| bob, Ondra | 11615 |
|
|
17.9.2016 21:40:45
Ahoj holky, tak jak jste na tom začátkem září?
Mám teprv teď začnou kroužky, tak uvidím, jak to bude, zatím dobrý, ale úkoly mají děsně nárazově, pár dní nic a pak snad od všech. Vyměnili jim třídní(dělá teď zástupkyni ředitele školy), což vzali s nelibostí, protože tu druhou učitelku nemusí a vlastně celé to procházeli a výsledek nic moc. Mají tam samé staré nasrané učitelky, většina tam učí uz od dob komunismu... njn Na Gympl nechce, tak to tam bude muset vydržet. Ja se taky přihlásila do DDM na jógu, tak jsem zvědavá, nikdy jsem to necvičila, ale mam to pár minut, tak to jdu zkusit. Jinak jsme nasli supr angličtinářku, tak tam budeme chodit nakonec všichni, tak snad se konečně rozmluvím. Ondra po první hodině nadšen a druhý den chtěl jít se mnou na moji hodinu což jsem teda koukala, že se chce jít ZCELA DOBROVOLNE učit.Jinak jsme stále někde v trapu a když už jsem doma, tak udělám nejnutnější a dal se mi nic nechce. Nejsem nějak schopná se donutit. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
14.9.2016 17:37:02
mám obyč tabulku, 3 řádky = děti, 5 sloupců = dny ....
ve sloupcích mám kdy končí školu, jak jedou domů případně, kdy mají jaký kroužek po 2 týdnech už to dávám z hlavy majdě asi ještě doplním anglinu, stejně čeká na nauku, musela odejít ze pěv.sboru .... a jířa čeká jestli bude basket, jinak to máme vyladěný .... Vojta jezdí i sám busem z Březí |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
14.9.2016 8:18:23
Míšo, nemáš rozpracovanej excel alá rozvrhy tří dětí??
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
1.9.2016 17:50:30
Jj, však to píšu..
![]() |
|
|
31.8.2016 21:33:42
Berber NAOPAK !!!!čeká nás další excel tabulka !!!!!!!
škola, kroužky, hudebky, autobusy ...... 5 dní v týdnu .... tři děti ))) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
31.8.2016 16:03:15
.. můžeme uzavřít Excel tabulky, že Míšo??
A nebo rozjet nové, logistiku školního roku )![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
30.8.2016 20:38:47
jé Katy, škoda že jsi neřekla, Orlík je kousek, to jsme vás mohli navštívit a mrknout na plachetnici, stále jsem na vážkách, jestli bych to dala, nebo blinkala
![]() Já chtěla jet na víkend do toho safarikempu v Hradci, ale pak mi došlo, že v 5lidech a tou spoustou krámů, co je ke kempování třeba, to prostě do auta nenarveme ani náhodou. Na vodu jsme jeli ve 4, měli půjčený od Romany střešní box a ještě jsme jeli naprosto plní. Jo a musím "napráskat" Romču, že má nádhernou novou kuchyň! zatím jsem viděla jen fotky, ale bude luxusní ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
30.8.2016 20:34:01
Ahoj holky, tak poslední dny prázdnin a máme tady zase školu, vůbec se netěším
![]() Nějak rychle to uteklo. No my byli v Recku už v červnu, takže o to delší prázdniny, pak týden na vodě, Ondra 2týdny u táty, 2 týdny na táboře, pak prodloužený víkend doma a necelé 2 týdny u našich. Minulý týden jsme tu měli všechny 3 děti, ale já už málo dovči, takže jsem chodila do práce, Petr taky lítal po schůzkách, tak tu byly děti přes den samy a odpoledne jsme si dělali výlety. Víc dětí je fajn, ale jak píšete že 3 už je moc, ale ještě nevlastní, to je pro mě zatím hodně náročné. Snažím se, ale výchova dětiček je odlišná, takže musím vypadat jako macecha a zároveň si připadám jako služka, ale neustále je do něčeho honit, by si po sobě laskavě uklidili alespoň talíř a věčně se všude válící ulepené sklenice, když už tady lítám a neustále stojím u plotny a zajišťuji další support. Zase zážitky s větším počtem dětí jsou fajn. Chce to asi čas a neočekávat pomoc ani vděk... A když se po nich nic nechce a mají na co si ukáží, to jsou pak zlatí, že V práci pohoda, zatím stíhám levou zadní, až je to naprostý nepoměr k tomu, co jsem měla stíhat doteď.. takže se mám čas flákat,což nevím, jestli je úplně dobré, pak se nedivím tomu, že lidé ve státní správě zakrní. Podzim je prý náročnější, příprava rozpočtu, inventury atd. tak bude větší vzrůšo ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
24.8.2016 9:12:37
Já jsem manželovi "nařídila" (v rámci prázdninové logistiky), na tento týden dovolenou, aby děti - všechny tři! - nebyly samy doma. Anička už je doma 14dní, Verča týden, myslím, že by se pozabíjely... Hlavně kombinace A+L je problematická.
A manžel?? Z neděle na pondělí šel ještě na noční (přesčas) a od pondělí "hlídá". Píšu uvozovky, neb se rozhodl vymalovat obývák a kuchyň. Se třemi dětmi. Jeho boj. Holky pomáhají.. Já chodím v 9 z domu, v 19 domů... |
|
|
20.8.2016 20:45:35
Jířu jsem dnes taky odvezla - na soustředění dechovkou ... zatím bez fotek
))Jířa jde tak trochu mimo proud, hodně ho baví chodit ven, staví si bunkry, zajímajího videa o přežití, jak čistit vodu v přírodě, kde si udělat spaní a takovýhle věci, chtěl i na nějaký kurzy ale do 15 let musí mít doprovod 18letýho, od 15 do 18 let stačí podpis rodiče ..... neříkám, že nechodí na PC atd. ale místo super dotykáče chce outdoorovej telefon atd atd .... jinak klasika hubatej, provokuje Vojtu i Majdu, ale skoro celý prázdniny byl v tahu ... dokonce i 2x na týden u dědy na chatě na rybách !!!! O holkách nemluví, ale když byl na koupáku, tak před holkama chodil rovně, jinak se pěkně kroutí a hrbí :-/ My měli týden Chorvatsko a týden jsem byla s dětmi sama doma ... Jirka už musel do práce .... má málo dovolený .... u nás je v práci strašně moc práce, jak jsme americká firma, tak máme konec finančního roku v září, tak teď máme šíleně zakázek, do toho chybí lidi, pak dovolené ... no prostě je to teď dost drsný .... chodím i dost pozdě z práce, ..... Děti už trochu honím do školních věcí hlavně Vojta - čtení a tak .... a za chvíli to začne kolotoč, rozvrhy, hudebky, autobusy, svačiny ))hezký zbytek prázdnin všem !!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.