| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
19.4.2016 16:27:47
Co jsem poslední dobou kupovala boty, vždy byly kolem 1000,- (pro sebe!), takže dceři nehodlám kupovat dražší. Nemluvě o tom, že POSLEDNÍ jsem jí kupovala na podzim, skoro je nenosila a na jaře jí nebyly/nejsou!!!
A nemá boty na sucháč! Jenže já jsem v tom krámě argumentovala slovy, že bílé jsou nepraktické, a že si myslím, že by měla shánět spíš tmavší. A ona to pak tatínkovi přednesla, a on, že se na ně půjde podívat, a že když já jsem proti bílé, tak je to vlastně můj problém... no, on je zase proti sucháči. To mu dcera neřekla... ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
17.4.2016 15:41:43
Berber, gratuluju! Uprimne, pokud jde dite s predstavou bot na suchace za 2-3K, ty s predstavou do 1K a jeste se musi libit tatinkovi, tak to je teda na palici
Nas tatinek nastesti reaguje stylem: " hm, hezky a to vam to zabralo 2 h????"Abych tu nemachrovala, tak ja dnes byla taky s Ani nakupovat... A vhledem k tomu, ze mame jeste pozadavek, aby se ji do nich vesly zdravotni vlozky, tak to teda bylo martyrium....nakonec jsme koupili nekaje botasky od Sprandi, vypadaji jak Sketchers, ale stoji polovinu. Stejne by ty gelove vlozky musela vyndat a dat tam ty zdravotni. Pak jsme jeste shaneli softshell a nic, ruzovou odmita, detske strakate uz se ji take nelibi....takze holt nosi moji ![]() Jinak Martinovi sundali po 6 tydnech sadru a opet mi vyrazili dech, pry jeste vic nez mesic o berlich, 14 dni lehce naslapovat, 14 dni na polovinu vahy a pak teprve zatizit. Je tohle normalni? Mate s tim nekdo zkusenost? Ja myslela, ze to pres vikend rozchodi a pujde do skolky Ja jsem od pondelka bez berli a uz jsem to docela pekne rozhybala a normalne chodim....myslela jsem, ze pujdu do prace, na operaci jdu az 24.5. A ted tohle.... |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
17.4.2016 8:54:41
Berber - no hlavně, že se líbí Aničce ne ?
U nás Majdě většnou super moderní nejsou - má širokou nohu, což jsou body pro mě nemusím vysvětlovat, že jsou to boty na nic )) ..... a Jířovo pubertání "mě je to jedno" ... no coment ..... jinak tahá moje boty, za poslední rok mi jich i dost zniči :-/ njn .....Neděle a já sem utahaná jak pes :-/// |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.4.2016 13:07:43
Hmm.. tak máme boty. Ze sportissima. Zase jsme obešly pár krámů, nakonec jsme se na jedněch shodly. Jsou spíš vycházkové/trekové, ale já osobně jsem radši, bude potřebovat na výlety, na tábor. Výhledově třeba koupíme ještě nějaké lehčí na léto, na běhání... uvidím....
Ve výsledku se ale nelíbily manželovi, tak jsem mu dala paragon, a jestli sežene jiný, ať jde tyto vrátit. Ehm... byl s Aňuchou v jednom obchodě a vzdal to ))) Vydržel míň jak já.Ruply mu nervy na požadavku, že chce boty na sucháč ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
15.4.2016 21:05:52
Představa jsou asi sportovní boty, třeba adidasky, ale musíme se nějak shodnout na barva x provedení x cena. Jedny hezky jsme našly, dokonce rozmazlující na sucháč chtěla slečna.. njn, ale měli je jen v dětské vel., do 36asi... njn..
Dneska mne napadla spásná myšlenka a říkám: No, tak se zeptej, co za boty maj spolužačky a kde je sehnaly?? Odpoveď zněla, že cenově se boty spolužaček pohybují mezi 2-3 tisíci. To je jako běžné?? Já seženu na sebe v akci nebo ve slevě do 1000... do 1500 jsem schopna akceptovat, ale.. ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
14.4.2016 22:48:06
Holky, také se musíte před každým vložením příspěvku přihlásit?
Boty kupujeme na sport většinou Adidas a na běžné nošení Keen a nebo občas něco objeví v Humanicu. Díky jeho růstu máme boty i na 1,5 roku a vůbec nenosí sandále. Má jedny vzdušné (ale uzavřené) Keeny a ty střídá s pantoflema, na vsi řeší jen pantofle a kopačky, což je celé léto Mně tu dovču asi někdo nepřeje. Dnes jsem dostala antibiotika na zánět močáku, koleno pořád zlobí a k tomu jsem měla odpoledne tak silný astmatický záchvat, jaký jsem ještě nezažila. Nemůžu ani polknout, jak mám vysílený krk z kašlání, dušení, dávení. Pitomá alergie. A Vojta opět překvapil, byl zalezlý u sebe v pokoji u PC, sluchátka na uších a mě to chytlo na záchodě na druhé straně bytu, i přes to všechno přišel, našel dýchátko a postaral se. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
13.4.2016 21:34:56
u nás se taky nakupuje v decatonu nebo sportisimu .... a docela ok .... jakou máš představu ? respektive Anička ....
|
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
13.4.2016 16:30:18
My si sportovni boty vyberem vetsinou bez problemu ve Sportissimu.
Ted se mi tam libi treba tyhle: http://www.sportisimo.cz/adidas/ax2-cf-k/122361/ Nebo tyhle http://www.sportisimo.cz/adidas/ax2-k/108361/ Koukam ale ze v detskem ty velke velikosti bud nejsou nebo jsou uz probrane. tak se snad chytnete v damskych ![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
13.4.2016 15:54:56
Berber, na běžný nošení do školy k džínám máme kotníkáče z Deichmanna - nemají tak sportovní vzhled, to by mi manekýna nenosila do školy :)
|
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
13.4.2016 14:32:57
Minule jsme koupili v Intersportu, jsem si vzpomněla...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.