| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 44179  [Dalších 43659 >>]
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
21.1.2016 16:10:36
Berdo, kočky nemám ráda od mala, jsou mi děsně nesympatický :( prostě je nemám ráda
Bezdětná kámoška - vdaná ( to říkám, proto, že mužský element tam je) , má staforda( skoro bojový pes, pokud neznáš) a 2 mainské, kočky ubližují psovi, číhají na něj a jak můžou udělají mu nepravost. Když tam přijdu s Kájou, často se stane, že z ničeho nic přijde kočka a Káju sekne :( ! Jinak tam žádné děti skoro nechodí, takže na ně nejsou zvyklé. Kočky v noci courají po bytě a otravují, chtějí i ven.
Švagrová má obyčejnou venkovskou kočku a o vánocích když jsme tam byli na návštěvě, skočila na stůl, zvrhla Káje čaj a pak jen tak chodila nás - návštěvu sekat do nohou ..... jsou to potvory !!!!
Kolega v práci se oženil a vyženil i kočku - už jí má plný zuby, bydlí v bytovce v přízemí a kočka několikrát za noc chce ven a zase zpátky :( škrábe na sklo u balkonových dveří
Znalci koček říkají, že kočka vychoval nejde !!!
Chápu, že Ti to dělá starosti, že Ti je jí líto, ale já bych to teda řešila tím, že bych jí našla náhradní rodinu ....

Berda-Berda 12477
21.1.2016 14:33:59
Berber, ja mela jit s Martinkem take k zapisu, ale od nedele ma nestovice! Tak jsem s nim doma. Nastesti pristi tyden si ho vezme babicka, to uz by v praci asi neverili...Nahradni zapis 10.2. Ja mu budu stejne zadat o odklad a k zapisu jdeme do spadove skoly. A za rok uvidim jestli to vubec budeme zkouset do te jazykovky co chodi deti.

Jeste ted resime problemy s kockou, pokud byste mel nekdo zkusenosti, radu... Je to v aktualnich tematech po prave strane.

Ve skole vsichni docela OK, Honzikovi to jde dobre, jen obcas neco zapomene zapsat, tak mame pritele na telefonu, oni se chlapci tak stridaji... Vetsinou to ale dame dohromady ~;)
Holky budou mit tak 1-2 dvojky, nechame se prekvapit, Anicce najak ujela cestina. Pise krasne slohy, ale v diktatu vzdycky sekne nejakou chybu, myslim, ze je to ta lepsi varianta pro zivot :-) Kacka zase zavahala v matice, ucitelka ale tvrdi, ze ma na jednicku, jen tam z nepozornosti udela chybu.

S Anickou jsem byla na kontrole, je to pry temer srostle, ale jeste ji tam ty draty nechaji dva mesice (bezne nechavaji 6, ale u ni to bude 8 mesicu), uf, konec stale v nedohlednu.... Jinak je docela pohodarka, puberta jakoby na chvili odeznela ~6~ Na housle se to zlepsuje, uz muze drzet smycec docela normalne, jen to dlouho nevydrzi.
U Kacky naopak puberta propuka, skolu ma dost na haku, klavir taky, casto se nafoukne ale vetsinu casu je jeste zlaticko. Gymnastika 3-4x tydne uz me lehce vycerpava.. Miso, koukam, ze Majda to ma spis naopak.
Honzik zacne hrat v unoru na fletnu a vyhledove chce na trubku, doufam, ze se da ten zvuk necim dostatecne udusit ~o~

Jeste vas doctu. Vim, ze Dada ma nejake bourlive obdobi, neni to neco jako krize stredniho veku? Taky mam uz obcas tendence rekapitulovat a chut kapitulovat.....i do te Australie bych obcas zdrhla ~t~ Bobo, co nejaky ten prazsky srazik?

Berda-Berda 12477
21.1.2016 13:50:51
Nejvyssi cas na PFko ~t~

Tak at se Vam vse dari, pekne tridte veci na dulezite a ty mene podstatne a co muzete udelat dnes neodkladejte na zitrek ~y~
PF2016
BERBER+A+L+V 7963
21.1.2016 8:38:18
Tak zápis se pro zatím nekoná. Marod leží v posteli.
Ale žádná tragedie, se školou jsem ve spojení. Přijetí se předpokládá, jsme spádoví a máme tam 2 sourozence. Ostatně přijatá byla už loni, jen jsme si ji odložili.. :-)
Dnes jsem tam jen poslala vyplněné formuláře a až se uzdravíme, uděláme indivindi zápis..~5~~R^
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
16.1.2016 23:11:51
ahoj deFčata :-)

u nás bílo :-) tak se na to hned líp kouká !!!

dnes jsem byla se psem na cvičáku a vzala i děti, ty si užily hromad sněhu odhrabanýho ze cvičiště :-)

škola - Vojta říkká, že ho škola nebaví, ale je šikovnej a jde mu to tak nějak lehce a na pohodu ...jasně psát by mohl lépe, ale .... a je krásný pozorovat, jak nímá svět zase z jinýho úhlu, a čte vše co mu přijde do cesty :-)..docela se hezky rozehrál na flétnu

Majda ve škole pilňucha, dělá i referáty navíc a tak ... takže samý jedničky, ale doma je na odstřel, předvádí se, dělá scénky, no prostě hérečka ...no harmonika dobrý .....

Jířa puberta v plném proudu, v komunikaci používá VOLE a pak mi tay tvrdí, že nic takovýho neřekl .... uf .... uf .... a ještě jednou uf a bude hůř :-))) ve škole chování ok, pouze jedna paní čelka mi říkala, že dst vyrušuje, jinak ok ..... známky, docela na to kašlal a ted zabral, něco sem se učila i sním ...trepky, nezmary a tak :-))) ..zemák měl nejhorší, tj. 2-3, ale naučil se na opravu a je 2 .... noa teď mu to vychází buď vyznamenání a nebo jedna dvojka navíc .... tak uvidíme, jestli tu jednu dvojku ještě vylepší na jedničku .... ale dobrý, má i světlý chvilky a sám od sebe nám tady hraje na sax ... od září hraje v dechovce

takže tak ...v práci velký změny, jiný ředitel, šef odchází, část z kanclu se bdue stěhovat atd atd ... taky zajímavé :-)

mějte se~R^

BERBER+A+L+V 7963
16.1.2016 19:36:30
Ančí - po rozjezdu s trojkami až pětkami jsem si domluvila schůzku s třídní učitelkou, nebo v den běžných třídních schůzek jsem měla odpolední. Ona mojí účast nepovažovala za nutnou, ale neodmítla moji poptávku o vidění se.
K mému úžasu Aničku spíš chválila a zařadila k lepším ve třídě. (Je fakt, že dva nebo tři nejlepší odešli na Gympl..). Znovu zdůraznila, že přechod na druhý stupeň je skok, a tahle třída to trochu nerozdejchala.
Ale dle známek co teď Anička nocí, se mi zdá, že buď už to rozdejchali, a nebo mákli. Uvidíme, jaké bude výzo...

Lenča - 3.třída, celkem pohoda, ikdyž leháro už to taky není..

Verunka - 6,5 roku, stále MŠ (po odkladu). Ve čtvrtek máme jít k zápisu. Protože ví, co jí čeká, tak se letos těší (jak jí to loni nebralo, tak letos jo. Opravdu kvituji odklad v jejím případě, že byl opodstatněný, dozrála)..
No, ale nevím, jestli na něj půjdem. Ráno, že jí bolí hlava, a měla 37,5. A odpoledne 38,5.. zatím to vypadá, že se jen s něčím pere, ale kdo ví, co bude dál..~d~
BERBER+A+L+V 7963
16.1.2016 19:30:48
.. se tu uchichtávám poznámkám o "plnění plánu", a hle, zjistila jsem, že já letos ještě nepsala!! Ostuda ~4~~o~

Jarka + Karolínka 03/2004 1769
15.1.2016 13:09:13
Dádo, díky, už poslali e mail kde a jak se hlásit a telefon na delegáta, že vyzvedneme ski pasy u něj.

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
14.1.2016 22:24:02
musím si splnit příspěvek :)

My také jedeme do Itálie, od 13.2., opět Tonale. Letos jsme už nesehnali náš oblíbený hotel, tak jedeme přes Nev Damu, známá co tam dělá říkala, že je to jedno z nejhezčích ubytování a vyjde to na relativně levně, tak jsem zvědavá.
Jarko, kdybys něco potřebovala, tak já v Alexu dál zůstávám pracovat, tak se ozvi.

Jsem ráda, že zas chodím do práce, depky přešly, začala jsem i hubnout, aniž bych se o to zatím nějak přičinila, tak jsem ráda. Za 3 měsíce 6 kg nahoře, tak jsem zvědavá, kolik měsíců to půjde dolů. Musela jsem si koupit i nové oblečení na lyže, do ničeho se už nevejdu.

Včera jsme měli rodičák, Vojta prý chování OK, na vízo asi dvě 3 (čj,M) ale to nějak neřeším. Má to mezi 2-3 tak jsem mu říkala, že by si to mohl do konce roku vytáhnout, ale s jeho přístupem tomu ani nevěřím. Ale je fakt, že ho nenutíme k žádnému učení. Občas vyhrožuju diktátem a pak se na to stejně vykašlu. Jsem nedůsledná, asi jsem si v pokročilém věku neměla pořizovat dítě ~t~

[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 44179  [Dalších 43659 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.