Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beruška9 | 19102 |
|
|
21.10.2007 1:00:27
Zdravím, žiju, kojím. Kojení zachráněno z obou prsou :-D! Netušila jsem, kolik je ve mně skryté trpělivosti...
Bruno se raduje, že Garynek vypije už všechno mlíko a maminku nebolí prso, doufám, že to hlásí ve školce i v parku :-D! |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
20.10.2007 17:43:55
Oddny,
úúúúplně jsem zapomněla napsat ohledně toho tanku na dálkové ovládání. Jsou různé velikosti. My máme tu střední asi 40 cm. Střílí kuličky, vydává zvuky a svítí. Tuším, že má taky někde tankystu. V kanceláři sme si udělali tankodrom ze šanonů a děsně se u toho bavili, hihi My ho koupili na výstavě v Letňanech. Ale vyhlídnutého jsme ho už měli dávno. Už v srpnu naše dítě chtělo psát Ježíškovi, hihi Mají ho v modelářských prodejnách po celé Praze, nebo ho seženeš i na netu v hračkářských obchodech. M ještě plánuje dokoupit kovové pásy a nějaké další součástky, aby s ním mohli beztrestně jezdit v písku a blátě. TO by prý to umělohmotné základní nevydrželo.... no pevně doufám, že se to nezvrtne a nebudou nakonec kupovat další tank a pořádat tankové bitvy, hihi Kdyby jsi chtěla konkrétní odkaz, musím se zeptat M. ALe třeba na ostrovpokladu.cz mají určitě velký výběr. Myslím si ale, že v modelářstvích jsou levnější. |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
20.10.2007 17:37:03
Ifčo,
tak já tedy napíši, to co původně chtěla napsat Lí. NÁDHERNÉ MIMINKO, NÁDHERNÁ MAMINKA! Fakt vypadáte oba svěle. Už jsem Ti minule psala, že jsi v těhu stále stejná kočka a po porodu jakbysmet! Z Klárky úplně září to štěstí, že má konečně toho brášku na klíně a ne u mámy v bříšku, hihi Fakt hondě štěstíčka a zdravíčka. Kojení nekojení, hlavně ať jste oba spokojení! Míšo, už jste v pohodě? Přeju ať Gary stíhá všechno to dobré mlíčko vycucnout, aby maminka neměla problémy. Lí, takže stále nevíte, co Danymu vlastně je či bylo? A musí mu nutně něco být? Jestli se vypravíte do naší matičky stověžaté, moc rádi vás uvidíme. Doufám, že se ti to povede zkoordinovat se dvěmi dětmi a tvým nevypočitatelným manželem, hihi Jinak u mne přetrvává stav zombie. Nik nechodí do školky, má hnusnou rýmu a děsně z toho kašle. Má takovou svojí dvouhodinovku mezi 3-5 hodinou raní. A to je vážně nářez. Nevím, zda se dříve poblije nebo udusí. Je to určitě den ode dne lepčejší, ale stejně ... Protože máme DPH a pracuju i v noci, tak malého přes den hlídá M, který do kanclu odchází po zprávách. Já pracuju doma a uspávám Nika. Je z té nemoci hrozně ukňouraný a nejraději by usínal s námi. Po 1 hodině to balím a berem si Nika k sobě do postele já nebo M. Druhý se jde vyspat do pokojíčku. No a ráno po nás skáče naprosto vysmáté dítě, kterému fakt vůbec nic není. Přes den prakticky nekašle.... |
| Lí | 12157 |
|
|
20.10.2007 11:25:14
mělo tam být krásné miminko, krásná maminka.. já po ránu nejsme schopná ani napsat srozumitelnou zprávu :o)
Sonička zahájila zimní spoánek a včera usnula v 18 hodin a vzbudila se v 8:45 dnes ráno, meztzitím jen 2x byla čurat.. bomba, ne? Lí |
| Lí | 12157 |
|
|
20.10.2007 9:35:09
Ifčo - jedním dechem - krásné miminko, krásné m,miminko a evidentní sourozenecká pohoda! držte se!
Lí |
| Mammita | 25947 |
|
|
20.10.2007 8:28:40
Ifčo, hele a rodilas :-D? Na těch fotkách vypadáš naprosto dokonale! Přeji aby se Vám začalo dařit, ale hlavně zdraví!
Vendy, děkujhu :o) Míšo, dodatečně přeji vše nejlepší k svátku - hlavně aby se Vám dařilo vše tak jak chcete. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
19.10.2007 22:23:01
Ifčo je krásnej jé to ani není možný že i Jonísek byl taky takhle malý:):)
A se ségrou mu to fakt moc sluší |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
19.10.2007 20:46:59
holky jsem dnes už fakt grofy, jen jsem chtěla vložit pár foteček našeho prcka.Tak se prosím seznamte :D
Zatím odstříkávám, krmím střídavě MM a UM , zkouším kojení přes kloboučky, ted už když s ejakž takž chytně, tak prostě přes ně nic nevytáne, to není možné on vubec nesaje..já tohle nechápu..nevím jak dlouho tohle vydržím..ještě to nechci vzdát , moc mě to všechno mrzí, ale depky z toho mít nechci, to si raděj budu nuhnat toho svého malinkého v náruči místo kojení......a budem spokojení oba Snad se brzo ozvu |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
19.10.2007 20:42:33
Míše vše nejlepší k dnešnímu svátku,hlavně hodně pohody a zdraví.
A Adelko na skypu se mi dneska objevlo že máš narozeniny takže gratulace nejen k zubákovi ale i k narozeninám taky vše nej hlavně hodně pohodičky. |
| Mammita | 25947 |
|
|
19.10.2007 18:49:52
Holky, tak Bětka dnes celý den rodila, nespala a navečer konečně porodila svého prvního zubáka :-D. Úplně stejně jako Maty, v 15m. Podle harmonogramu by měla cca za týden začít sama chodit :-DDD.
Byl to pěkný dárek ke kulatinám, to se fakt asi jen tak nepodaří :o). Hezký víkend přeji. (my stále doma izolovaní - kdy to bude mít konce??? chjo) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.