| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 44179  [Dalších 43889 >>]
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
29.6.2016 8:48:08
U nás je na výběr klasika - němčina a ruština a angličtina konverzace (ta je ale určená pro děti, kterým angličtina nejde, tak aby si jí víc procvičili).
O žádném dalším předmětu nebyla řeč ....

Přejeme všem klidné a pohodové léto a nabijte baterky !! :)
MajdulkaF 11941
28.6.2016 9:52:12
Zdravím ke konci školního roku a přeji všem klidné a odpočinkové léto, hodně zážitků z cestování a hlavně pak šťastný návrat domů!

Katy, gratulace k vítězství ve střelbě! Jsi úžasná!

Bóbo, gratulace manžovi k profesuře! Smekám!

U nás vše O.K., už finišuju před prázdninami, poslední testy, poslední seminárky. Ve firmě, co učím, už jsem taky skončila (přes prázdniny výuku nechtějí) a GZ má v létě taky zavřeno, tak budu mít volno ~z~

Na výzo čekáme samé. Radim bude mít příští rok nového třídního pana učitele a šoupnou je do pavilonu druhého stupně. Takže velká změna. U Hynka se snad nic měnit nebude, jejich třídní je ale už starší a měla by jít do důchodu. Takže asi na 8. a 9. pak vyfasují někoho nového.

Jaké jste volili druhé jazyky? Jsem ráda, že si Hynek dobrovolně a aniž bych musela lobovat, zvolil němčinu. Jako druhý volitelný chtěl psaní všema deseti. Co se nabízí u Vás?
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
26.6.2016 0:36:11
no Katy ... že tě tedy mezi sebe pustili :-) ...Glock neznám .... ČZ jo .....
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
25.6.2016 23:43:37
Michalo, psala jsem.. byl to sraz Glockařů. A rivalita mezi Glockaři a ČZťáky je snad podobná jako Sparta a Slavia.. :-)
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
25.6.2016 23:10:33
Katy - už nejezdíme do Motola, jen do nemocnice v PT ..... není to 100%, ale je bez omezení a to hlavní ...

vysvědčení - majda, vojta samé .... Majda i pochvala .... jsem zvědavá co s ní udělá 2. stupeň .... Jířa měl v pololetí 7 dvojek ... o jednu mu uteklo vyznamenání ... ale teď to spíše vypadá na pět dvojek ... takže by se měl vejít do průměru 1,5 uvidíme ....

puberta a tak ....Majda někdy super štěká .... ale co mě na ní štve, doma je absolutně líná cokoli dobrovolně udělat uf ...... Jířa je nědy na pěst, no musíme přežít ..... ale teď se mu docela daří v dechovce tak je spokojenej, tento víkend jel do konce do Štětí na osutěž s dechovkou ....... a Vojta se hodně osamostatnil ..... prostě ž nechce bejt u baráku a táhne ho to "k bytovkám" na hříště a tak .....

Kikin asperger ..uf .... jedna paní, co jsme jí měla v projektu má syna tak kolem 15 let s aspergerem a je to nářez :-/ .....

Katy střílení dobrý .... první důvod ženská chápu, ale ČZ ??? proč ?? jako že to není moc značková zbraň nebo ? ...... ČZ je značka mého dětství :-)))))

zranění jj po 40tce je to náročný asi se vším :-))))

na prázdniny mám excel tabulku kdo kdy kde kam :-) jinak jedeme na týden do chorvatska a pozor do depandence hotelu s polopenzí :-)
zítra jdu do práce uf ...máme 4 dny inventuru a zítra začínáme ...uf
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
25.6.2016 14:55:57
Ahojky, no taky mě to překvapilo. ~d~ Doufám, že Skotsko se odtrhne. A doufám, že my to ustojíme. Moc se mi líbil tenhle vtip.

Bóbo, gratuluju. Manžovi i Kubovi. Spořivá je u nás Dominika, teda pokud jde o její peníze. Šetří si teď na vlastní notebook. Pokud jde ale o naše peníze, tak to by rozhazovala do aleluja! ~o~~:-D Kikin to u svých financí bohužel absolutně neřeší, tam nás čeká ještě velká práce.

Jarko, jáák vnoučata?! ~8~

Michalo, s tím srdíčkem.. člověk to bere jako uzavřené, ale asi být nemusí, co.. Hele, stavte se někdy na pokec a posezení na terase, Motol je skoro za rohem.. A to platí pro všechny! Minule mě mrzelo, že jsem se nezvládla moc věnovat Berdovům, měla jsem tu dělníky, ale snad to někdy napravíme!

U nás Dominika bude mít překvapivě samý, neb ke konci zamakala a vytáhla tři předměty! ~b~ Příští školní rok začne chodit na přípravné kurzy na gympl. Jinak až na občasné pubertální výstřelky je to s ní teď fajn. Docela si povídáme, jezdíme nakupovat, čučíme spolu na filmy, a sama si zčala uklízet pokoj! ~z~~8~

Zato Kikin bude mít dvojku z chování. ~q~ A jednu dvojku z Vlastivědy, jinak samý. Do toho dostane opět novou třídní, takže ten stresující půlrok boje s neznámou učitelkou nás čeká znovu. Asi využijeme nabídky Centra výchovné péče, kam chodíme do poradny, na diagnostický pobyt. Bude tam dva měsíce (září až říjen), včetně bydlení a školy, a domů ho budou pouštět jen jednou za 14 dní. Taky mi konečně přišel termín na diagnostiku Aspergerova syndromu v centru APLA - zažádala jsem loni v červnu a přišel termín na letošní červenec! ~a~

Teď je zrovna s manžou na akci Bahna 2016. Před chvíli jsem s manžou volala, a že se mu Kikin ztratil. No synek má mobil, a samostatný je dost. Jen aby se nechtěl přidat k tomu cvičení. ~t~

Dádo, Vojty je mi fakt líto. Moc tě chápu, máme to doma obdobný. Snad mu někde pomůžou! Držím moc palce. ~;((

Jinak mám moc radost, že je chytil klavír.. měli teď nedávno vystoupení a oba sami cvičili každý den. Hrajou, co je baví, ne jak v ZUŠce, tak sedaj ke klavíru sami i několikrát denně. Sousedka už si na zahradě vždycky usadí a dá kafčo jak ke koncertu a Kikin to používá jako můj budíček. ~:-D

Jinak se musím pochlubit.. předminulý víkend jsme s manžou byli na střeleckém srazu majielů pistolí Glock a já tam nad všemi vyhrála duel soutěž, což bylo drzé hned ze dvou důvodů.. za prvé jsem "ženská" a za druhé střílím pistolí ČZ. ~:-D Jeden si dokonce vyžádal kontrolní souboj, protože si myslel, že mě ti dva poslední ve finále nechali vyhrát. ~:-D Tak jsem mu to natřela. ~y~~t~

No a minulý víkend jsem si uhnala na volejbale zánět ramene, tak jsem od středy doma. Dle Dr. 6 týdnů bez sportu. ~n~ Příší sobotu jdeme na střelecké závody, tak budu asi střílet jednoruč. ~7~ Je to svým způsobem vtipné, překvapeně zjišťuju, na co všechno potřebuju levou ruku. ~:-D Třeba nemůžu řídit, nevyfénuju se, nezapnul si řetízek, dokonce nezapnu nabíjecí kabel do mobilu.. ~q~~:-D

Co vy marodi? Dádo, pásový opar fuj! :-©

Prázdniny.. děti skautský tábor, pak společně dva týdny Itálie, pak je odložíme ke tchánovcům, potom týden na Orlíku plachtění a na konci Krav Maga tábor. Vochechule nechtěla jet na tenisové soustředění, že by se musela moc hejbat, tak Krav Maga jim dá co proto. ~t~

Jsem se zase rozkecala.. ~f~~:-D
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
24.6.2016 15:52:56
Také jsem to nečekala... Dnes jsme koupili letenky do Londýna na říjen... Řekli jsme si se ségrou, že se poletíme rozloučit.... Dnes byly za 800Kč......
Berda-Berda 12477
24.6.2016 9:12:07
~n~
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
19.6.2016 9:55:41
Bóbo,manželovi gratulace a vlastně všem dětem, ať je to na Šumavě, v Pardubicích nebo jinde. Šikulové.

Já mám Vojtu u našich, má něco s bederní páteří, nemůže se hýbat, má bolesti. Tak jsem chodili po různých vyšetřeních, prý to může být z přetížení z tenisu. Tak jen doufám, že to nebude třeba plotýnka. 5.7. odjíždíme busem do Švýcarska a to by nedal. Zvažuju, jestli věřit doktorům, když mu nikdo nedělal rentgen ani resonanci, jen ohmatával. Já se léčila půl roku stejným způsobem, tuny prášků jsem snědla a až resonance odhalila plotýnku a vzali mě na lůžko. To jsem si těch půl roku bolestí ale mohla ušetřit.

Jarko, to je super, že Kája takhle vyráží. Co já bych dala třeba jen za týden. My máme dva příměstské a pak už se různě budeme střídat s našima. Říkal psycholožce, že nejlepší prázdniny jsou ale s kámošema na chalupě. Tak jsem ráda, že alespoň tak.

Za vízo chce pennyboard. Má po Domče skateboard a loni k vánocům chtěl longboard, na tom každý týden jezdí s klukama do lesoparku. Je super, že si pár kluků ze třídy udělá čas a jsou venku, jen je škoda, že Vojta má málo volných odpolední, protože má tréninky.

Dnes ráno v půl 7 se mi vrátil manžel z oslavy (postoupili ve fotbale do II. ligy) říkám mu, jdi do vany, ani si nezkoušej lehnout. Málem prošel zdí, ale prý není opilej, to jen na něj schválně foukám a on neudrží rovnováhu. Tak jsem se rozhodla, že do 12 ho nechám prospat a pak vyrazíme na nějaký pěší výlet (za odměnu) ~t~~t~
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
18.6.2016 8:21:35
Jarko, švagrové bylo 58 let, sice ne tak mladá, ale teď čím jsem starší mně to připadá "mladá".

Jinak u nás zatím puberta v pohodě, dokonce u Kuby musím říct, že mu tak nějak pomohla. On byl vždy takový dětský, citlivý a najednou je z něj "mladý muž", dá se s ním docela rozumně mluvit, už nereaguje tak zbrkle. Ne, že by občas nebyl na zabití, ale spíš mě štve úklidem nebo časem stráveným u PC. Ale chování je v poho. Klárka se vrhla na ten beach, tak je pořád na hřišti, takže spíš řešíme opět úklid a klavír. Ale není to zatím tak strašné, co jsem viděla u neteře. Ale třeba to ještě přijde~a~

Jinak manžovi "přiklepli" profesuru, tak jedeme v úterý celá rodina do Prahy, kde mu to budou předávat. Je rád, že to nepředává prezident, ale jen ministryně~y~ Už se těším, bude to pro mě zážitek a hrozně jsem mu to přála, namakal se na to.

Jinak naše Klárka je také velmi spořivá, vše si musí pořádně rozmyslet, když to chce, vše se jí zdá drahé až mě to někdy štve. Ségra je z ní totál na nervy, jsou trochu jiná finanční kategorie a Klárka jí vyčítá, když jí chce něco koupit, prý je to strašně drahé a vůbec to nepotřebuji, i když to chce. Takže Jířa není jediny~6~

My letos jedeme na dovču opět do Rakouska, zvolila jsem Tyrolsko, a jedeme první týden v srpnu. Jinak se těším na chaloupku, máme to tam předělaná, tak doufám, že si to pořádně užiju~b~
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 44179  [Dalších 43889 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.