Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| michala |
| • |
20.4.2015 21:21:06
Ahoj Majdulko .....
Jířa - nosí asi rok? rovnátko vyndavací na horní čelist ..... stálo asi 2500 Kč ..... teď jsem řešila s doktorem, že buď mu upraví stávající - nový otisk atd. ... asi za 600 Kč .. a nebo mu nechá půlroku pauzu a dá mu fixní ..... že to stejně časem bude asi na fixní atd. atd. cena 17-20 tis za celou léčbu, platí se cca 3x větší položky .... takže necháme upravit stávající .... myslím, že tak děsný zuby nemá, navíc nemá ještě všechny mléčné vyměněné, a fixní si může nechat udělat v 20-25 letech Majda - si jde zítra pro vyndavací rovnátko .... 2500 Kč ...má to podobně jako Jířa ...oni nemají moc křivé zuby spíše mají blb skus ... horní zuby jako rostou dozadu a tlačí dolní zuby dozadu .... ale u obou myslím, že to není katastrofa ... a navíc spíš bych čekala co budou dělat nové zuby 40tis je strašná palba ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
20.4.2015 21:15:49
Majdulko, soukromý lékař si může účtovat, co chce, ale podle mě to je přehnané. Být tebou, najdu někoho, kdo má smlouvu s tvou pojišťovnou. Já jsem před 20ti lety platila 7 tis. fixní rovnátka na horní patro, a v tom byly ještě navíc speciální keramické zámečky (klasické kovové byly levnější). Je to sice už dávno, ale nevěřím, že by od té doby šly ceny tak moc nahoru.
![]() Holky, jak zahradničíte? Já už před týdnem zasadila jahody a včera zasela ředkvičky, mrkve, kopr, hrách, cibulku a špenát. Máte nějaké tipy, co se dá ještě teď zasadit? |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
20.4.2015 14:40:25
Ahoj holky, moc Vás zdravím a doufám, že si užíváte jara! Já jsem úplně šťastná, když je takhle hezky. Včera jsme podnikli cyklovýlet, celá rodina, cestou jsme našli tři kešky, dali pivo limo v hospůdce... Nádhera!
Ale proč dneska píšu: Na doporučení našeho zubaře jsem dneska byla s klukama na ortodoncii. Vypadá to, že budou rovnátka potřebovat oba. Co mne ale šokovalo, byla ta suma, kterou lékař uvedl: 40 000,- (za jedno dítě za dobu léčení - tj. obě čelisti). Je tohle normální cena? Máte zkušenosti? Podotýkám, že je to soukromý doktor, nemá smlouvu s pojišťovnou. Nevím ani, jak je to s úhradou, zda pojišťovny něco přispívají. Jsem momentálně jen v šoku a zatím jsem nezačala shánět konkrétní informace. Prosím o info, kdybyste náhodou věděly víc. Díky! ![]() |
| michala |
| • |
18.4.2015 20:44:31
no u nás pak i sněžilo, odpo bylo dobrý počasí, ale ledový vítr
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
18.4.2015 20:38:32
Tady dokonce padalo cosi jako sníh...
A Ještěd už byl celkem "slezlej" a už je zase pocukrovanej.. ![]() |
| michala |
| • |
17.4.2015 9:16:58
jojo .... mám za sebou prima týden - pes, Vojta, odpoledne děti ... a skoro pořád venku
![]() ale příští týden musím na dopoledne do práce ....jasně někdo je v práci celý den ... já mám sice volnou pracovní dobu, ale pak doháním po nocích ... njn dne u nás trochu ráno poprchalo |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.4.2015 11:00:02
Míšo, ad volno.
Já mám dneska z důvodu návštěvy ortodoncie s Aničkou otočené šichty (chtěla jsem volno, ale jedna kolegyně chybí, a v jednom se to fakt NEDÁ, takže druhá si to se mnou prohodila, běžím za chvíli na odpolední) A musím říct, že se mi tam FAKT NĚJAK NECHCE... ti závidím, že v tomhle nastalém krásném počasí můžeš být doma/venku. A v podstatě se těším na konec dubna. kdy mám "nucenou" dovolenou, asi 3 dny, že VYPNU. Mladá kolegyně si stěžovala, že to je otrava MUSET si týden dovči vybrat do konce dubna, když nemá žádné plány, partnera pryč... já jsem ráda, že musím, a budu SAMA DOMA... ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.4.2015 10:55:37
a to "já na to nemám čas" jsem nemyslela na Rodinu.cz. Já to myslela všeobecně. Sama teď vidím, jak se kolotoč někdy umí roztočit, a jeden nestíhá lecos. Proto jsem pomyslný klobouk dala dolů, před "bednou" co nahlídne..
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.4.2015 10:54:09
Já mám teď taky času míň než dřív, a Březen04 není uplná net-priorita, ale tím, že jsme tak nějak i přátelsky v kontaktu. sem stále ráda nakukuju, a když je čím přispět, tak i napíšu..
![]() |
| Michala, chlumany |
| • |
14.4.2015 23:34:27
Katy úplně si mi dojala ...... já si teď užívám pár dní volna, dopo s Vojtou a psem ....
normálně mám i pocit že líp vidím, jak nečumím pořád do PC ..... jojo tak Ti přeji hodně zdaru, ale abys našla i čas na "zbytek" ahoojjooo a náš pes je z Radotína .... kousek od Vás |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.