Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
29.4.2015 17:38:30
Mám za sebou tři dny volna, a jako by nebyly. Vlastně pět.
V sobotu parádní výlet, v neděli domácí prace, od pondělí jsem se "měla"(?) flákat, ale pořád se něco dělo, nebo doma rovnalo, řešilo.... Ale jdu do práce jen zítra, chi, a pak ještě tři dny volna. Jupí.... |
| michala |
| • |
23.4.2015 21:30:33
Jarko díky, vyřídím .... Vojta mi přijde, že teď nějak vyrostl jak fyzicky, tak psychicky
je to sice palice, ale jinak úžasný človíček, který se nestydí dát mámě pusu a přijde se pomačkat (pomazlit) Pes ... no někdy je to masakr - děti, zahrada, domácnost, Jirka je teď hodně dlouho v prác, tak se začínám potkávat )) .... dělám částečně z domova a částečně jezdím - kancelář, školky ..... ladím dle toho jak děti jezdí ze školy .....rozkousáno nic .... děti pomáhají, někdy až moc hlavně Majda je toková dost urputná ..... přes noc je stále doma ... nějak nemám odvahu - počasí, mrazík a teď hodně prší, ale chystám to ... v noci spí doma v kleci, co má jak přepravku do auta .... když není přes den nikdo doma, tak je venku v kotci .... a dnes sem přijela a ani nevylezl z boudy, ale pak byl šťasten jak blecha ... jsme hodně venku .... zatím se drží u baráku, tak ok .... byli jsme u VET ... má 4,7 kg, a vše ok ...... takže fajn, jen mám někdy spánkový deficit )) a říkám si jak sem mohla kojit tři děti a vstávat v noci ? )) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
23.4.2015 21:27:20
Přidávám se k přání vše NEJ!
![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
23.4.2015 13:11:41
Všechno nejlepší Vojtům a zítra Jířovi
![]() ![]() ![]() Michalo, tak jaké jsou psí škody ? Co vše je rozkousáno ? Už je Dali venku ? |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
23.4.2015 11:23:25
Přeji krásný čtvrtek! Moc díky za Vaše reakce, názory a zkušenosti ohledně rovnátek. V červnu jdeme na preventivní k zubaři, kterému důvěřuji. Chci s ním probrat zprávu od ortodontisty a zjistit jeho pohled na věc (zda je to opravdu tak špatné, jak tvrdil orto atd.). V případě potřeby budu hledat dál někoho finančně dostupnějšího.
|
| michala |
| • |
22.4.2015 21:57:58
Klíště máme očkované ..... a čípku u Majdy zatím nepřemýšlím spíše ne
|
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
22.4.2015 10:52:42
Kája měla krutě křivý horní zuby , dvojky a trojky jí skoro trčely z pusy, Dr. říkala, že to bude chtít vytrhnout čtyřky ( já to mám tak taky řešené), tak nás jen pozorovala a neuvěřitelně se jí to srovnalo !!!
Teď to má trochu křivé dole, tak zas vyčkáváme, tak doufám, že to příroda zvládne sama Pokud ne, tak to prý bude chtít fixní rovnátka. S tím placením - to je jak u kterého doktora, dnes je hodně dr., kteří vůbec nejedou na pojišťovnu Nechala jsem sebe i Káju očkovat na klíště, v pondělí druhou dávku, Dr., mě připomínala ať si nezapomenu dojít na pojišťovnu, že dají 500Kč na osobu, tak jsme tam dneska byla a bohužel NIC. Zaplatí až po ukončeném očkovacím schématu, tzn. po třetí vakcinaci a musí to být v jednom kalendářním roce.... což je na hlavu, neboť první dvě jsou po měsíci a další za 9 - 12 měsíců a dávat kvůli 500Kč dřív si to teda nedáme :o(( Když jsme u toho očkování, já tedy nejsem moc velkým příznivce, nemám v tom jasno a pořád si trochu myslím, že je to byznys, klíště jsme si dali, protože jsme opravdu dost v přírodě, ..... uvažujete pro naše slečny o očkování děložního čípku ????? |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
21.4.2015 11:27:07
Tak rovnátka mi čekají u Klárky taky, bohužel u nás na horní i dolní patro, uvidíme co mi po roce řeknou teď na ortodonicii. Má velký předkus, asi ji budou trhat čtyřky nahoře i dole aby se jí tam pak zuby vešly. Ale taky čekáme až bude mít druhé zuby :).
Jinak Verča měla nasazovací, cena cca 3 tis, pak fixní cca v 11 - 12 letech - dětská zubařka trhala mléčné zuby co bylo potřeba, aby rychle dorostly druhé. Platila jsem 10 tis., pak cca každá kontrola cca 300 Kč pokud byl přetržený drátek, uvolněná gumička atd... prostě oprava. Rovnátka měla cca rok, pak nám byly doporučeny zase nasazovací, aby se ji zuby nevrátily zpátky, ty nosila už jen občas tak 1/2 roku až rok. Zuby má ale krásně rovný. U Klárky co jsem se ptala na cenu, tak doktor říkal že 1/2 hradí stále pojišťovna - u dětí do 18 let, druhou polovinu já, takže to zase vyjde cca 10 tis. za jedny fixní rovnátka.¨¨ |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
20.4.2015 21:59:15
Ha, aktuální téma
![]() My byly s Ančí na ortodoncii minulý čtvrtek... Prvně před rokem, nás poslala naše zubka, na "konzultaci". Neměla vyměněný chrup, přijdte za rok.... no, pozdě jsem nás objednala, takže to bylo za skoro rok a půl, ale nakonec to "nevadilo", chrup stále ještě není zcela vyměněn. Čím mne ale dr na ortodoncii potěšila, že sice máme přijít za rok zase na kontrolu, ale vidí to optimisticky a "její péče" nebude nutná... ![]() |
| michala |
| • |
20.4.2015 21:22:22
Katy myslím, že pojišťovna dává na fixní rovnátka, tak 1000 Kč max
Já nezahradničím, mám psa ...... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.