| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2060] Názory 20612070 z 44179  [Dalších 42109 >>]
bob, Ondra 11615
16.12.2013 23:20:44
Katy však já má těsto v lednici, ale kdy to upeču, fakt netuším, asi zítra...
A budu mít letos pouhé 4 druhy, to se mi fakt dlouho nestalo ~t~
A nevím, jestli budu vůbec zdobit perníky, nebo je slepím marmeládou a bude ~;)

Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
16.12.2013 23:04:25
Katy klid :-)) však já upeču :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
16.12.2013 22:28:06
Tyjo holky, vy mě teda šokujete! Každej rok tady s vyplazenym jazykem dohánim, co už máte napečeno a letos vy takhle?? Já mám teda jen pět druhů, o moc víc toho ale nebude. Manža přestal jíst sladký úplně a já nesmim - už tak jsem nakynula do desnych rozměrů. :-(

Dádo, to seš drsoň s těma dárkama.. to by mě asi rodina ukamenovala na sociálním pranýři.

Bobino, vítej zpět. A hoď nějakou fotku.

Berdo, povídej, přeháněj..

Hry.. my máme ovladače z XBoxu a hrajou Lego Indiana Jones a Lego Star Wars. Akorát to neběží na XBoxu, ale na standardním PC (čímž jsme ušetřili 7 tis. za XBox).
bob, Ondra 11615
15.12.2013 23:47:41
Playstation má Ondra u táty, prý na tom hraje auta nebo co.
Doma máme Nintendo Wii, ale už se mu víc líbí Xbox.

No já nemám taky žádné cukroví, což jsem tuto dobu vždy měla. Mám nenazdobené perníky a 2 těsta už týden v lednici :-) Vidím to, že upeču rohlíčky a mrkvové, což mám těsto, dodělám linecké a letos asi končím, se mi fakt nechce.. Bordel je tady naprosto úděsný, rozkramené věci z dovči, nevím, kdy to dám dohromady a vánoční úklid haha to fakt nehrozí. Ale tím, že celé svátky až do ledna jsme u našich, tak přemýšlím, zda vůbec zdobit stromeček... adventní věnec a různé vánoční ptákoviny jsem definitivně vzdala taky. Ale taktéž jako vás, mě to nechává zcela klidnou ~y~

V práci chci do vánoc stihnout dodělat spoustu věcí, což uvidím, jestli dám. Zítra máme vánoční akci s kámoškama, ve čt pracovní vánoční večírek, ale víkend jsem sama, tak snad něco stihnu...

15.12.2013 23:40:58
Dádo ahoooj !!! škoda, že nejsme chlap, bych s tebou jezdila na výlety :-))))))))
My jsm etaky přemýšleli, že příští víkend místo úklidu vyrazíme do Pasova na svařák a klobásku:-)
15.12.2013 23:39:01
Kájo Berdo jj tak nějak :-))) sama sebe překvapuji jak sem v klidu !!!
Loni sem před Vánocema makala jak blázen a pak sem měla asi měscí divnej kašel ... takže na to kašlu už teď ....

ale těším se na Vánoce a hlavně jedem na 3 dny pryč jupííí
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
15.12.2013 23:26:44
my máme dvojku ještě po Lukášovi, vozíme ho sebou většinou na dovču, ale víc je bere Nintendo Wii, na playstu máme fotbal, hokej a auta
jituše 40446
15.12.2013 23:16:55
Holky, mají vaše děti Playstation????
Filip si ho moc přeje...... No, Ježíšek bude asi hodný....
Ale - co mají za hry??
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
15.12.2013 23:05:39
pěknou předposlední adv. neděli, v pátek jsem po několika týdnech ukončila neschopnost, protože Vojta má téměř každý den nějakou akci, tak nechci mít nervy, že by na mě přišla kontrola, ale dobrá pořád nejsem. Jediné, co jsem fakt ráda, že se snad konečně zjistilo, z čeho ty bolesti zad mám a chodím na rehabilitace a snad to pomůže.
ad dárky - letos jsme všem oznámili, že my žádné nechceme, tak ať od nás také nic nikdo nečeká. Pro Vojtu mám Lego a manža má za úkol koupit mobil. Domče pošlem plyšovou krávu z Billy a Lukášovi nabiju open card, tím pro mě velké děti skončily. Oba mají co splácet, dluhy jim pěkně narostly :)
ad cukroví - máme 20 druhů (díky ségře, mámě a tchýni)
Víkend jsme trávili v Brně na 50tinách a prošla jsem si trhy, bylo to fajn, večer jsme jeli k tetě na Pálavu a před chvílí jsme dorazili do Prahy. Příští víkend plánuji jet do Vídně, sestřenice si postavila obrovský barák a dlouho jsme se neviděly, tak bychom vyrazili na trhy, pak na pokec, v sobotu pak po obchodech dokoupit nějaké drobnůsty. Ptala jsem se Vojty, jestli mu nevadí, že ve škole přijde o vánoční besídku a dárky, tak prý ne, raději pojede do Vídně.
Na Silvestra plánujeme hory ve Švýcarsku, tak jsem zvědavá, jestli to vyjde. Manžovi se nechce, stává se z něj šílený "medvěd" jen doma a u TV, asi si začnu hledat nového chlapa.
Berda-Berda 12477
15.12.2013 22:43:23
uz jsem sem tak dlouho nepsala, ze mam pocit, ze bych mela napsat minimalne roman...na ten ale neni cas :-) Obcas ale docitam a drzim se v obraze.

Takze zacnu pozvolna....cukrovi take nemam, darku tak polovinu a take jsem prapodivne klidna. Tento tyden mame kazdy den nejakou akci, nekdy dokonce i dve ~8~ Uklidnuje me ale ten pristi vikend a od 23.12. volno ~b~ Takze si verim, ze to nejak stihnem.

Tak krasny predvanocni tyden a hezky v klidku ~;((
[<<Předchozích 2060] Názory 20612070 z 44179  [Dalších 42109 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.