Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
7.3.2015 23:10:18
zdravím po návratu z prázdnin, byli jsme od čt s kolegyní a její 10letou dcerou v Peci. Děti byly v pohodě, počasí vyšlo úžasně, takže naprostý relax. Lyže, procházky, vínečko a několik kg navíc. Dokonce nám pro Vojtu ke včerejším narozkám v penzionu udělali dort se svíčkama (kolegyně to objednávala sms z auta při cestě tam), tak to nemělo chybu a myslím, že Vojta byl hodně zaskočený. Teď tu chodí s voňavkou co od holek dostal a jediný, kdo ještě nevoní je morče. Jen co bylo směšné, pan kuchař si nás zavolal, kolik svíček, jestli 8. Nepochopili, že když je Míša o pár měsíců mladší, Vojta jí končil u ramen.
Jsem zvědavá, co všechno teď budeme řešit na 11ti leté, ale rozhodně těch 150... a víc cm ne, my spíš 50a víc kg :( :( a Katy sportem to také nebude. Já a moje ségra jsme nikdy nic nedělaly a obě jsme jako děti byly hubené. Vojta jel 6x týdně a podívej jak vypadá. Co se týče toho, že si to nepamatuje, to nejde jen o mobil, to jsou i jiné věci. Třeba mu něco zakážeme (pc, tv...) a on pak tvrdí, že to tak nebylo, že si to vymýšlíme a je o tom přesvědčený, ale to asi nepochopíš, když u toho nejsi. To je tak autentické, že jsem totálně bezradná oponovat mu. Teď jsme si udělali pravidla, že máme všechno napsané na 3 nástěnkách a uložené v pc, aby to viděl, protože v záchvatu to roztrhá a bude tvrdit, že to tak nebylo a jedeme hodně přísný režim. Romčo, u tvého mailu jsme se fakt zasmáli, hlavně část o požírání svých mladých Ad práce, my se opět budeme stěhovat, pro mě super, 20min do práce MHD,pro Bobinu na prd skoro hodina, ale bude nás 6 v kanclu openspace(jak říkáme ve špajzu) a to budeme rádi, že nás skříněmi oddělí od Čedoku. Tak jsem na to zvědavá, doufám, že to stihneme před sezonou, kdyby se mi to nelíbilo, chtěla bych si udělat s Vojtou léto u Domču v Austr. a pak přeletět za Lukynem na Zéland. Jinak oslavencům, jen to nej nej nej, ať je my rodiče moc neprudíme a ať mají ten život pohodový a šťastný |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
6.3.2015 12:00:18
Katy - jooo úplně vidím Klárku a její výlev, přesně když po ní něco chci tak pak udělá na oplátku , přesně co ví že mi vadí a pak ty hysteráky, uá snad neurologické vyšetření bude v pořádku a pojedem s psycholožkou na téma jak přežít pubertu
. Já s ní pak ale řeším jak psala Dáda, že si to nepamatuje ...Katy - práce - já chodím taky ráda do práce, tak ať ti vydrží, občas si po víkendu i od dětí teda odpočinout My teď dorazil mail: Něco k zamyšlení: 1. První dva roky jeho života učíte své dítě chodit a mluvit. Pak strávíte dalších šestnáct let tím, že jim říkáte ať si sednou a mlčí. 2. Vnoučata jsou Boží odměnou za to, že jste nezamordovali své vlastní děti. 3. Matky „puberťáků“ ví, proč některá zvířata pojídají své mladé. 4. Děti se málokdy spletou když vás citují. Ve skutečnosti zopakují každičké slovo, které jste neměli vyslovit. 5. Hlavní důvod pořádání oslav narozenin vašich dětí je ujištění se o tom, že vlastně existují ještě horší děti něž jsou ty vaše. Rada dne: Buďte hodní na své děti, jednou vám budou vybírat domov důchodců! Pokud jste ve stresu a máte bolení hlavy, udělejte to, co radí příbalový leták na Aspirinu: „Vezměte si dvě tablety… a … držte (se) z dosahu dětí.“ |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
5.3.2015 22:40:49
Holky, nějak teď s novou prací nemám energii často číst web, tak moc přeju všem oslavencům takto dohromady všechno nej. Ať se jim daří ve škole i v nastupujících láskách, a nám všem pevné nervy s nastupující pubertou.
![]() ![]() ![]() Dádo, s tím Vojtou nějak si to nedovedu představit. Spíš si asi to nechce přiznat, že to rozbil, ne? Tak hraje, že si to nepamatuje. Nebo to vytěsnil. Hele, jak vlastně dopadly ty výsledky tvého vyšetření? Berber a dělá teda Anička nějaký sport, aspoň 2x týdně? Já to teda dneska vidim jako naprostou nezbytnost. Mrzí mě, že mě tenkrát rodiče nedonutili někam chodit. Ušetřila bych si trápení s tloušťkou v pubertě, z toho plynoucí sociální problémy, deprese, snahy o hubnutí, diety a vůbec. Vidim to hrozně u kolegů, každý druhý je slortovní typ, jezděj do práce na kole, dělaj různý sporty, lezou po horách, hrajou squash, a je vidět, že když některej tejden nemůžou, tak jim to chybí. Mě to přirozený neni, od září cvičim 3x týdně, platim děsný prachy za trenérku, shodila jsem 6 kilo, ale je to trápení, ne takový ten zvyk, jako maj oni. Majdulko, nene, nejprudější máma jsem prý já, dneska jsem se to dozvěděla. Kristián si odpo neudělal úkoly a večer po Skautu a po večeři si na to teprv vzpomněl. Tak jsem mu řekla, ať se oblíkne a jde se zeptat sousedky dcery, co s ním chodí do školy. A milánek místo aby šel do přízemí po schodech, tak se jako obvykle svezl po zábradlí. Jeho zvykem je pak na podestě nabourat do zdi, která už je celá pokrytá otisky od jeho špinavejch rukou. Tak už jsem vykypěla a vzala si ho tam na kobereček, abych to s ním probrala. Tak chytl šílenej hysterák, že nevim co chci, a že má jít k sousedce, tak co po něm chci takový kraviny, řval na mě, válel se po zemi.. Trvalo dvacet minut, než jsme se dobrali výsledku ohledně těch schodů, pak prásknul dveřma ven a řval, že se radši zabije, než by tu se mnou žil. Pak se vrátil, udělal si úkol, na mé hudrání uklidil oblečení a šel spát. A nervy v kýblu jsem z něj měla akorát já. ![]() ![]() Jinak příští týden máme taky jarňáky. Nemůžu si ve zkušebce brát dovču, tak pojedou na týden na lyžák, na Slovensko do Roháčů. V nové práci jsem jak v Jiříkově vidění, všechno je jinak, úplně jiné postupy, metody, nástroje.. jiná kultura. Ale baví mě to, a ve většině věcí je to o hodně lepší než v Raiffce. Holky, já se po letech zas ráno těším do práce! ![]() |
| Michala, chlumany |
| • |
5.3.2015 19:49:34
já taky myslím, že Jířu očkovala už loni
|
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
5.3.2015 19:44:28
Nějak jsem si to odbouchla
![]() Ještě jednou holky - Bob a Dáša - moc děkuji za tip, opět super dovča, doufám, že i příští rok bude a my pojedeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jste zlatíčka ![]() |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
5.3.2015 19:43:08
Všem děkujeme za přání, vše jsem vyřídila a my také z Pardubic přejeme všem oslavencům jen to nejlepší a aby si ty svoje dvě jedničky oslavili a užili co nejlépe
![]() Klárka má oslavu zítra, bude tu 10 dětí a 4 tady budou i spát, no to bude paráda , teď jsme dodělali dort, teda spíš dort na plech, protože normální by nestačil a jdeme to připravovat, Klárka se hrozně těší, já už teda tolik ne![]() K narozeninám dostala nová sluchátka, hru Alias, badbintonovou raketu a do pokojíčka samolepku na zeď, chtěla Eifellovku, tak ji má ![]() Jinak prohlídka - měříme 148 cm, váha 33kg, očkování proběhlo myslím už vloni a teď nás čeká až ten děložní čípek ve 13 letech, schválně jsem se ptala ![]() Dnes jsem vyplnila přihlášku do matematické třídy, večer snad stihnu i na Gymnázium. Tam teda nechci, aby šla, ale chce si to jít zkusit, tak ať jde. Jinak dovolená naprosto super, nádherné počasí, lyžovačka úžasná, no prostě opět paráda!!!!!!!!!!!! holky - Bob a Dáša - |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
5.3.2015 19:40:29
Ahoj, tak koukám na ty centimetry... by se Vaše děti na mne dívaly shora
![]() Ad očkování - tak jak to je? Očkuje se, neočkuje??? |
| michala |
| • |
5.3.2015 17:41:11
Jířu neočkovali !!! a má 156 cm
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
5.3.2015 16:41:28
Jo, a reakce na očkování nic moc.. Njn.. no se říká, že tetanus bolí..
![]() ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
5.3.2015 16:40:57
Ok, výška se zmínit dá
157![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.