Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
15.2.2015 20:58:40
tak to my si ještě na jarky nějakých 14 dní musíme počkat
Bóbo, kdybys měla nějaké fotky z hor, tak pošli, dáme je na web. Kolegyně říkala, že by se hodilo něco aktuálního. Ač jsme se před 14 dny vrátili z Tonale, jela bych zas. Včera jsme si byli zalyžovat v Krkonoších a není to ono. Na jarky asi vyrazíme do Rakouska k tetě a jestli bude přát počasí, tak si ještě snad zalyžujeme. Vojta pak jede koncem března do Pece na lyžák ze 7-9tř. nevím jestli mám být nadšená, sedmáci jsou prý nejhorší třída a náš také není zrovna andílek. Dnes jsme se vrhli na úklid špajzu, to by člověk nevěřil, co se tam najde "krámů" a kolik najednou máme místa |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
15.2.2015 18:13:20
Ahoj holky
my teprve jarky začínáme. Zítra razíme do Itálie od jedné nejmenované CK jako loňský rok a už se hrozně těšíme. Potřebuji vypadnout a nasbírat nové síly. Fakt se letos těším neskutečně, jsem nějaká unavená a potřebuji zase nakopnout![]() Majdulko, psala jsem ti mejlíka, ale asi mám nějaký starší a vše se mi vrací. Chtěla jsem se poptat na letní dovolenou, plánujeme zase asi Rakousko, tak jsem chtěla nějaká doporučení. Vím, že tam také jezdíte, tak kdyby si měla čas a chuť, písni mi ať mám tvůj aktuální mejlík ![]() |
| Michala, chlumany |
| • |
15.2.2015 12:57:06
Máme po jarňákách ..... a další volno Velikonoce
)))Vrhla jsem se na úklid .... už to fakt chtělo )tak přeji krásné prázdniny všem, koho to teprve čeká !!!! |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
14.2.2015 8:08:48
Za prvé se připojuji ke gratulantům k svátku (pozdě, ale přece!).
![]() Berdo, smekám před Vámi! Já jsem tak ráda, že kluci už jsou větší a i tak mi někdy dávají pěkně zabrat, rošťáci moji Nedovedu si představit tři svoje, natož ještě jedno děťátko k tomu. Tleskám a držím palce, ať se brzy sžijete a všechno funguje a máte se rádi! ![]() Známky - u nás taky jedna chyba = dvojka. Jojo, klukům to holt někdy nevyjde. Včera jsem byli u nás v knihovně na další promítání. Tentokrát na filmu Petr pan, nádherný film (neznala jsem). |
| Michala, chlumany |
| • |
13.2.2015 12:19:50
jooo a včera se v Radotíně narodilo 8 štěňat .... českého strakatého psa ..... 2 psi, 6 fenek .... jupííííííííííííííí
|
| Michala, chlumany |
| • |
13.2.2015 12:18:30
myslím, že u nás jedou jedna chyba = jedna mínus, dvě chyby = dvojka atd.
přijde mi to tak ok .... navíc v té páté mají už vlastně všechno - vyjm. slova, přídavná jména měkká a tvrdá, atd. ...... a Majdy učitelka třeba drobnější věci odpouští - tečka za větou atp. |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
13.2.2015 11:51:59
Katy, v běžném cvičení ano, za 1 chybu dvojka. Akorát když je to velká písemka - např. čtvrtletní , tak tam je tolerance, že třeba 3 chyby, někdy i víc je ještě jednička.
|
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
13.2.2015 9:03:18
No, Berber, já si kdysi říkala, jaký to asi bude, až jim bude deset a přišlo mi to tenkrát jako dost nepředstavitelný. I to, že bysme se tady po deseti letech ještě bavily!
Náct už mi zas tak nepřijde, Dominika se jak puberťačka chová už delší dobu. ![]() Jinak se chci zeptat, taky u vás dávají z češtiny a matiky dvojku jen za jednu chybu? (v diktátě, písemce..) Dominika má teda většinou jedničky, ale přijde mi to nefér vůči těm ostatním dětem.. ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
12.2.2015 21:05:34
Holky děkuju!
Dneska mi přála kamarádka a já si uvědomila, že před 11lety na můj svátek rodila Tak jsem jejím dvojčatům rovnou popřála.. A ona mne upozornila na jednu důležitou věc, že našim "dětem" už je/bude -náct!! ![]() ![]() ![]() |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
12.2.2015 15:51:12
Tak se přidávám ke gratulantům
.Psycholožka mi nejdříve doporučila ještě komplexní neurologické vyšetření (díky febrilním křečím v 1 roce, hlavně 3,5 min mi nedýchala - tím jsou prý dány i poruchy co řešíme PPP) - a pak jsme dostaly nějaké rady jak to ovládat. Uvidíme, za měsíc jdeme znova, Klárka dostala nějaké úkoly, nejdřív se tvářila strašně otráveně, ale spolupracovala. A zítra nám je 11 , my myslím začínáme .![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.