| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
7.7.2016 23:05:40
Já bych se přidala.. 15. odpo pohřbívám mámu, ale 16. nebo 17. je ok.
Dámské potíže máme u Dominiky už od minulého léta. Zvládá ok. Cizí jazyk.. Dominika bude mít od září k angličtině povinně němčinu, na výběr u nás není. ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
7.7.2016 11:19:32
Zdravim z konce sveta na Slovensku. Jsme u kamaradu v posledni chalupe v kopci nad Banskou Stiavnicou. Kdyz jsme dorazili a poslednich 50 m jsme lezli do chalupy pomalu po ctyrech, tak mi vstavaly vlasy na hlave, ale noha se mi nastesti zlepsuje kazdym dnem. Uz jsem zvladla vylet na kole, teda e-kole, kopce jsou tu poradny, vcera jsem si zaplavala v akvaparku... Uzasna stara chalupa, po ranu tu zari slunce, tak se vyvalime do houpacich siti a snidame a cteme si, proste pohodickaaaa. Dva obrovsky psi, jeden strazi, druhy se mazli
Proste romantika Puvodne jsem chtela do Polska k mori pod stan, ale podle predpovedi tam neni nic moc pocasi, tak jsem to nechtela riskovat. Vyzo OK, Anicka jedna dvojka ze zemepisu, Kacka jedna dvojka z francouzstiny, Honzik samy. Obe se snazily, chteji zkouset pristi rok gympl. Anicka posledni dobou v pohode, trosku zasnena, casto lezi ve fantasy knizkach Kacka hupsla rovnyma nohama do puberty, tak je kolikrat pekne protivna, zvlast po ranu, ale v mezicasech porad jeste zlaticko, rada mi pomaha Honzik je takovy vztekloun, ve slabych chvilkach mazel, Martinek vetsinou hodny, ale jednou za cas me pekne vytoci porusenim nejakeho zakazu, ktery uz si davno myslim, ze ma zazity (vcera chtel ochutnavat cerny bez ![]() Druhy jazyk maji holky francouzstinu od 4.tridy, o nicem dalsim nevim... Dado diky, koleno se fakt lepsi, obcas na nej i zapomenu Nevim proc, ale boliva me v noci. Fajn, ze uz to mas take OK, koukala jsem, ze Svycarsko vam klaplo Dobra psycholozka je myslim presne to co Vojta potrebuje, drzim palce, aby bylo lip! Mozna by Vojtovi pomohly nejake nenarocne posilovaci cviky na bricho, zada, Honzika take nutim cvicit, ma sveseny ramena, plochy nohy....Romco, jsem rada, ze se citis dobre, s holkama to chce urcite pauzu a uvidis, vztahy nezustanou chladne, po tolika letech... Na chate budu s ruznou kombinaci deti cely srpen. Tchyne jde na zacatku srpna na artroskopii s kolenem, tchan mel mrtvici a dostava se z toho, musim se starat o mamu, proste neni kdo by hlidal.... Zavolame si... treba se nekdo z prazacek jeste prida.. Katy, Bob, Dado ![]() Katy, na rotopedu budu jeste do konce cervence poctive slapat a pak s diky vratim, radi jsme vas videli ![]() Jarko, Kaja Takhle to dostala neter v 11 letech na tabore. Nase Ani uz od listopadu, pisu si to do diare a nekontrolovane mi mizi zasoby Zvladla to skvele Zato ja z toho byla spatna ![]() Miso, u nas take bezdetno nebude Budeme mit jeden vecer, koupila jsem jako tradicne listky na Shakesperovske slavnosti v den odjezdu nasich deti na tabor, babi pohlida Martina. Dado, ten vikend 15.-17.7. nam prave odjizdi deti na tabor, mozna tu nedeli s Martinkem.... Kdo pojedete? Tak preju vsem krasne prazdniny, bez urazu!!!! At se detm libi na taborech...Napiste kam jste jely, co se vam libilo ![]() My jdem sestoupit do mesta na kapustnicu a halusky, namky ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
5.7.2016 12:29:15
Taky už je to cca měsíc od mého posledního příspěvku, tož jdu plnit "závazek"
)Nakukuju relativně často, s tím psaním je to horší.. Výzo dobrý. Lenča (3tř) samý, Anička (6tř) 4dvojky. Na to že vyhrožovala i trojkama, a dle obsahu žákovský bych tomu i věřila, tak ve výsledku super. Fakt je ten, že už se naučila máknout, což dřív moc nepotřebovala, a zatím jí na známkách celkem záleží. A taky si myslím, že učitelé nakonec přihmouřili oko. Puberta. U nás celkem klidná. Respektive, mohlo by být hůř. Tím, že je introvert, tak se moc neprojevuje, ano odsekává, hází ksichty, občas se s námi snaží hádat. Ale myslím, že to ještě tak nějak jakžtakž jde. A teď je úplně nejhodnější nejzlatější - vůbec o ní nevím. - ano, je na 14dní na táboře. ![]() Jela s kamarádkou na "její", tak jsem zvědavá, jak se jí bude líbit. Noví lidé, nové prostředí, jiný styl tábora, než na který jezdila.. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
3.7.2016 13:07:54
ahoooooj děvčata !!!! to je příspěvků !!!! supééééééééér
Dádo .... držím Vojtovi palce ať to není tak zlé a vyjde tábor !!!!! koleno ... v kombinaci na dlouhý běh je vtipné ![]() Jarko ... Kája a menzes uf :-//// Bobino uží vodu .... a doufám, že ty kemping stoličky nevezete na lodi ))))))))))Romčo pár dní bězdětno asi neklapne, tak dofuám, že se tady vzájemně nesežereme ))velká změna .... ale ani mě to moc nepřekvapilo, už i pákrát i naznačovala a tak ..no škoda ..... ale když to nejde, tak to nejde .... škoda, že nemůžou zůstat alespoň ty vztahy s dětmi .... s holkama ...... držím palce ať tě to všechno nakopne ..... Arménie ...my máme zrovna sousedy armény ![]() DRZOST DĚTÍ - CO TO JE ??????????????? ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
3.7.2016 0:34:31
Romčo, držím palce ať se daří. Občas jsem se na tebe vyptala Bobiny, tak jsem v obraze a jsem ráda, že jste s holkama OK a hlavně ať jsi spokojená.
Díky psycholožce (tvojí a Bobiny) jsme se dostali na Karlák a jsem ráda, že si nás nechala v péči. O změně školy neuvažujeme, uvidíme začátkem roku, jak se to rozjede s vyššími ročníky a třeba už to nebude tak hrozné nebo to bude škola muset nějak řešit. Musím hlásit, že dnes Vojta dostal po dlouhé době pěknou facku, holky, taky (hlavně vy co máte kluky) jsou drzí? Vojta strašně. Kam se hrabe Lukáš s Domčou. Jinak dnes jsem zamakala a uklidila domek pro hosty. Takže kdybyste se odhodlaly a chtěly nějaký srazík, tak v termínu 15-17.7. jsem tu pro vás a můžete navštívit kousek Vysočiny. |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
2.7.2016 19:48:38
Tak napřed všem přeji ty nejbáječnější prázdniny - teda dětem a nám aspoň pár dní bezdětno
![]() . Já se vždycky na konci prázdnin těším až skončí školní kolotoč a na konci prázdnin po neustálém balení, vybalování, praní se těším až to skončí .U nás Klárka samý, Verča dvě dvojky a obě 2 ředitelské pochvaly, Klárka to má i napsaný na vysvědčení . Školu já vůbec během rohu nemusím řešit, jsem byla s Klárkou po dvou letech v PPP a Klárka říkala jak ji baví škola, že tam má super učitele . Tak úlevy už žádný nemá, že prý je nepotřebuje .Jinak u nás velká změna, moje stěhování. Rozhodla jsem se už po novém roce, živit chlapa, starat se mu o děti a žádný vděk ba naopak a Verča mi na obědě prosila ať ze sebe už nedělám doma hadr na podlahu, že mi to za to nestojí. Tak Petr je už 3 měsíce na chatě, já rekonstruuju svůj byteček, do konce července by mělo být hototo a na konci měsíce se stěhujeme. Ale holky jsem mnohem víc v pohodě, už jsem to nezvládala. Navíc od ledna jsem měla mamku 3 měsíce v Bohnicích, můj táta si zlomil rameno a musel na operaci tak jsem ještě na krku měla rodiče (ještě každý bydlí jinde) a doma to bylo strašný, nikdo mi nepomohl, tak jsem už byla ta přísná macecha a dopadlo to tak že Petrovy holky jsem 3 měsíce neviděla, Petr si to nepřál, že jsem na ně byla hnusná (no přestala jsem všem dělat služku, už jsem nemohla) a jim se to nelíbilo ![]() . Ale po tom všem abych pravdu řekla mi nechybí, mám mnohem víc času na moje děti a je to na nich znát.Verča letí zítra do Arménie na 14 dní (jak psala BOB máme její super kufr - díky, kámošky se hodí ) s projektem ERASMUS, 4 dny budou v horách, na zbytek mají program i vč. památek. Za 3500![]() Kč, nádhera.A já s Klárkou zítra pádíme do Pece se super bandou tak už se taky těším ![]() .Dádo - tak ať jste brzo fit!!!! Katy sousedka u nás pracuje v SVP a diagnostickým ústavu jako etoped tak kdyby jsi cokoliv prý potřebovala ráda poradí. Prý hlavně je důležitý aby chodil do stejný školy když tam bude, že jinak to děti špatně zvládají. BERDO - až budete na chatě dej vědět, rády přijedeme ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
1.7.2016 18:47:28
Ahoj holky, dnes jsem byla na skok u Katy, vyzkoušela nový bazén, půjčila si camping stoličky, dostala sprda že nechodím na Rodinu a jdu balit na vodu 😂
Od Romči máme zase střešní box a další stan. Je super mít vybavené kámošky, moc díky:) Ronče jsem zase vezla velký kufr pro Verču, no výměnný obchod :) Pravda že jsem teď strašně dlouho nebyla, ale za týden napravím. Zitra odjíždíme sjíždět Otavu. Začátkem června jsme byli na Krétě jako Hujerovic, 7lidi. My, 3deti a mí rodiče, dalo se, přežili jsme:) Teď jedeme jen s klukama,ale i tak to bude náročné, jsou jak kdy, někdy dobrý, někdy se nemusí. Marodům držím palce a slibuji, že se pak ozvu! Ondra bude 4tydny pryč |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
1.7.2016 14:18:58
Teda Dádo, s tím Vojtou furt něco :( tak ať na zádech nenajdou žádné velké problémy !
A na lanový tábor jede s kamarády ? .... když jsi říkala, že nikam nechce ??? a to znamená, že budou tábor trávit v lanovém parku ?? Tak u nás 2 dvojky, fyzika, matika Ráno jsem jí zamávala směrem Bulharsko, veze si s sebou svojí první menstruaci :( dostala to předevčírem ...... Katy se tu nedávno pozastavovala nad mojí připomínkou k vnoučatům no, než se otočíme, budou z nás babičky ! vždyť to bylo nedávno - 1 . sraz Březňat ![]() Krásné léto všem ! |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
1.7.2016 0:01:20
tak vám (nám) všem přeji krásné a pohodové prázniny
Vojtu pustili z nemocnice, zatím má jen zvýšené jaterní testy a cholesterol, tak čekáme na výsledky mononukleozy. Máme začít s dietou, chodit do nutriční poradny a na obezitologii. Odpoledne, když ho ségra odvezla k našim mi volali, že se jim nelíbí rentgen zad a nechtějí ho pustit na prázdniny bez dalšího vyšetření. Tak jsme se dohodli, že v pondělí zas přijdeme. Mají podezření na posunutou plotýnku a bederní páteř. V úterý odjíždíme do Švýcarska, tak to snad Vojta dá. Říká, že co teď víc odpočíval, bolí to míň. Od 18.7. má svůj vytoužený lanový tábor, tak uvidíme, jak to dopadne. Na vízo se hodně zhoršil. Má dvě trojky (M a ČJ), ale matiku měl na hraně a tím, že už poslední týdny nechodil do školy, tak nepsal ani závěrečné písemky. Ale já to už bere s rezervou. Jsem vycvičená od Lukáše. Katy střelba super, říkala jsem nedávno manžovi, že bych si šla také zastřílet, hrozně mě to baví. Berdo, co tvoje noha? Jak se hojíš? Moje koleno už celkem OK, hlavně nesmí být změna počasí. Pásový opar se hojí, ale ještě je to asi běh na dlouhou trať. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
29.6.2016 20:32:30
u nás mají 2. jazyk už od 5. třídy ... Jířa němčina .... jak je na tom nevím
ale já začala v práci chodit na angličtinu a děsně mě to baví ))včera jsem tady měla spolužáka z gymplu, co žije 15 let v Kanadě ... s dětmi ... pozvala jsme i další spolužáky a byla z toho super akce !!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.