| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 44179  [Dalších 43819 >>]
MajdulkaF 11941
13.4.2016 14:32:00
Berber, my často na běžné nošení kupujeme ve zdravotní obuvi, nejčastěji boty značky Superfit. Ale mí kluci mají nohu tedy znatelně menší...
BERBER+A+L+V 7963
13.4.2016 9:03:57
Potřebuju radu.
Co nosí vaše děti za boty??

Aňucha potřebuje akutně boty, a já nemůžu sehnat, nebo si vybrat.
Respektive.. představa jsou sportovní boty, klidně nějaký reebok, adidas či co.. ale na běžný nošení...
Nejsem ten typ, co rád běhá po obchodech, přesto jsem včera večer po práci byla v několika,
a prostě jsme nesehnali...

Nemáte nějakej tip?
Byla jsem v A3 sportu, ve Sportissimu, v Decathlonu... a pak ještě v dalších. Třeba hledám špatně...

Jo, a vel.39-40
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
8.4.2016 22:04:08
Michalo, zatím se nám nedaří přesvědčit manžela, já to nehrotím, protože máme v plánu jet za Lukynem na Zéland na několik týdnů. Pokud ale od října zůstanu bez práce, tak pak začnu uvažovat vážně. Spíš přemýšlíme o "dočaskách" to jsou psi, které máš u sebe jen do doby než najdou nového páníčka (samozřejmě, když si ho zamiluješ, je tvůj) ale chtěli bychom štěně nějakého většího psa. A hlavně když by nám ten pes nevyhovoval nebo jsme zjistili, že je to nad naše síly, tak víš, že ho máš jen na čas a nemusí nikam do útulku....
teď je Vojta zaměstnaný psem na chalupě. Jedni lidi dali před 2 lety dceři štěně malamuta, pak se odstěhovali a o psa neměli zájem (mj. ještě měli koně a ten tam také zůstal na krku obci) psa dali dalšímu klukovi, jenže ten jezdí s kamionem a je tam jen 2x do měsíce. Pes je sám na zahradě, což u téhle rasy je průser. Krmit ho chodí jiný kluk ze vsi a Vojta chodí s ním a berou ho venčit. Tak alespoň takhle si psa užívá.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
8.4.2016 16:23:41
Dádo jasně !!! Co vlastně pes, jak to dopadlo ????
7.4.2016 22:18:14
Michalo, my jsme téměř všechny víkendy vytížení. Vojta má buď v sobotu nebo v neděli (někdy dokonce oba dny) mistráky v tenise. Ty jsou od 8,30 do cca 18 hod. někdy i dýl, takže bych termín těžko hledala. I prázdniny máme o víkendech dost plné. Protože si nemůžu vzít dovču, tak se snažím alespoň o prodloužené víkendy, takže tohle jsou jediné termíny, kdy nic nemáme nebo kdy u nás není rodina na dovolené. Proto je dávám tak brzy, aby byl čas si ho zaškrtnout v diáři :)
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
4.4.2016 22:14:27
o.k. na sraz rád dorazím !!!!! nevím jestli se spaním :-)
jiné termíny by pan domací nebyly ?:-) ... myslím mim prázdniny ... ale zas na druhou stranu budeme-i doma, dáme i prázdniny !!!

tak díky Dádo !!!!~R^
Berda-Berda 12477
4.4.2016 9:10:43
Ale chodit se s tim utrzenym krizovym pry da normalne. Jen pri sportu to zlobi.
Berda-Berda 12477
4.4.2016 9:09:44
Teda Dado, ty jsi dabel, do Iranu a s kolenem... Ten vnitrni krizovy je pry lepe si nechat udelat plastiku, jinak to pak porad zlobi.

Bingo, Bobina!!!! Jasne, proto cela tak zarila, zdala se mi proste krasna ~g~
3.4.2016 23:40:18
omlouvám se za chyby, Vojta dostal nový Pc a koupil si nějakou speciální klávesnici, kde se nedají pořádně najít písmenka. Hlavně že to má sto barev, svítí to na všechny strany. Je to hrací a youtuberingová, ale napsat na ní normální text je občas fakt záhada
3.4.2016 23:37:01
Michalo, já myslím, že když se ode mě nebude vyžadovat, že pro všechny budu vařit, ale podělíme se o to všechny (mám dvě kuchyně) a každý si přiveze kus peřiny (spacák) pokud by nás bylo víc, protože jinak bych asi musela oběhnout celou vesnici aby nám něco půjčili~t~ ~t~ ~t~, tak to bude ok. Nenabízím víkend all iclusive, ale spíš vojenské podmínky. Myslím, že jde o zábavu a setkání než pohodlí. Pokud se nás pár co sem ještě chodíme domluví na termínu, tak bych pak poslala ostatním holkám mailík, ať se rozhodnou a dorazí. Kdo se nevejde na naši zahradu, může "kempovat" u tchánovců nebo mých rodičů. Ale ono to zas tak žhavé nebude.

Berdo, jestli myslíš tu pěknou, spokojenou, zamilovanou, co já s ním občas zajdu na vínko nebo na oběd, tak by to mohla být Bobina.
A mám také vnitřní vaz a protože jsem magor, kterého to bolí a koupil si letenku na 23.4. do Iránu na dovolenou, tak jsem volala dr. a chci to už rozhýbávat, já prostě musím fungovat, protože tam budeme jen cestovat a chodit. Bolí to jak.... ale já prostě MUSÍM. Už chci na kolo, když je tak krásně, nohu stále nepropnu,ale když chodím dýl, tak už tolik nekulhám, horší je to když sedím a mám ji okrčenou, to je pak peklo ji narovnat.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 44179  [Dalších 43819 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.