ty děti.. Stanice lanovky kousíček, přejdeš cestu a jsi na parkovišti u lanovky. My jsme teda měli puštěné jen 3 sjezdovky, což bylo sakra málo, ale na sjezdovce bylo přes týden tak 20 lidí max. Ale má začít sněžit a když to pojede všechno, tak to bude fakt hezké.. takže asi tak ![]() JInak chudák tchán, ať je mu líp a vánoce už tráví doma ![]() Katy, perníky jsme sice upekli, ale já je zapomněla hned potřít vajíčkem, takže jsou takové nic moc vzhledné, nelesknou se. Ale myslím, že se to sní i tak A 2kg lineckého zmizlo rychlostí blesku, takže budu dělat další várku... jj Katy, nebýt mobil, tak se vše dozvíš až v neděli po návratu. Ale chápu, taky bych to asi rozdýchávala... Michalo my nemáme kupované hry na PC, hraje nejvíc tanky a to je na netu... Užij si pařbu Jinak děti chodí na kroužek plavání, nebo z čeho měly ty závody? Ondra má teď poslední půlrok plavání místo TV, ale jestli dělají závody nevím. Je v prvním družstvu, mají tam jednoho, co plave závodně 3x týdně 2hod trénink, síla.. Já dárky zatím nemám Teda mám pouze část. Pro Ondru a švagrovic (Beranovic) rodinu, taťku.. Potřebuju mamku, tchýni, tchána, bráchu se ženou a to snad bude vše. Akorát, že vůbec nevím CO a svátky za dveřma... Příští víkend přijedou švagrovci na trhy a předat si dárky, tak musím něco té tchýni poslat..Majdulko a to dáváte dárečky všem? U nás naštěstí losují a každý přinese dáreček jednomu dítěti. Máme vylosovanou nějakou holčičku, vůbec nevím, co jí poslat. |
|
|
15.12.2013 16:43:57
dííky
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
14.12.2013 19:22:11
Sdílíme tvou radost!
![]() |
|
|
14.12.2013 14:42:23
tak včera vydařený trh !!! a dnes se "stěhuji" na noc k našim ... kde za nechám děti a večer se svýma kámoškama na víno ......
|
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
11.12.2013 19:08:22
ahoj, jestli mohu vstoupit do diskuze - USB určitě a možnost přehrávat MP3 - Hynek si hudbu vyhledává na YouTube, "předělává" do MP3 a poslouchá. Klasických CD moc nemáme.
Všechny zdravím, u nás vše O.K. Dárky v podstatě mám, uf. V práci finišuju. Radim má v pátek přespávání se skautama a v sobotu výlet a odpoledne besídku i s rodiči. Poslední týden ve škole besídky s dárečky, takže nás čekají ještě nákupy drobností pro kamarády. Doufám, že najdeme něco pěkného a vtipného, co mi nezruinuje peněženku ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.12.2013 18:36:47
No, my právě koukali na Sencor.. což podle mne nic moc, ale... jak píšeš..
Dneska jsme okoukli vybraný v Elektrowordu, mne teda nezaujal - vizuálně, ale manžel zase má své představy, co to musí umět (při nejmenším USB kontakt).. Mně by se právě líbilo něco barevného, tvarově zajímavého... Manžel vybral tento, a zatím jsme nenašli nic lepšího: |
|
|
11.12.2013 14:10:38
něco obyč stálo to tuším 800-1000Kč
podle mě nemá cenu dětem nic drahýho kupovat ... ))))))))))))koukala sem na to aby se to dalo přenášet, když to stěhujou z pokojíku do pokojíku .... sopíš bych jí koupila nějakou vesleou barvu a značkuneřešila ))) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
11.12.2013 11:03:42
A co mají?
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.