| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2070] Názory 20712080 z 44179  [Dalších 42099 >>]
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
15.12.2013 22:25:21
jo bobino jířa taky hraje tanky a pak máještě traktor simulátor
15.12.2013 22:24:41
Bobino ahoj ... dodělávala jsem ještě něco do práce, ale dnes sem toho moc nenaspala, tak sem trochu zpomalená ....
V pátek trhy, koukni na FB :-)

jojo děti plavou .... kroužek, maj to nastejno !!!! a dá se to sladit z hudebkou !!!
závody měli od kroužku .......Jířa plave myslím dobře, a kdyby víc trénoval, tak by mohl i nazávody, ale ...... jinak budou mít v 2.pol taky plavčo ......a minulý rok mě šokovalo, že v 3. třídě byly děti, co neuměj plavat ..... majda se teď hodně zlepšila ..... jak plave se staršíma .....

a toto pro všechny:-)

A včera akce s kámoškama ... bylo to fajn !!!!

Vánoce letos to je největší extrém !!!! nemám všechny dárky !!! nemám ŽÁDNÉ cukroví !!! neuklizeno, atd. atd. ale snáším to dobře :-))))))))))))))

Tento pracovní týden bude zápřah, a odpo/večer akce - tak nevím, jak to doladím !!!

Chtěla sem si dnes koupit nějaký nízký "slabší" kozačky .... a nevěděla sem jaký .. měla sme vybrané dvoje - jednu už spíše pro dámy a druhý spíše pro 20letý :-))))))

Tak milé dámy, přeji ať tento (asi pro většinu)poslední pracovní týden přežijem !!!
~;((~;((~;((~;((~;((

bob, Ondra 11615
15.12.2013 21:43:24
Tak jsme zpět, všichni zdraví, žádné zlomeniny, takže super!
Akorát krom dětí příště všechny ostatní účastníky zájezdu nechávám doma! uff
opět mi zkazili celou dovču a tentokrát budu mít ještě navíc ostudu v práci a to v tom lepším případě ~q~ ach jo, proč já musím mít za kamarádku krá..

Jinak Bobo můžete se těšit, je to tam fakt hezké. Budete bydlet v Baitone? Ty pokoje jsou opravdu hezké, my měli TRILO pro 6 lidí a super, je to obrovské, byla tam pračka, myčka, celý sporák i s troubou. Sice jsme využili jen troubu na rozehřátí tortil a ohřání sekané, ale příště budu vědět, že mám vzít i tablety do myčky. Viděla jsem i BILO pro 4 a taky moc hezké. Ti tam teda měli jen malou lednici v lince a 4 plotýnky bez trouby, ale pračku měli taky. Dole je "hospoda" - klub pouze pro klienty Baitone (a asi i těch dalších našich rezidencí), čepuje se tam české pivo (za 35kč), kofola a je tam k mání nějaký další alkohol,kafe, vše za koruny Vždycky jsme si přinesli na talířkách různé pochutiny a seděli dole. Když se domluvíš, uděláš nějakou tržbu na pivu, tak si tam lidi nosili i svůj alkohol co jsem viděla. Jsou tam k dispozici hračky a společenské hry, česká TV, wifi. Od 13:30 vám tam pohlídají a zabaví děti...
Petros - hospodský je super a přijede ještě animátorka pro ty děti..
Stanice lanovky kousíček, přejdeš cestu a jsi na parkovišti u lanovky.
My jsme teda měli puštěné jen 3 sjezdovky, což bylo sakra málo, ale na sjezdovce bylo přes týden tak 20 lidí max. Ale má začít sněžit a když to pojede všechno, tak to bude fakt hezké.. takže asi tak :-)

JInak chudák tchán, ať je mu líp a vánoce už tráví doma ~;((

Katy, perníky jsme sice upekli, ale já je zapomněla hned potřít vajíčkem, takže jsou takové nic moc vzhledné, nelesknou se. Ale myslím, že se to sní i tak :-) A 2kg lineckého zmizlo rychlostí blesku, takže budu dělat další várku...

jj Katy, nebýt mobil, tak se vše dozvíš až v neděli po návratu. Ale chápu, taky bych to asi rozdýchávala...

Michalo my nemáme kupované hry na PC, hraje nejvíc tanky a to je na netu...
Užij si pařbu ~v~
Jinak děti chodí na kroužek plavání, nebo z čeho měly ty závody?
Ondra má teď poslední půlrok plavání místo TV, ale jestli dělají závody nevím. Je v prvním družstvu, mají tam jednoho, co plave závodně 3x týdně 2hod trénink, síla..

Já dárky zatím nemám ~Rv Teda mám pouze část. Pro Ondru a švagrovic (Beranovic) rodinu, taťku.. Potřebuju mamku, tchýni, tchána, bráchu se ženou a to snad bude vše. Akorát, že vůbec nevím CO a svátky za dveřma... Příští víkend přijedou švagrovci na trhy a předat si dárky, tak musím něco té tchýni poslat..

Majdulko a to dáváte dárečky všem? U nás naštěstí losují a každý přinese dáreček jednomu dítěti. Máme vylosovanou nějakou holčičku, vůbec nevím, co jí poslat.
15.12.2013 16:43:57
dííky :-)
BERBER+A+L+V 7963
14.12.2013 19:22:11
Sdílíme tvou radost! ~R^
14.12.2013 14:42:23
tak včera vydařený trh !!! a dnes se "stěhuji" na noc k našim ... kde za nechám děti a večer se svýma kámoškama na víno ......
MajdulkaF 11941
11.12.2013 19:08:22
ahoj, jestli mohu vstoupit do diskuze - USB určitě a možnost přehrávat MP3 - Hynek si hudbu vyhledává na YouTube, "předělává" do MP3 a poslouchá. Klasických CD moc nemáme.

Všechny zdravím, u nás vše O.K. Dárky v podstatě mám, uf. V práci finišuju. Radim má v pátek přespávání se skautama a v sobotu výlet a odpoledne besídku i s rodiči. Poslední týden ve škole besídky s dárečky, takže nás čekají ještě nákupy drobností pro kamarády. Doufám, že najdeme něco pěkného a vtipného, co mi nezruinuje peněženku :-)
BERBER+A+L+V 7963
11.12.2013 18:36:47
No, my právě koukali na Sencor.. což podle mne nic moc, ale... jak píšeš..

Dneska jsme okoukli vybraný v Elektrowordu, mne teda nezaujal - vizuálně, ale manžel zase má své představy, co to musí umět (při nejmenším USB kontakt)..

Mně by se právě líbilo něco barevného, tvarově zajímavého...

Manžel vybral tento, a zatím jsme nenašli nic lepšího:

11.12.2013 14:10:38
něco obyč stálo to tuším 800-1000Kč

podle mě nemá cenu dětem nic drahýho kupovat ... :-)))))))))))))

koukala sem na to aby se to dalo přenášet, když to stěhujou z pokojíku do pokojíku ....

sopíš bych jí koupila nějakou vesleou barvu a značkuneřešila :-))))
BERBER+A+L+V 7963
11.12.2013 11:03:42
A co mají?
[<<Předchozích 2070] Názory 20712080 z 44179  [Dalších 42099 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.