| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 44179  [Dalších 43679 >>]
BERBER+A+L+V 7963
28.1.2016 10:22:16
Asi před hodinou jsme dorazily s Veru ze školy. Je definitivně zapsaná, tedy přijatá. I s rozhodnutím. Jsme v kategorii 1. tj. spádový + sourozenci ve škole, takže těm prý rozhodnutí předávají okamžitě.
Ještě jsem trochu zalobovala za učitelku. Vypadá to, že stejně jako loni budou dvě třídy (běžně byla jedna), a já chci TU, co měla Anička a pak i Lenča.. ~R^ Je svá, specifická, a já jsem z těch, komu to vyhovuje! ~R^ A vzhledem k tomu, že první tři roky školy považuji pro budoucí vztah ke škole za rozhodující, je pro mne to nejmenší, otevřít "hubu" a projevit preference.. (byť o kvalitách ostatních učitelek nemám důvod pochybovat..)
BERBER+A+L+V 7963
28.1.2016 10:18:03
Já zas naopak, nechodím na WEB pravidelně, takže jsem ráda, že je to jištěno ještě i z druhé strany těmi vzkazy a papírky.
Mají vzkazníček, takže obvykle ač je to malý lísteček, bývá VLEPEN.. ~R^
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
27.1.2016 22:48:25
Jo Berber, já bych ten web uvítala. U nás používají často lístečky, které se mi ale většinou nedonesou, neb jsou malinkaté a z desek lehce vypadnou do útrob tašky. Tak se třeba stalo, že Kristián nejel na nějaký výlet, protože jsem o tom vůbec nevěděla. Nebo jsem po dvou měsících našla lísteček, že kdo chce předplatit nějaké učebnice na angličtinu. ~q~ Kdyby to poslaly mejlem, tak je to jistější.
BERBER+A+L+V 7963
27.1.2016 10:25:31
Máme ŽK, a jsem za to ráda. Denně jí kontroluju, holky samy donesou, nebo se připomenu.
Mailová komunikace v případě potřeby bohudík funguje, určitá info jsou i na webu, ale jištěná i vzkazy ve vzkazníčku či na papírku..~R^
BERBER+A+L+V 7963
27.1.2016 10:23:02
Berda-Berda, nový nick?? ~5~

U nás se minulý týden marodilo, jakás virozka, měla jsem odpolední, takže mne v půl12 střídala máti, a jí pak manžel (nebo děti). Po+Út byla Veru ve školce, ale dnes ráno mi tu brečela, že jí bolí čůrání, to nehodlám podcenit, takže jsem místo do práce jela k Dr.
A dostala ATB na zánět močových cest. Poprvé za rok a půl, co tam jsem jsem si řekla o dovolenou z důvodu péče o nemocné dítě. A to jen tři dny, v pondělí je zase půjdu zachránit a doma bude chlap. Dovolené mám dost, trochu staré a všechnu novou, ale nám když jedna (ze tří) chybí tak je to znát, a uzávěrky máme dekádně. Tak v tom holky nechci nechat.. ~6~

Jo, a taky jsme přišly o zápis. Ještě včera jsem domlouvala náhr.termín a dnes je všechno jinak. Ale uvidím, možná zítra vezmu Veru s sebou, kromě pálení nemá žádný výraznější problém, horečku a pod, je celkem v pohodě a školu máme 5minut od baráku.. v krajním případě jí převezu autem, ale při současných asi 5-6°C nad nulou bych se přesunu po vlastní ose nebála..
~d~
Berda-Berda 12477
26.1.2016 8:39:02
Jo a nase slavna a vyhlasena skola take nema znamky ani ukoly na internetu. Mame klasicke ZK. Me to teda staci. Az ted na druhem stupni dava jediny matikar znamky do moodlu ( jedna excel tabulka pro vsechny, to je poctenicko ~t~ Take tam zadava ukoly a fyzika a chemie tam dava prezentace z hodin.
Berda-Berda 12477
26.1.2016 8:35:11
Caute, omlouvam se ze jsem moc nereagovala, ale tema kocka me mirne vycerpava~d~
Diky za plodnou diskuzi, zvlaste Katy!
Rozhodli jsme se to jeste zkusit, mame tu dve postrikovadla a Kacka trenuje ~t~ Preventivne jsem ji zase ostrihala drapky a o vikendu zacneme odbouravat to jeji nocni buzeni. Tak nam drzte palce!

Ja jsem od prirody take psi, ale na kocicku jsem se tesila. Pere se to ve mne, ona se se mnou chce porad mazlit a je tak roztomila, ale kdyz skrabne Kacku tak bych ji nejradsi pretrhla.

Bob, rovnatka ~R^ Ja se byla asi pred dvema lety ptat u Kocmana a rekl mi, ze to nema smysl. Nevim teda co tim chtel rict ~o~ Doufam ze tim myslel ze ze zdravotniho hlediska, jinak zuby bych srovnat potrebovala... A uz na to asi nikdy nedojde ~n~ Je divne, ze ve dvaceti me to ani nenapadlo, proste jsem mela asi uplne jine myslenky, starosti...
Jinak Anicka uz davno nema sadru, tu mela dva a pul mesice, pak jeste asi dva mesice ortezu a ted uz ma jen ty draty v ruce...
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
25.1.2016 21:27:57
Katy no jo sice vesnice, ale pokroková :-))))))))))))))))
Kočka - no já právě nepřišl ana to co se jí nelíbí !!!!
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
24.1.2016 22:54:25
Bob, gratuluju k rovnátkům. ~g~ Vyděržaj pyjaňér, si zvykneš. Já je měla v 21 letech.
Jo a držím palce s tou prací! ~R^ Jsou to teda mantáci, že ti pořád nedaj tu smlouvu. ~o~

Na srazík ráda přijedu. Taky se přimlouvám za teplejší počasí.

Ještě ke kočkám.. začnou kadit nebo čůrat, kde nemaj, když chtěj dát najevo, že se jim něco hodně nelíbí. Často to bývá nějaká změna v rodině, mimčo, nová kočka, atd. Je dobrý se zamyslet nad tou příčinou. Pokud se to nezmění, tak buď přitvrděj, nebo po nějaký době si zvyknou. Jinak ten postřikovač je určitě dobrej nápad.

U nás bude Kikin mít samý, Dominice to zkazila Přírodověda, tak bude mít jednu dvojku. Přijde mi to škoda, ale učí jí kámoška a když mi popisovala, jak na to Dominika dlabe, tak se holt nedá nic dělat. ~o~

Michalovi zírám, jak máte moderní přístup. ~R^ To my jsme rádi, že naše škola konečně začla používat aspoň email. ~d~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
24.1.2016 8:04:22
Bobino - kočka se zase usměrnila, takže pohoda :-) j eprostě náladová :-)) mrcha obecná ...no pes je zas ev pubertě si nevybereš :-)

SRAZ - holky ráda bych Vás viděla do Prahy klidně přijedu, sama nebo s dětmi .....ale spíš bych byla pro jaro/začátek léta !!!

práce - jo dobrý, práce je fajn, kolegové taky ... ale chystají se změny, tak uvidíme, co z toho pro nás nakonec vyplyne - končí šef a nemají náhradu :-/, novej ředitel, a do toho ruší jednu pobočku a stěhují k nám ....uvidíme ... pro mě je to změna oproti projektům, ale vše má svý plus a mínus .... tady je obr plus, že vypadnu z fabriky a čistá hlava :-) ....

Bobino kam nastupuješ ty ? nějka mi to uteklo

Puberta - povinnosti - no upřímně ajda a Jířa by mohli makat víc, ale někdy si říkám, jestli mi to za to ješě stojí :-)))) ... maj určitý body, který jsou povinný ....Jířa má spíš šílený změny nálad .... a Majda má super scénky :-))) Vojta je zatím zlatej :-)))

BOBINO a šišláš ???? rovnátka ..Jířa nosil vyndavací asi 2-3 roky ..... a už nenosí a zubař mi před půlrokem řekl že je zralej na pevné ..... a za půl roku mi řekl, že vlastně neví proč nosil ty vyndavací ..... no coment .... Majda nosí vyndavací ....má předkus, ale jak má plné rty a kulatou pusu tak to není vidět .... tak yjí říkal, že by měla mít vyndavací ...uvidíme, ale stejně bych jí ty vyndací pořídila až tak třeba v 15-17 aby se o to řádně starala ..zas tak křivé to nemá ....

[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 44179  [Dalších 43679 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.