| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
23.11.2013 14:08:56
Berber, jo chápu. Holt peníze jsou peníze.
Jarko, vypadá to děsně cool! No já jsem na tyhle věci hračička. Mám fakt cukání si to objednat k Ježíšku. Asho, jak žiješ čtvermatko? Já se před chvílí vrátila ze školení, které bylo zas po dlouhé době fakt super. Rozhodla jsem se udělat si certifikaci PMI PMP (projektový management) a v práci nás podpořili a zaplatili nám tohle školení. Ta přihláška na zkoušku pak stoji 10 tisíc a tu nám asi už nezaplatí. Tak má člověk dostatečnou motivaci, aby to udělal. Ale je to o hodně těžší, než ta testingová certifikace, co jsem dělala nedávno. Zkouška je formou testu, 4 hodiny na asi 200 otázek, tj. cca minutu na jednu, některé otázky jsou početní a maji prý zadání na A4 ku, a to vše v angličtině. Jeden kolega se na to prý připravoval 9 měsíců a ty 4 hodiny mu jen tak tak stačily, ani se nestihl vrátit k otázkám, co si nebyl jistej.. Tak trošku doufám, že budu chytřejší a zvládnu to rychlejc. Poslední kolo toho školení jsme měli včera mimo Prahu, deset projekťáků a já . Pak večer v tom hotelu byl volný program, který jsme vyplnili squashem, bazénem, saunou (jen pánové beze mne ) a pak až do dvou ráno jsme pařili. Fakt jsem si to po dlouhé době užila. Teď začne ta horší část, naučit se v detailu to, co jsme pro každou oblast na tom školení probrali na obecné úrovni. Jen základní Sylabus má 600 stran. ![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
22.11.2013 11:32:27
Taky pěkný batoh, Katty
![]() Jaký máš prosím názor na tu kostku Rubiks Futuro Cube ? Tak Bobe, co budeš vařit v Prostřeno ? Dádo, byli jste na Křídlech i s Vojtou ? Chtěla bych to vidět a nevím, zda vzít Káju |
| Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 | 12545 |
|
|
22.11.2013 9:09:31
Dádo, v lékárně se prodávají náplasti na popáleniny a když byl Kuba opařený, tak se to dezinfikovalo, pak se to postříkalo panthenolem ve spreji, překrylo sterilním polštářkem (takové čtverečky alá obvaz, bylo jich víc na sobě) a zalepilo tou celolepící náplastí, díky těm čtverečkům se to nepřichytilo ke kůži.
Ale zkus tu náplast na popáleniny, je koloidní, nechává se vždy den na ráně, dělá jí tuším třeba urgo http://www.lekarna.cz/shop.php?txt_search=n%E1plast+na+pop%E1leniny&action=search Ať to brzy nebolí!!! A taky to můžeš zkusit pak patlat šťávou z aloe, jestli ji máš doma - nebo si ji kup v květinářství Jinak - infarkt - fuj, nestrašte tu!!! |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
22.11.2013 6:53:05
Což o to já tablet neodsuzuju, ale s našimi finančími možnostmi to prostě není priorita, je to něco co prostě nemusí být.. něco navíc, nadstandart...
![]() Myslím, že jsem i psala, že kdyby mi ho někdo daroval, tak se zlobit nebudu. ![]() (Byla to trochu "narážka", na kamarádku, které tchýně chce tablet koupit 7letému vnoučkovi.. já jí i rozumím, neb se jí tchýně ptala, ona řekla, že si to nepřeje, a přesto si tchýně trvá na svém... to není o tabletu ale o respektu a akceptaci) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
22.11.2013 6:48:14
Podobný batůžek má i Majda, ne??
![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.11.2013 23:55:42
Katy, také pěkný batoh. Holky nemáte nějaký typ, co na popálený prst, mám tam puchýře, strašně suchou kůži a příšerně to svědí, ve vodě bolí. V lékárně mi dali kalciovou mast, ale to moc nezabírá.
Jinak záda nic moc, ke všemu jsem v noci budila manžu, že mám asi infarkt, začalo mě píchat na prsou a v zádech, brnět levá ruka, levá noha a šlo mi to do hlavy, tak jsem celkem začala panikařit. Tak manža šel na net hledat příznaky infarktu, došel k názoru, že to bude asi někde skřípnutý nerv. Zítra jdu na kontrolu, tak to řeknu dr. a odpoledne mám rehabilitaci, tak mi snad pomůže. |
|
|
21.11.2013 23:31:06
Hmmm tak obrázek se nezdařil. Zkusím ještě jednou:
![]() |
|
|
21.11.2013 23:29:01
Michalo to věřim, že to musel bejt šok! Já měla podobný záchvat s hyperventilací před asi 11ti lety. Pamatuju si tu strašnou paniku, že ztrácim vědomí a strašně nekontrolovaně se mi začly třást ruce. Naštěstí to pak přešlo. Byl to následek - nervová reakce - na dopravní nehodu, která se mi stala den předtím.
Dominika taky dostane k Vanocům nový batoh. Ten z první třídy je přeci jen už ošušňaný. Dostane tenhle nebo podobné barvy, neb teď máme období Monster High. Jinak teda taky asi dostane tablet, ale půlku si musí ušetřit. Kikin chce PSPčko nebo mobil, ale taky si na to půlku musí ušetřit. Jinak Berber, taky máme doma notebooky a smartfouny, ale stejně je tablet u nás nejvíc v permanenci. Skoro bych řekla, že díky tabletu už ten notebook zapínám tak max 4x do měsíce. Teď taky ležim v posteli a písu na tabletu. Jinak denné si na něm čtu zprávy, vyřizuju maily, sleduju počasí z ČT1, hledám v mapě nebo slovíčka nebo něco na Wiki, pouštim si videa - buď z Youtubu nebo z našeho domácího serveru, spravuju kalendář, Skypuju, posílám platby z banky, atd. atd. Člověk si na to strašně lehce zvykne, když to můžeš vzít jen do ruky, nemusí to startovat jak PC, vezmeš si to, kam potřebuješ.. a uděláš na tom prakticky 90% věcí , co je potřeba. Počítač zapínám už jen když potřebuju vytvářet nějaké složitější dokumenty. |
|
|
21.11.2013 16:50:27
batoh - mám ve skříni šedý walker, ale Kuba je naštěstí rozumnej a protože mu aktovka z 1. třídy stále slouží a hlavně na jeho chrastifiguře sedí fakt hezky na ramenou a těžiště má blízko zad, tak jí stále nosí, a pořád se do ní vejde. Takže s darováním batohu otálím
Facebook - používám spíš ke čtení než ventilování svých každodenních stavů a když už, tak se snažím hodit jen sem tam něco. Podle mého se dá i používat s rozumem A přes bazárek na FB se mi podařilo prodat tak 80 % věcí po holkách, co byly prodejný, a zbytek jsem maminám přibalila grátis a nezavazí mi to doma!A líbí se mi, že se tam dá udělat uzavřená skupina ![]() |
|
|
21.11.2013 16:42:22
tak jsem nakoukla po delší době a rychle přejela.
No teda Míšo, to musel bejt nechutnej zážitek!!! Mně stačilo, že se v neděli večer nemohla nadechnout v noci Bára, měla laryngitidu, ale vzládly jsme to nakonec doma v čepici, zimní bundě a otevřeném okně a puštěném zvlhčovači + jsem jí dala cucat led a zmrzku a nakapala stoptussin. Nemohla se pořádně nadechnout a poblinkala se, štěkavě kašlala a při dýchání sýpala. Ale naštěstí se jí to rychle zlepšilo. Teď už přes den občas něco vykašle, ale pro jistotu spíme v chladné místnosti, v noci občas ještě kašle hnusně štěkavě, ale už to není tak hrozný. Ašík je po "plastice", vypadá hrozně, má oholený z každé strany čumáku pruh a vyřízlé bradavice, stále mu krvácely, po té jedné má dokonce 4 stehy + je zelenej. Jeden steh si blb už zrušil, rozdrápal... Dárky - Carcassonne Holky, ještě doma nemáme, tak zvažuju nákup - co byste doporučily, kdo hrajete, dokoupit k té základní sadě? Když už budu kupovat, tak bych vzala i rozšíření jako dárky do zásoby ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.