| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
20.8.2016 18:41:39
Teda ten digitální věk je fakt hustej. Dvě hodiny po odjezdu dětí už jsou na Facebooku pořadatelů jejich první fotky z tábora..
![]() ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
20.8.2016 17:03:50
Taktéž zdravím. Právě jsem vypravila děti na tábor a je zas chvíli klid. My nemáme excel, používám na plánování google kalendář. Mají tam přístup i všechny babičky, dědové, tety a spol., tak vědí co kdy. Obě děti teda letos mají všechny akce společně a mají povinně program celé prázdniny. První 3 týdny skautský tábor, 2 týdny s námi pod stanem Slovinsko a Chorvatsko, týden u tchánovců, minulý týden jsme byli plachtit na Orlíku a teď tábor Krav Maga.
Co jinak vaši puboši? Dominika se teď po Harry Potterovi zažrala do Stmívání. A má na Skautu nějakýho kluka, prej to ví celej oddíl, že spolu choděj, a hrozně mě dopaluje, že mi nechce nic říct. ![]() Zkouším tahat něco z Kristiána, ale ten je v tomhle mimoň. ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.8.2016 8:49:50
Snaha byla, ale holt okolonosti to přeonačily.
Anička jezdívala na tábor, který byl v srpnu, ale tím, že letos jela prvních 14dní v červenci, pak rodinná dovča, s kterou se taky nedalo moc "šíbovat", na příměstský nechtěla /byla Lenča minulý týden/, tak bohužel srpen má prázdnej. Tento týden je tedy s Verčou sama doma. Já mám odpolední, ale "blbě", než lenošky vstanou = jsem pryč. Domlouvala jsem oběd u našich, ale nechtějí. Nevytáhnou paty z domu, a přitom je tak krásně. Na druhou stranu ale POCHVALA, neb dohání mé resty. Respektive pomáhají s domácími pracemi v mé nepřítomnosti. Anička je vlastně doma už druhý týden, první týden trochu víc lenošila, teď už se asi nudí, tak pracuje sama od sebe.Co mne trochu mrzí, že v červenci se scházela s kamarádkou, chodily jezdit na kolo, kecaly, trávily spolu dny. Teď nic. Anežka je pryč, a žádnou jinou nemá? A nebo má, ale nekontaktuje.. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
14.8.2016 22:22:17
to já právě plánovala týden akce týden volno
Jířa dnes dorazil od dědy z chaty a ok ...... zítra nastupuje Majda s Vojtou na tábor .... ale nějak to už u nás smrdí podzimem |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
14.8.2016 20:29:06
Tak, Lenča zůstala pod Smrkem už dnes. Vlastně jede tchýně 3 týden v kuse. Aničku vystřídala Verunka, Verunku dneska Lenča.. Ale zatím pohoda. Ona je vyžene na zahradu, Verča jezdila na kole, Anička vzala psa a šla do lesů, snad i s Lenčou to bude ok.
Ano, nejhorší je, když jsou doma všechny tři. Také se tomu vyhýbám. I za cenu, že jednu někam pošlu. Onehdá právě Lenču, k našim, s nějakým "šitím". Prostě, aby vypadla z domu, měla nějaký cíl. Letos to máme "blbě" rozložené, většina aktivit byla v červenci, a srpen zeje prázdnotou.. |
|
|
14.8.2016 11:47:51
haha Berber si mě pobavila ... á mám za sebou krizový týden v excel tabulce
)) ALE ířu sme minuloou neděli odvezla na Slapy za dědou a vrací se až dnes ... v následujícím týdnu je Mada s Votou na táboře ...příměstský .. ale už si lezou pěkně na nervy ...ani se nedivím sou pořád spolu .... a Jířa bude doma ...poslední týden má ířa soustředění a ty dva doma ...... jinak sem se snažila vyhnout tomu aby byli všichni tří doma ..to e fakt masakr ))))))))))))))))))) no nic deme od finále .....ale někdy sou schopný volat do práce x za hodinu .... uf uf uf .... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
14.8.2016 7:26:41
Ok, tak se taky hlásím
![]() Dovču jsme měly souběžně s Míšou (neplánovaně, samozřejmě). Ona na Krku, my kousek od ní ![]() Škoda, cestou z Lipna, jsme zamávali do Chluman, které jsou v blízkosti Vlachova Březí, kam jsme se stavovali navštívit příbuzné.... (Má 50tiletá sestřenice je podruhé babičkou - její dceři je 29, takže ona není ta co spěchala, chi )Druhý týden (takřka kopíruju Míšu), byl už manžel v práci a já ještě týden s dětmi. Teď už to lepíme, jak můžeme a nemůžeme. Tchýně pohlídá, ale po jedné :-( Možná by dala i Veru s Ani.. ale tchán brblá. Tak držíme hubu a krok a jsme rádi za tu jednu.. Naši pomáhají nárazově, teď třeba jezdila Lenča k nim přespávat, a mamka jí ráno vodila na bus na příměstký tábor. Odpoledne přijela domů, a po večeři zase jela k našim. Kolem 19-20 je světlo, cesta MHD trvá cca 15minut, takže zlá matka jí posílala samotnou. Bude jí deset, tak co, ne?! Příští týden budou děti samy doma, minimálně do středy všechny tři, to bude masakr. Lenča s Aničkou jsou permanentně v sobě :-( A taky mám exceltabulku ![]() ![]() |
|
|
9.8.2016 23:15:19
zdarec dámy
já měla 2 týdny dovolenou .... první týden celá rodinka ostrav Krk - poprvé přes cestovku, poprvé polopenze .... a super to vyšlo, velká spokojenost, užili jsme si pohody, moře, klidu, sluníčka a i cestování, navštívili jsme i jiná města na ostrově ..... pak šel jirka hned do práce a já měla s dětmi ještě dovolenou, ale už jsme byli doma a vyjížděli na koupák, na výlety, na kola .... prostě užila jsem si to .... a v pondělí tj. včera jsem šla do práce a to byl masakr úúúááá .....minulé roky jsme taky makala, ale jak jsem měla volnou pracovní dobu, tak jsem nemusela zas tolik řešit děti .... no prázdiny ...... mám na to excel tabulku .... a někdy je to mazec, ale nějak to dáváme .... heslo je že nesmmí být všichni 3 doma .... nejvíc aktivit má Jířa .... momentálně je u dědy na Slapech .... včera koupačka a dnes podzim to jsou šoky .. co bych ještě sdělila ? .... momentálně v našem okolí je šíleně uzavírek, opravy a tak ...šílený mě se protáhla cesta do práce je uzavřený most .... uf .... mějte se krásně a pošte !!!! ahoooooooooooj |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
9.8.2016 12:11:49
Ahoj holky, zdravím v dalším měsíci.
Všude mrtvo, určitě užíváte prázdniny😃 U nás teď nic moc zajímavého, na pár dní jsme byli v Jizerských horách, na procházku a borůvky a zase zpět do rachoty.Ikdyz podle toho, co občas slyším od Dáši, tak jsem tak ráda, že jsem šla pryč.. akorát mi chybí Dáša na pokec. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
25.7.2016 20:26:23
Michalo fotku nevím, společné foto u grilu a plného stolu jsme nepořídily, ale myslím, že nějakou momentu někdo cvaknul.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.