| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 44179  [Dalších 43649 >>]
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
12.1.2016 22:12:50
Aha, už to vidím, stáhnu si 7 dnů před odjezdem z Vašich stránek :)
12.1.2016 22:10:01
no a mám počtem příspěvků splněno na 3 měsíce :)
12.1.2016 22:07:17
Bóbo a Bobino, tu Apricu objednával manžel a teď koukám, že máme cestovní smlouvu a nic tam není o skipasech .... ty nám dá kdo ? Jedeme vlastní dopravou. Dostaneme od CK info, kde vyzvedneme ? Někde u delegáta ?
12.1.2016 22:07:15
Bóbo a Bobino, tu Apricu objednával manžel a teď koukám, že máme cestovní smlouvu a nic tam není o skipasech .... ty nám dá kdo ? Jedeme vlastní dopravou. Dostaneme od CK info, kde vyzvedneme ? Někde u delegáta ?
12.1.2016 22:07:07
11.1.2016 17:14:52
Bóbo, jedeme 1. týden v únoru ...
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
8.1.2016 15:35:42
Teda Bob - to máš štěstí, tak ať to už nebolí. S prací držím moc palce, ono je nepříjemné nevědět, co bude... Tak ať je to dle tvých představ!!

Jarko - kdy jedete do Apricy??? My od 22.2. - nepotkáme se tam?? Jedeme také s Alexem:-))

Jinak u nás nic nového, Kuba stále řeší výběr školy, první je gympl, ale co dát jako druhou - neví, zatím mám pocit, že ta, kam jde více kámošů~q~

Manža jede v neděli na týden na běžky - do Jeseníků, tak jsem zvědavá, zda je vůbec vytáhne.... No přála bych mu více sněhu, ale co se dá dělat..
8.1.2016 14:00:40
Bobe, tak to bylo štěstí v neštěstí ... ach jo, tak ať to brzy přejde a stihneš lyžovačku :) naražená žebra bolí jako ďas , co ?
Jedeme v únoru s Alexem do Apricy !

Katy, tak to je neveselo s maminkou. Zanedbala prohlídky nebo jak to, že jí to diagnostikovali až v pokročilém stádiu ? Každopádně drž se a pevné nervy !
Katy - puberta - no klasika, rodiče jsou blbí, zrovna ona má ty nejpřísnější rodiče, všichni ostatní všechno smí a všechno mají, furt se ksichtí, odmlouvá, odsekává, je děsná bordelářka a taky se těší až jí bude 18 a bude žít sama a bude mít ultra cool - vše a nebude prudit svoje děti ! Ale taky ještě neví, jak být bohatá, kde na všechno vezme :) jsem jí ale ani moc nerozhodila, že jsem jí řekla, že si k tomu musí připočítat investice do nás - že my se staráme a živíme, tak nám to bude muset oplatit :)! nejdřív namítla, že babička s dědou mají taky důchod, tak jsem jí řekla, že my ho možná mít nebudem :)
Chtěla jsi tipy na jiné dárky - u nás pro manžela a dědu Fiskars - sekyrky, vytrhávač plevele, nůžky a ostřič :) ostatní dárky klasika

bob, Ondra 11615
7.1.2016 10:33:28
Berdi díky :)

Jak jste prožili vánoce vy s novým přírůstkem? Viděla jsem na FB hezké PF, Martínek vypadá jako dobré číslo ~:-D
bob, Ondra 11615
7.1.2016 10:30:48
Holky tak hlasim, že jsem si "jen" řádně narazila žebra, loket a rameno. Jsem ráda, že tam není zlomenina, bude to sice nějakou dobu bolet, ale odpadnou pripadne rehabilitace a jiné komplikace. Uff
No a když už jsem tam byla - neschopenku mi vystavovala obvodacka, tak jsem si nechala prohlídnout ten krk, co mě trápí už od vánoc a mám ještě zánět v krku. Naštěstí to dle CRP není na ATB. No stejně teď nemůžu nic moc dělat, tak to alespoň pořádně vyležím, jinak bych chodila do práce s tím, že mě teda bolí v krku..

No v práci se to stále nerozhodlo, KDO a CO bude za nás s Dasou dělat, tak teď musí povolat Dasu, aby to za mě min. na těch 14dní vzala, protože tam zatím není komu to předat. Je to stejně síla, Dasa dostala výpověď v říjnu, já ji dala v listopadu a stále není jasno. No je pravda, že jsem jim to dost zavarila, ale ať se chlapci snaží.

Nová práce zatím stále vázne. Slibili mi, že to v lednu dořešíme a zatím se nic neděje. Říkám si, že se třeba ještě nerozjeli po vánocích... psala jsem tam v úterý, tak tam dnes asi zavolám, ať vím, jestli si mám hledat neco jineho. Drzte palecky
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 44179  [Dalších 43649 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.