| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 44179  [Dalších 43759 >>]
MajdulkaF 11941
16.3.2016 16:14:19
Tak se konečně dokopávám k tomu, abych taky reagovala :-) Slibuju, že se ozvu aspoň jednou za měsíc, jak se tady dohodlo!

Nejprve přeji všem našim oslavencům krásné narozeniny, hlavně hodně zdraví, ať je baví škola a i to ostatní, no prostě ať se mají fajn! ~x~

Stejně tak myslím na všechny marody a zraněné, je Vás teda dost ~a~ Hlavně ať je brzy líp!

Hynek oslavil narozeniny včera, resp. oslavu měl už v neděli. Nechali jsme udělat dort a kromě drobností (překvapení) dostal jeden dárek, co si přál: mikrofon. Je fascinován youtube a tvorbou videí, takže tak. Jinak ve škole vše O.K., myslím, že má docela štěstí na učitele. Zvlášť matikářka je dobrá a taky angličtinář mu sedl - zrovna včera vařili během angličtiny ve školní kuchyňce dle receptu, který museli předem anglicky vypracovat a taky to natáčeli - takže Hynek včera trávil odpoledne se stříháním videa a namlouváním komentáře v AJ. Tomu říkám škola hrou, Komenský by byl jistě potěšen ~g~

Asho, naši kluci jsou taky menší, když čtu Vaše míry a váhy, o moc větší moje děti nejsou. Ale my jsme s MM taky menšího vzrůstu, takže dlouhány těžko předpokládat. Jak chodí Radim na basket, tak mu u sportovního doktora předpověděli výšku v dospělosti a je to tedy bída. Nezvolil si vhodný sport.

Kapesné - dávám od 1. třídy vždy částku na týden, podle třídy. Takže teď aktuálně Hynek 60,- týdně, Radim 40,-. Zatím to stačí. Mají to opravdu jen na svou potřebu, věci do školy (pokud nejde o opakovanou ztrátu či poničení z nedbalosti) platím já, stejně různé kulturní akce se školou.

Spíš si teď říkám, že budu asi muset přitvrdit, co se týče pomoci doma, v podstatě toho moc nedělají a i u toho mála občas mají ústa plná řečí (kulantně řečeno).
Berda-Berda 12477
16.3.2016 15:15:10
Jeste bych potrebovala inspiraci na darek pro Anicku. Co si prali vasi pubosi?
Anicka si nic nepreje, na Vanoces jsme vetsinu prani vyslyseli (to chtela chemicke pokusy, knizky o bylinkach...)
Berda-Berda 12477
16.3.2016 15:11:49
Kolik davate detem kapesne? U nas vyvstala otazka aktualizace ~t~
Berda-Berda 12477
16.3.2016 11:55:26
Diky Berber! ~3~ Coz o to, ja se mam jak kralovna, ale Honza lita jak hadr na holi a vypada jak naspeedovanej. Potrebovala bych ho nejak odstresovat ~6~

Asho, nj, uz je to skoro dva roky co jsme se sesli u Katy na zahrade... Tam bylo holcickam tak 3, ze jo? No leti to nechutne, ja to vidim nejvic na nasi slecne Anicce a Kacka uz se mi taky chova hur nez pred rokem ~d~ Kuba frajer ~g~
A neboj, vyrostou, Anicka ma ve tride kluky co jsou stejni nebo dokonce mensi nez ona. Za to holky jsou klidne o hlavu vetsi nez ja ~t~
BERBER+A+L+V 7963
16.3.2016 10:02:09
Týjo, holky už jsou pětiletky???

Už se mi to trochu plete, ale nejsou ony taky 24.2.??

Jo, a Berdi, ty máš narozky dneska! (Tvrdí ksichtknížka).. takže tobě JEN JEN JEN to zdraví a teď asi i psychickou pohodu, neb když není zdraví, i psychika dostává zabrat..

~3~
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545
15.3.2016 22:02:48
Ahoj děvčata, hlásím se po dlooooouhé době. Koukám, že zrovna veselo tu není, tak snad s přicházejícím jarem bude líp, minimálně lepší nálada ~;((~;((~;((

Všem pochroumaným přeji, ať se brzy a dobře zahojí. ~6~

Jinak u nás - Kuba se statečně pere na osmiletým gymplu, Mára byl v neděli na plaveckých závodech (Kuba zrušil oddíl v lednu, 6x týdně v bazénu a k tomu škola fakt NE, načež manžel vtipně poznamenal, že Kuba plave líp než v lednu, ale ve fyzice ~y~, je v písemkách moc stručnej, musí si zvykat, učitelé je fakt nešetří a kupa jich nechápe, že ty děti jsou prostě mladší než na 4letém G). Z pozice nejlepšího ve třídě se dostal do průměru, aspoň že prej šplh mu jde dobře a je tak nejlepší šplhoun ve třídě :-D Ale já známky neřeším, učí se pro sebe, což moc dobře ví. Odměny ani tresty u nás za známky nejsou. Když chce poradit, vyzkoušet, pomohu, jinak, ať se hošík snaží a učí se učit, což ze ZŠ neuměl, měl vše naposlouchané ze školy a s tím teď nevystačí. Dokud je to za 3 a není to 3-4, tak jsem spokojená. K matuře se nějak doplácá a připravenej na 100 % bude.

Holky se mi letos naučily lyžovat a bruslit, tak jsem spokojená. Za rok jedou s námi do Alp, letos to bylo lehárko jen s klukama :-) Snad budeme pokračovat v bezúrazových dovolených, když to tu tak čtu! Teď trénujeme s holkama logopedii, aby teda za roku u zápisu ~n~~n~ mluvily ukázkově. Nějak rychle to vše letí, přijde mi, že jedu od Vánoc k letním prázninám jako takovým poločasům a mezitím to šíleně uteče.
Abych se nenudila, tak stavíme na zahradě skleník a budeme pěstovat melouny místo hnusných cuket ~t~

Mareček i Kuba pořád rostou pomalu: Mára v 9,5 letech 120 cm a 20 kg a Kuba ve 12 letech 139 cm a 28 kg. Holky je brzo přerostou, ty měly v 5 letech 103 cm a 16,5 kg. Mára chuděra sbírá ve třídě samá nej - nejmenší, nejhubenější, nejstarší a prej nejchytřejší ~g~

No a jak to tak vypadá, tak nám holky vyrůstají ze sedačky do 18 kg a budeme potřebovat další 18-36 kg ~q~. Nemáte některá romera?

Dobrou noc, snad zas brzy nakouknu.
michala
  • 
15.3.2016 19:44:27
jééé Jarko díky moc !!!
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
15.3.2016 13:03:55
Berdo, Ty si teda užíváš : ((( No a Dáda nemůže zůstat pozadu :)
Přeji rychlé uzdravení,ale jak tak čtu, moc rychle to nepůjde ....

Dominice také přeji rychlou rekonvalescenci, ale jak je vidět, moc jí to netrápí :)))

Michale vše nej opožděně k narozeninám !!! Hodně zdraví a pevné nervy !

A všem 12tiletým pubošům také ~;((~x~

Berda-Berda 12477
15.3.2016 10:16:30
Caute, tak po vcerejsi kontrole (opet nocni :-) se prvni operace rusi, pry se mi ten postranni vaz hezky hoji. Takze ctyri tydny neslapat vubec, pak rehabilitovat a lehce doslapovat, pak ta operace a stejne kolecko, uf. Jedu v modu " prezit".

Dado, drzim palce! A ty na to smis slapat?

Katy, to je dobre, nech ji dolecit, zbytecne to neuspechej! A Kristianovi ten pobyt treba pomuze, lepsi neco delat, nez to nechat vyhnit. Bude zkouset pristi rok gympl? Treba by mu zmena prostredi a deti s jinymi zajmy pomohly.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
13.3.2016 0:17:25
Berdo, nezavidim. Ale ja sama nevim,co mi je az do MR
Vcera jsem blbe stoupla a dnes trpim. Uz bych to ctela mit za sebou

[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 44179  [Dalších 43759 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.