| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2130] Názory 21312140 z 44179  [Dalších 42039 >>]
bob, Ondra 11615
25.11.2013 19:36:25
Katy a Kačence přejeme vše NEJ k svátku, zdravíčko, štěstí, lásku a pohodu.. ~x~~x~~x~~;((~;((~;((

Katy psala jsem ti na Viber - byl mi nainstalován, tak se s tím učím..

Jarka + Karolínka 03/2004 1769
25.11.2013 14:35:30
Všechno nejlepší Katy k svátku !!!! ~;((~x~

A ostatním Kačenkám taky. Co Berda ? dlouho jsem jí nečetla...
25.11.2013 13:27:13
Katy - ahá, já to cool přehlídla :-)
bob, Ondra 11615
24.11.2013 21:47:21
No holky, tak to nějak vyzkoumejte, taky by mě to zajímalo. Ale spíš se jen podívat, zkusit, zase na ty hlavolamy tak nejsme, takže investovat do toho určitě nehodlám.

Tak jsem měla hlídací víkend a to doslova. V sobotu jsem jen s Ondrou byla na Žižkově v tom vojenském muzeu a k večeru jsem vyfasovala další 3 děti - 10,5,3 na noc, dopo se k nám připojila Romča s celou parádou a jeli jsme na Barrandow 2 matky a 7 dětí! Daly jsme to dobře, akorát to byla pro nás dvě jen hlídací návštěva a do vody jsme se snad krom chvíli v divoké řece nedostaly :-) A ve čtyři přibyly ještě další 2 děti, takže mazec. Ale postupně to zase odpadávalo, takže jsem v devět předala poslední dvě a myslím, že se půjdu konečně vyspat. Nejsem zvyklá mít v posteli dva malé hady ~;)

Katy chápu, že tě to děsí, hlavně do toho dáš i dost peněz, ale zase je to výzva! ~;) Můžeme uzavírat sázky, ale já myslím, že to prostě DÁŠ! ~6~

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
24.11.2013 20:26:06
Jarko, psala jsem "děsně cool" ~;) Jako že to vypadá zajímavě a novátorsky. Zrovna dneska jsme s manžou nad tím diskutovali, jestli to pořídit nebo ne. Koukali jsme na nějaká videa a pořád si nejsme úplně jistý, jestli to neni jen atraktivní na první pohled. Chtělo by to někde vyzkoušet. :-)

Bob, jó zbroják.. taky jsem se na to učila jak mourovatá! A tohle mě teda děsí ještě víc.
24.11.2013 19:54:37
Katy, co myslíš tím, že to vypadá děsně ??? Jako, že se Ti to líbí, že máš cukání si to koupit ??? Já si nějak nedovedu dost dobře představit, co vše to umí a jestli to nejsou vyhozený peníze..... tak jsem myslela, že mi to trochu osvětlíš :-) že to znáš :-) Přišla mi na to reklama z nějakého internetového obchodu, kde jsem něco kupovala
Můj muž je taky hračička, rád hlavolamy a různé přemýšlivé hry.....každoročně kupuju hlavolamy,takové ty ruční, co hezky vypadají , vloni třebas mj. neocube
V PC teda žádné hry nepaří
bob, Ondra 11615
24.11.2013 19:25:13
Carcasone - určitě kup Kupci a stavitelé, to nás baví. Máme ještě Věž, ale to dřív nechtěl hrát, protože to nějak bere pajduláky, co jsou v jejím okolí a to dříve nedával, takže moc nehrajeme.

Křídla vánoc jsou moc hezký film, určitě si zajděte.

Jarko ta kostka vypadá dost dobře. Akorát si to dost dobře nedovedu představit jak to bude fungovat atd. Si počkám, až to bude mít Katy a okouknu ~t~

Jinak prostřeno proběhlo min. neděli a super! :-) Jsme se pobavili, všem chutnalo, prý jsem nasadila vysokou laťku :-)
Nakonec jsem dělala krabí salát, brokolicový krém, králíka na česneku + špenát + br.knedlík a míšařezy. Jo a krokodýla - štrůdl, ale to jsem pak ani nenačala, protože všichni byli totál přežraní :-) Já teda měla ještě k vínku nivové šnečky a takové kroucené tyčinky (jsem si hrála) :-) takže se to fakt vydařilo.
Hrnky taky dobrý, koupila jsem nakonec ještě jiné spešl barvy přímo ve výtvarných potřebách. Sice cena tady dobrá, ale po 3 dnech to tam má fakt držet. Může to i do myčky, ale jen na 40st. což je asi blbý, páč se většinou myje na víc. Já tam mám tuším nastaveno 60? Na kolik myjete v myčce?
No takže hrnky budou asi spíš na ruční mytí. Chci to zkusit, dneska se mi jeden obrázek moc nepovedl, tak počkám 3dny a budu ho testovat v myčce.
Takže teď máme barev... nevím teda co s těmi fixy, asi je nevyužijeme.

Katy tak studuj, studuj, na zbroják jsi taky říkala, že nevíš jak dáš a pak levou zadní.. ~;)

Nestrašte s infarkty, jsme ještě holky mladice!
Popáleniny mazat a mazat, nejlépe modrou indulonou, teta používala na jizvy tuším pupalkový olejíček.
Dáši vydrž, bude zase líp ~;((~s~~x~

Tablet jsem taky Ondrovi zatím rozmluvila. Nějaký obyč kupovat nechci a 10tis jako tatínek fakt navíc nemám. Má svůj PC, dostane výhledově nový mobil s androidem - loni mi to nedocvaklo, že je to "nutné", hlavně jsem to ani sama neměla a nevěděla jsem, že je to lepší..
Teď co jsem viděla ty nástiny známek na pololetí, tak myslím, že na vánoce fakt nebude, už ho sice mám, ale dostane max na narozky.

Ty batohy jsou fakt hezké! Já budu řešit do 5té třídy určitě. Zatím teda nic o novém neříká a ten Topgal od první třídy fakt drží, ale už ho s tím nenechám chodit. Je pravda, že tak 80% dětí má zatím od 1třídy.

FB používám ke komunikaci s kámoškami, co tam teď víc chodí. Vím, že když tam kouknu a napíšu, že se to dostane tam kam má. Je to tam teda spíš i o fotkách.
Ale každý prd tam teda rozhodně nepíšu a nemusím vědět, kdo měl co kdy na jídlo, to mi přijde fakt na hlavu.
Dnes jsem tam třeba zahlídla odkaz od Michaly o té vánoční krabici od bot pro sociálně slabší děti, tak myslím, že min. jednu krabici naplníme.
Michalo kolik se tam toho dává? Mám tu nějaké věcičky pro menší děti, nerozdělané stavebnice, takové ty knížky o počítání atd. prostě nějaké věci, co jsem chtěla příležitostně někomu vzít a už z toho ty děti vyrostly, tak to pošlu dál :-)
Jinak nevím, jestli to psát sem... slyšela jsem, že Haki je na tom fin. dost špatně co umřela maminka, tak mě napadlo se nějak domluvit a poslat nějaké věci Kubíkovi..

yo-yo teda u nás nefrčí, teda alespoň nevím. A hlavně ta cena je super :)
Ondra chce další Nerfku - pro změnu to střílí kotočky a cena 1500! uááá za kus plastu.

Michalo tak to musel být hnus zážitek, vůbec jsem o tom nikdy neslyšela...
A už je to dobré??
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
24.11.2013 1:59:17
mam manzuv notas omlouvam se za chyby Jarko, jsem zvedava na recenci

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
24.11.2013 1:54:26
Jarko, byli jsme na Křídla vánoc a Vojtovi e to líbilo, ještě jsme byli na n a opeře Čarokraj což se libilo Vojtovi přo mě nic moc.
mam

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
23.11.2013 16:37:48
Asho, Carcassone ti neporadim, my koupili dve rozsireni a stejne nejradsi hrajeme jen tu zakladni. Myslim, ze tu holky doporucovaly Kupci a stavitele nebo neco s rekou?
[<<Předchozích 2130] Názory 21312140 z 44179  [Dalších 42039 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.