| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 7994  [Dalších 6944 >>]
12157
23.10.2007 20:38:21
ahojte,

takl jsme se vzmohla a konečně dala nějaké fotky do deníčků. omlouvám se z amnožství :o) ale je to zase za docela dlouhý čas něco od nás.

Beruška9 19102
23.10.2007 12:24:36
Bruno myje garyna v kýblu tak vehementně, že se tento už několikrát nalokal :-D! Komantovat posranou plínku je taky dobrá zábava :-)!

Ifčo, 3 hodiny v noci, toť můj sen! My máme noci po hodině, ale přes den si dá i 4 hodiny v kuse :-(...ať se Ti kojení podaří!

Vendy, dámská jízda musela být prima!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
23.10.2007 10:49:26
Ifčo to je super že to takto zvládáš :) Mě se líbí ty chlapi mě M slíbil že když se narodí Jony tak bude doma týden byl jen jeden den když nás přivezl domů jsme si říkala že jest-li bude třetí tak se asi z poropdnice i přivezu:):):) a cestou vyzvednu další ze školek a škol:):):):)no musela jsme si postěžovat
Tak jsme si s Maty udělali v neděli dámskou jízdu a byly jsme spolu samy v kině na ratatouille bylo to super jen bych zabila někho kdo dává předem ty reklamy fakt všechny přesně pro věk který navštíví tento film a ještě k tomu trvaly 35 minut takže závěr vlastního filmu už byl dlouhý pro spoustu dětí.Nejvíc se na tom Mátě líbilo ta myšĺenka dámské jízdy jako sama s mámou medvídky, čokoláda prostě pohoda:)
23.10.2007 10:49:26
Ifčo to je super že to takto zvládáš :) Mě se líbí ty chlapi mě M slíbil že když se narodí Jony tak bude doma týden byl jen jeden den když nás přivezl domů jsme si říkala že jest-li bude třetí tak se asi z poropdnice i přivezu:):):) a cestou vyzvednu další ze školek a škol:):):):)no musela jsme si postěžovat
Tak jsme si s Maty udělali v neděli dámskou jízdu a byly jsme spolu samy v kině na ratatouille bylo to super jen bych zabila někho kdo dává předem ty reklamy fakt všechny přesně pro věk který navštíví tento film a ještě k tomu trvaly 35 minut takže závěr vlastního filmu už byl dlouhý pro spoustu dětí.Nejvíc se na tom Mátě líbilo ta myšĺenka dámské jízdy jako sama s mámou medvídky, čokoláda prostě pohoda:)
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
22.10.2007 21:17:59
Lí- zatím napropsto dokonaly, jen se nají,a hend usne,až je mi to divné, dnes teda prospal skoro celý den jsme zvědavá co v noci,a le zatím teda co jsme doma tak spinkal krásně jen se probudil 2x přes noc ve 12 a v 5 ráno,
Zítra přijde ráno na něj mrknout dula na to naše "kojení" a pak to musím rozseknout, zda to pujde a nebo ne, s tím odstříkáváním to je šílené, bere mi točas ale chci to udělat pro Jonáška, al ezase nesmím zanedbávat Klárku, a taky s emusím věnovat sobe, hrozěn mě bolí záda až je mi k breku
Měla jsme větší krevní ztráty při porodu tak beru železo, a cítím se někdy fakt slabě, takže jsm eráda že aspon v noci spím 3 hodiny v kuse
jdu to tu poklidit a rychle do postele, dobrou noc všem
12157
22.10.2007 16:48:58
Ifčo - jaký je Jonášek jako mimčo? je to lenoch a spavec, nebo flámuje celé noci??? :)

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
22.10.2007 15:40:18
ahojte, taky přidávám jednu sourozeneckou:
ráno s Kl probudí a hend se jde dívat do postýlky jestli tam spí bráška, dobré ráno bráško, později ho chová a něžně mu vykládá ty muj koníčku, ty moje kytičko a nakoenc když ležel na gauči na kterém ona zrovna chtěla skákat s já ji říkám at toho nechá at mu neskočí na hlavu,tak říká nazloběně že ho ukousne a sežere:D takže tak. Ale v podstatě je k němu mopc něžná, při koupání pomáhá, myje mu v kyblu ručičkya drží plínku, nejvíc ji baví se dívat jak přebaluju a jestli se pokakal:D

Dnes jsme byli poprvé v poradně, tak Jonášek už je zpět nasvé porodní váze.
Venku šílená zima, já po týdnu vystrčila nos ven a myslele jsme že umrznu jen při přechodu z asuta k DR a na pojištovnu.

tatínek i když má dovolenou, odjel do frýdku za kšeftem, jsme sami sKlárkou a je to fajn, ona se těd upnula na tatínka a je mi líto, že jsme já ta matka, která už na ni nemá čas i když s esnažím jak to jen jde, tak dnes si tu malujem, vystřihujem , vykládáme a užíváme si spolu

12157
22.10.2007 15:17:36
jen jedna z tesca - sonička si čera prohlížela hračky a šla od jedné ke druhé a pořád opakovala - to chci pod stromeček, to chci pod stromeček.. tak jsem jí chtěla vysvětlit že jí ježíšek nemůže přinést všechno, jen něco.. začala jsem slovy: "No soni, já nevím.." a ona mi skočila do řeči: "No já taky nevím kam tolik hraček dáme :o)))))
22.10.2007 14:55:49
Nazdárek babi tak jak si užíváte podzimu:):):) Já mám klasický bufák kterého se nemůžu zbavit:( ale zase pro to skoro nic nedělám abych se zbavila i když odmítola jsme jít na squash takže něco dělám že jo:):)
Co miminka jak se mají a hlavně jejich sourozenci jsme zvědavá na všechny historky a zprávy.A hlavně jsme zvědavá kdo je teď na řadě takže asi Netka:):)
No nic jsme dnes pracující tak jdu zase něco usmolit problém je že mi to fakt nemyslí ale vůbec ach jo:)
Kačabáku už se těším až dohodíš nějakou práci:):):(
Beruška9 19102
21.10.2007 1:01:06
Díky za všechna přání i k svátku :-)!
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 7994  [Dalších 6944 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.