| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 44179  [Dalších 43349 >>]
michala
  • 
4.3.2015 22:59:43
Berber napiš cm - Jířa 156 cm

Romčo - jj na mimino psí jedem kouknout v neděli - vypadá to na Dalamánka :-)))))

Dádo - ty jo dej vědět co a jak .... přeji ať je to jen "puberta" ... majda umí být super hysterická, ale když čtu tebe ...slabej odvar

Byla jsem na bowlingu :-)) a udělala jsem osobní rekord 119 :-)

Jooo a Jířa byl dnes 3. v okresní soutěži - sax - ve své kategorii ~R^

MajdulkaF 11941
4.3.2015 19:23:10
díky. Ale na hory nejedeme. Kluci budou s babičkou a já v práci. Myslím, že i tak si to všichni užijeme ~y~

Sakryš, na tu prohlídku jsem skoro zapomněla. Taky tam budeme muset zajít.
BERBER+A+L+V 7963
4.3.2015 18:17:48
Tak mame za sebou 11letou prohlidku. Miry tentokrate nepisu, jsou nepublikovatelné
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
4.3.2015 13:36:02
Míšo - koukala jsem na štěňátka, a už máš to mimino vybrané:)?
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
4.3.2015 13:32:54
Majdulko - užijte hory a prázdniny! Já poslala Klárku na lyžák (sama chtěla, už jela po třetí) a s Verčou vyrazila sama s Petrem na 4 dny na běžky do Jizerek. A Klárka už jezdí na snowboardu, měli výcvik i na lyžáku, tak byla pyšná že vyjede i na pomě~g~ což já teda ne ~t~.

BOB - ať jsi brzo fit!! Jsem zvědavá jaká byla společná dovolená, myslela jsem na Vás.

Dádo - scény znám, jak jsem už psala, byla jsem s Klárkou už u psycholožky, něco nám poradila, jdeme tam zase v pátek, takže cca po 3 týdnech což je fajn. V pondělí jdeme na kompletní neurologické vyšetření, u nás je to ještě spojené s těmi febrilními křečemi když byla malá, ve 2 letech jí ho dělali ale prý se to vyvíjí a musí se to zopakovat. Na základě toho pak uvidíme. Ale za ty 3 týdny se to u nás neopakovalo, přijde mi že si dává větší pozor, hlavně ví, že u té psycholožky to pak budeme rozebírat což se jí evidentně nechce. Takže vidím že se to nějak kontrolovat asi u ní dá. Chodíme do Modřan, tak kdybys chtěla kontakt, tak pošlu. My původně jezdily na Prahu 7, ale to bych nezvládala tak často a na doporučení jsem tady taky moc spokojená....
MajdulkaF 11941
4.3.2015 10:53:10
Našim březnovým oslavencům přeju krásné narozeniny, vysněné dárečky, veselou oslavu a ať je rodiče moc neprudí! ~t~ ~x~ Někdy si přijdu jak ten nejvíc prudící rodič na světě (aspoň podle Hynka).

U nás je strašně větrno, včera v noci to bylo fakt peklo, zavírala jsem i mikroventilaci, protože to strašně třískalo oknama.

Jsme asi poslední, kdo má jarní prázdniny: začínají v pondělí a kluci už se neskutečně těší.

Tak se mějte prima!
bob, Ondra 11615
4.3.2015 8:46:11
Také se přidávám s přáním naším oslavencum. Hlavně to zdraví, aby bylo. ~x~~x~~x~

Dáša, jsem zvědav a, co vám řeknou. Od svagrove vím, že ex měl jako Dítě silene záchvaty vzteku a zuřivosti, že byl schopen vcelku malý oknem proházet pulku vybavení pokoje a když se uklidnil, tak to rychle nosili z pět, než se vrátí rodiče z prace.

Berber jo dalo se s kolenem, mela jsem tejp a ortezu,
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
3.3.2015 22:20:59
do Pardubic i do LIberce posíláme přání všeho nejlepšího, doufám, že si to oslavenci užili

My měli oslavu s babičkama o víkendu na chalupě, protože ¨Vojta byl u našich díky nemoci, ale dárky nebyly, protože chlapec má občas takové záchvaty vzteku, že neví co dělá. Tentokrát u našich rozbil mobil (za 10tis). Takže nás spíš čeká návštěva psychiatra než oslavy, protože on si na to nepamatuje co udělal. A vzhledem k tomu jeho skákání z okna a balkónů nevím, co nás ještě všechno čeká.

Ve čtvrtek jedeme s kolegyní a její 10 letou dcerou na 3 dny do Pece, tak jsem zvědavá, jak se tam chlapec předvede.

Co se týká spaní, do postele si klidně vleze už v osm, odebereme mu veškerou elektorniku, může si chvíli jen číst, ale stejně jde každých 20 min na záchod, napít se, oznámit nám, že se nudí, že nemůže spát, že mu mám dát nějaký prášek a to za sebou může mít několik hodin sportu. Ach jo
michala
  • 
1.3.2015 19:03:05
http://www.celestyna.estranky.cz/fotoalbum/stenata--dorka--dalamanek--dolfi--damian--dulka--dita--dobra--doty/
michala
  • 
28.2.2015 22:29:11
i tak :)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 44179  [Dalších 43349 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.