| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 44179  [Dalších 43749 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
13.3.2016 0:17:15
Berdo, nezavidim. Ale ja sama nevim,co mi je az do MR
Vcera jsem blbe stoupla a dnes trpim. Uz bych to ctela mit za sebou

Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
12.3.2016 13:54:37
Berduš drž se a napiš !!!!!!!!!!!!!

Já byla včera na plese gymplu - repre ples s charitativním dovětkem :-) .... byli jsme parta z gymplu a bylo to super, naprosto výborný !!!!!!! to jsou zážitky, ze kterejch člověk žije dloooho

Katy - Dominiku nech pořádně uzdravit, tak rpostě holt bude 3 měsíce v klidu :-)
Kristián ... hmmm .... nevím co poradit, ale jak píšeš, že není šťastejn ... občas to trošku cítím u Jíři ... a nevím jestli je to povahou, nebo pubertou nebo nějakým trápením .... prostě jak má jiný zájmy než jeho kamarádi, spolužáci, tak je trošku mimo .... a když mu vysvtěluji, že má kámoše v těch jeho zájmech, tak přeci jen kámoši ze vsi ze školy je něco jinýho hm
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
12.3.2016 13:31:30
Berdo, držím moc palce! Kam půjdeš na tu operaci? Do Thomayerky?

Dádo, a ty víš, co s tím máš? Nebo ti to řeknou až na té MR?

Macino, teda tomu říkám změna zaměstnání.. nenapadlo by mě, že umělecky založená osoba jako ty, bude volit tuhle práci. Jak ti to jde? Nepruděj tě cestující? Je to dost odpovědnost, jak psala Berber, ne?

Dominika má po operaci v Motole, vypadá to zatim v pořádku. V nemocnici byla na pokoji s holčinou, co si pochroumala koleno na lyžích (meniskus a křížový vaz či co). Obě šly na sál po sobě. Chtěla jsem s ní být co nejvíc v nemocnici, ale holt pro dvě puberťačky s televizí a wifinou je rodič na pokoji nepotřebný. Akorát tak aby donesl něco na zub. ~:-D Byla to její druhá operace v Motole, tak to měla na háku a furt nechápala, proč jako všichni pruděj a ptaj se, jak se jí vede (kamarádky, moje kamarádky, trenérky, učitelky,..) ~o~ Včera jsem jí přivezla domů, pajdá tu o berlích a odpočívá. Do školy půje nejdřív za týden, a doktor mě teda trochu rozladil, neb prý sport připadá v úvahu až za 3 měsíce! ~8~

Mimochodem, viděly jste ten minulý díl Nemocnice Motol? Já to nějak pak musela rozdejchávat, hlavně tu operaci páteře u té 12tileté holčiny. Dívat se na rozkuchanou páteř stejně staré holky v té samé nemocnici nebylo asi úplně rozumné. Upřímně řečeno absolutně nechápu, jaktože ta holka už 8. den po té operaci, kde jí odřezali od páteře všechny svaly, jaktože mohla vstát. ~8~ A nejvíc mě pak dostalo, že prý se na to Dominika s tou kamarádkou na pokoji dívaly taky! ~a~

Kristián.. no.. minulý týden nosil samé pochvaly, dneska začíná už zas držkovatět. Nevím, co s ním. Chodíme do toho Střediska výchovné péče, ale nevim. Myslim, že je dost nešťastnej, protože s nim už nikdo nechce moc kamarádit, protože je nechtěně agresivní, neumí jinak řešit konflikty nebo když má pocit, že se mu někdo posmívá. A ti kluci ho samozřejmě schválně provokujou. Tak se uzavírá do sebe, do knížek a her. Pravděpodobně si ho vezmou do toho střediska na dva měsíce (květen a červen) na výchovný pobyt a nám ho budou dávat jen jednou za 14 dní na víkend. ~d~
Berda-Berda 12477
11.3.2016 19:03:52
Pardon za morbidni nadpis~;)
Tak mam po MR (magneticka rezonance), urvane dva vazy, prvni operace (prisiti postranniho vazu) snad pristi patek, pak rehabilitace, pak druha operace (nahrada krizoveho vazu).
Anicka to zatim take nema jeste uplne srostle, takze vyndavani dratu se odklada zase o 2 mesice...
Oddavam se osudu a snazim se o tom moc nepremyslet ~e~~d~
Dobra zprava, na ten tyden po me operaci si vezme babicka Martinka na hlidani ~b~

Dado a ty nosis take ortezu? A co Ti rekli? Ja bych na to s ortezou take mohla slapat a moc by to nebolelo, ale rekli mi ze v zadnem pripade nesmim!

Katy, co Dominka? Vsechno v poradku????

Miso, o kaminku jsem jeste neslysela, o zanetu slinnych zlaz ano. Tak at to zabere! Prvni antibiotika me pobavily, to bude asi tim zdravym ovzdusim u vas na jihu ~3~

Macino, ty jses teda hvezda✨Takova profesni zmena! Urcite je to ale jistota a myslim, ze i zabava, ja treba rada ridim :-)

Bob, to jsou hezke starosti ~R^ My jsme malovali na podzim, ale zadnou zasadni zmenu jsme u holek nedelali, jen jim ted budu sit nove zavesy a ty detske dam ke klukum. Nechces se nekdy stavit?

Tak premyslim, jak ten cas doma vyuziju, uklizet moc nemuzu, tak bud budu pracovat z domova, nebo se treba naucim neco noveho (treba psat vsema 10, to bych moc rada :-) jo a taky se musim naucit hooodne ovladat, protoze to je zpomaleni ze 100 na 0.

BERBER+A+L+V 7963
10.3.2016 20:19:32
Dádo, manžel jezdil tramvají jako vedlejšák, a to nejsme Praha, máme jen 4 linky.. Dvě Ještěd-Zoo, dvě Liberec-Jablonec (respektive Vratislavice, na půl cesty).

Tramvaj jako taková dobrý. Ale byl rád, že přestal. Ta zodpvědnost za lidi byla dost vyčerpávající...

Např. mu pak jednou kluk vletěl na poslední chvíli do tramvaje, a udělal si něco z rukou, a pak to snad řešila i policie, už si to nepamatuju, ale podnik se nepostaví za řidiče, ale za "zákazníka"... ~Rv

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
10.3.2016 19:22:44
Tak jsme zpět z hor. Bylo to super. Počasí se vydařilo, kluci lyžovali, já posedávala u barů, noha bohužel pořád bolí. Sice míň, ale zatím ji nepropnu. Otok už je z větší míry pryč. Jsem zvědavá, co mi řeknou na resonanci, ale musím ještě 3 týdny vydržet.
V úterý hodně sněžilo, tak jsme jeli do Polska do aquaparku a já střídala různé vířivky a myslím, že na to koleno to dost pomohlo.

Bobino, co zkusit nějaký Dům barev, tam by mohli pomoct.

Macino, já uvažovala, že bych šla jezdit tramvají. To by mě bavilo. Jen bych se bála nočních, když vidím, co se mnou občas jede na konečnou.

macina
  • 
9.3.2016 10:05:22
odklikla jsem dřív, než jsem chtěla... u nás je teda taky veselo

Udělala jsem si řidičák a jezdím MHDčko v Břeclavě. Jarní prázdniny jsem byla v práci. Měla jsem mít ranní a být celé odpoledne doma, ale vyfasovala jsem celodenní, takže od pěti do pěti v práci a pak jsem byla tak utahaná, že sem usínala kolem sedmé. Ale Šimon jezdil na pauzu za mnou a couraly sme se a daly si spolu oběd a nakonec to bylo i fajn. Jen jsem si inteligentně vzala službu i v sobotu, když je Šimon u tatínka a v nedělu pak nevylezla z postele :D
Směny jsou vždy celý týden stejné, takže když mám odpolední, musí si Šimon všecko do školy obstarat sám i sebe včas uložit... No funguje to... dokonce vstává v 6, i když nemusí

Bob- mě přišel Ondra barevně normální, možná kvůli Nikole, ona je taková sněhurka :D
macina
  • 
9.3.2016 9:58:10
ahoj v novém měsíci :)nejdřív všechno nejlepší všem oslavencům březnovým :) ať se jim daří a jsou šťastní a zdraví :)

tak pročítám, a sleduju, že se žádná nenudíte...

Dášo, vy a škola- dík moc :) aspoň vidím, že je nás víc s podobným přístupem, jen jsem to neuměl tak krásně vyjádřit :)

Katy, máma- cítím s Tebou
Tátu už nemám 6 let a stejně mi někdy obrovsky chybí, i když jsme neměli dobrý vztah... a teď mi umírá táta náhradní :(
Dominika- to musel být pořádný šok, jak to teď vypadá???
Kristián- jak to s ním teda je???

Berdo- teda vydařené prázdniny, hlavně, ať se dobře zahojíte :) co je MR? ten březen je začarovaný nebo co????

Bob- no budu asi muset pak přijet se podívat na novinky :)
Nika si taky vymyslela zelenou do pokoje, kupovali sme ve spešl obchodě, kde mají jen barvy. Ale teď čeká, až budem malovat

Romčo- snad to příští rok Verunce vyjde :)

Míšo, nikdy by mě nenapadlo, že něco takového je vůbec možné :O

chtěla jsem reagovat na všechno, ale asi to nejde... rodiče, nemoci, úrazy... :( chjo, to je nějaký divný čas nebo co se to děje

Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
7.3.2016 21:00:22
Bobino jj sliný kanálek pod jazykem
bob, Ondra 11615
6.3.2016 23:31:33
Michalo to jako kanálek v puse?? To jsem ještě neslyšela, to jsou věci.

My teď řešili, proč je Ondra tak bledý. Byli jsme u Katy a oproti Domi byl ONdra jako smrtka. On teda byl vždycky spíš bledý,ale teď už teda extrémně. Resp. zubařka už nějakou dobu "prudí" že mu blbě rostou zuby, už od první třídy, že se mu nemění zuby, že má stále mléčňáky, pak nás poslala do MOtola, tam mu to vyrvali atd.. no a prý, že mám chtít po praktické, ať mu udělá kostní věk. Tj nějaký rentgen předloktí, že se to z toho pozná... Mudra na něj, ale koukala, že je právě tak bledý a od listopadu porostl od 7cm, takže kosti by měly být Ok, ale poslala ho na krev, takže máme vitamín D a hořčík. Jsem zvědavá, jestli pak dostane lepší barvu. Hlavně přes tu zimu je fakt jak bledule, asi mu dost chybí slunce. Když přijedeme od moře, tak pak vypadá OK.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 44179  [Dalších 43749 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.