| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2150] Názory 21512160 z 44179  [Dalších 42019 >>]
BERBER+A+L+V 7963
21.11.2013 16:00:39
Nám ten TOPGAL co má Anička taky vydržel perfektně, ale je takovej "kvádroidní", Anička korba... chtěla bych z ní udělat už trochu víc slečnu.. ikdyž jí se to teda moc nedaří :-))
A taky splnit přání, které mi není proti srsti... lepší než kupovat "zbytečnosti".. ~d~

Jak jsem psala, mi se líbil hnědý a černý, červený je Aničky volba, ale to už nechávám na ní..
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
21.11.2013 15:48:09
Kája má taky batoh od 1. třídy, nic mu není :-)

Ten co vybrala Berber se mi moooc líbí ~R^ já jsme ujetá na červenou :-)
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
20.11.2013 22:17:30
Berber, pěkný. Nám taška pořád drží bez jediné chybičky, tak doufám, že to vydrží až do konce roku a do páté už koupíme něco nového, když tenhle co nosí podědil. Zatím mu nevadí, že na něm má pavučinu s pavoukem, ale je to otázka času, kdy ho na to některý spolužák upozorní a bude konec.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
20.11.2013 22:17:00
Berber ty "walker" baťohy znám, mají je u nás hodně děti .....mě se hodně líbil ten černej :-) ..... tak snad bude spokojená !!!! a hlavně překvapená :-) dobrá volba
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
20.11.2013 22:13:21
Míšo, moc držím palce a vím jak Ti muselo být, manža si to se mnou už prožil 2x a musím říct, že z toho byl naprosto KO, pak nevěděli jestli křísit mě nebo jeho. Od té doby jsem hlídaná na interně a našli mi i další příznaky, což jsem ráda, že mě někdo jednou za čas zkontroluje. Kdysi mi to vyvolal stres s Lukášem, jak jsem pak skončila na antidepresivech.

Vojta dnes psal ježíškovi, má jasno i-pod, tablet nebo alespoň nový telefon (přitom ho má od loňského ježíška) jednu z těchto věcí, což nám moc neulehčil a pak PC hru Mafie II. (to ani nevím, kde se kupuje) má od někoho staženou jedničku a tu teď často hraje. Tablet mu dáme asi k narozkám. K vánocům dostane snowboard, tentokrát jen na papíře a koupíme ho až v lednu ve slevách. A mám pro něj lego - vlak, ten si vždycky přál, tak když teď máme několik místností, může si dokupovat koleje a jezdit

Jarko, tak pak řekni, jaké bylo divadlo, třeba bychom také vyrazili. Vloni jsme byli na Vánočním příběhu a na Andílcích a bylo to pěkné.
BERBER+A+L+V 7963
20.11.2013 22:02:46
Aničky batoh drží, ale myslím, že už si "zaslouží" trochu slečnovatější...

A červená je její volba, já chtěla černý nebo hnědý...
BERBER+A+L+V 7963
20.11.2013 22:01:47
http://www.terkaperka.cz/batoh-walker-paradise-cervena~zB-42389-50.html

20.11.2013 21:38:31
Berber a jaký baťoh máte vybraný? Jířa má taky od 1. třídy ... možná vydrží
do narozenin ... chci aby ho vyzkoušel
20.11.2013 21:36:29
Jarko yo-yo je obyčejné jo-jo ...... tohle je s ložiskama :-)))) dělaj se s tím triky a tak ... u vás ve škole to nefrčí ??? tady děsně ..... ty blázni jdou ze školy a yo-yo-jou ... skoro by je zajelo auto :-)))

Jirku nechali doma, s tím, že odvoz do nemocnice by ho vystresoval, a s tím, že MUDra říkala, že to bude ok ...když odjížděli tak měl všechny životní funkce "tabulkové":-)
BERBER+A+L+V 7963
20.11.2013 19:42:00
Vánoce.. Anička si přeje tablet, ale to jsme řekli, že pořizovat nebudeme. Máme velký PC (manžel), netbook (já), a ještě jeden děděnej starší PC, kde se semtam střídaj holky... + 3 dotykový telefony (manžel, já a já služební)... nevidím důvod na další "krám" .. jo, kdyby nám ho nadělila tchýně jako mojí kamarádce, tak bych se narozdíl od ní asi uplně nezlobila, ale myslím, že to není nutné..

Krom drobností dostane Andulka asi aktovku, teda školní batoh. Přála si ho už loni, měla ho slíbený k narozeninám (nezbylo), do 4.třídy (nebylo na něj).. tak, teď ho nečeká, tak o to víc doufám potěší. Vím přesně kterej, tak to je super, že můžu překvapit, aniž bych s ní probírala co a jak..

Loni jsme vybíraly aktovku s Leničkou, a to jsme prostě koukaly na netu, jsem jí ukazovala, co by tak Ježíšek asi mohl přínést.. a navedla jsem jí na batoh mých představ a následně i designu (ten co byl v akci :-P.. )
[<<Předchozích 2150] Názory 21512160 z 44179  [Dalších 42019 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.