| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 7994  [Dalších 6914 >>]
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
18.10.2007 21:23:43
Lidko,
tak Nik už má zase naplánováno, že si musí postavit vlstní dům, protože do toho našeho bychom se všichni údajně nevešli. Musí si najít nějakou jinou maminku, aby s ní měl taky miminko a bude chodit vydělávat penízky. Ještě nemá úplně jasno, kdo u nich doma bude vařit... ale zatím to vypadá, že se budou střídat, hihi
Jednou to ve zkrácené verzi vyprávěl babičce (že bude mít jinou maminku s miminkem) a moje máti se mě pak ptala, jestli je s M všechno v pořádku. Ona to pochopila úpkně jinak, hihi
18.10.2007 21:15:03
Jé já taky chci už mít starosti s kojením. A né řešit, jestli stihneme DPH nebo ne, když ti pitomí klienti zase nedodali všechny doklady... No co zanadávat si můžu a udělat musím, hihi Stejně to doapdne tak, že mezi tím kojením budu mít hlavu v pejru, jestli to DPH stihneme. Stejně jako u Nika.

Míšo, ty problémy máš kvůli málo otvorům? Či jak jsi to psala?

Ifčo, nepamatuji si, jestli jsi Klárku kojila?

Hlavně se obě holky držte!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
18.10.2007 21:08:32
nazdárek to jsme ráda že tu vidím M9šu už jsme si říkala že tě Gary asi dost zamstnává a ty si přitom takhle užíváš - no hlavně že už je to za vámi a jsi dobrá že jsi to ustála.
Ifčo vítej doma a třeba se rozkojíš neboj už se těším na fotečku dorbečka.
Lidko tedy Tonda to má fakt super naplánovaný:)
U nás to vypadá že se z rými a kašle vyhrbáváme tak doufejme že už to máme letos za sebou.
Všechny moc zdravím
Beruška9 19102
18.10.2007 21:02:18
Ifčo, je to dr. Lišková v nemocnici na Fifejdách, můžeš se k ní kdykoliv objednat, bere kohokoliv z "ulice", lekce trvá 2 hodiny, myslím, že by Tě určtě rozkojila...mnoho štěstí!
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
18.10.2007 16:57:19
ahojky maminy,
dnes nás pustili domu z porodnice,Jonášek kopíroval zcela svou sestru, prostě se nanučil kojit, mám bohužel malé a silní bradavky které prostě žužla a ž do krve tak ted to polečuju, odstříkávám, nevím jak dlouho to vydržím .....k depresi opět blízko ale naštětsí jsme si řekal že už vím o co jde a nebudu stresovat sebe a dítě, te když Jonášek nemá hlad spinká a je to bobánek

Míšo- obdivuje tu jak jste zvládli takové problémy..... třeba mít u sebe tu paní z LL jak popisuješ tAk taky kojím...KDO VÍ

AŽ BUDE chvilka napíšu více, zatím pa
*Lidka* + 3 11796
18.10.2007 14:51:39
Ahoj

my taky choříme, za poslední 3 týdny jsem měla obě děti zdravé pouze 3 dny, si to pěkně předávají.

Míšo, to je mi líto, přeju ať už je jen líp.

Tonda má novou zábavu - píše SMSky, stačí mu dát telefon a je aspoň hodinu klid - umí napsat svoje jméno, rozplývá se nad závorkama, číslama, střídá velká a malá písmena...

Taky stále probíráme jeho oblíbené téma - Tondovo fiktivní bydlení, neustále vypráví o tom jak bydlí v 19.patře 50ti patrového domu, má tam samé hračky a sladkosti, vymýšlí čísla autobusů které mu tam jezdí a jména zastávek, že mu tam nefunguje výtah ale zato tam má jezdicí schody až na střechu, má tam 4 počítače, Peugeota 307, nízkou postýlku pro sebe a vysokou pro Daninku a milion dalších věcí a pozve nás tam prý na Vánoce :-) Když se do toho dá, tak rozumuje a rozumuje a chodí přitom po bytě do kolečka.

Beruška9 19102
18.10.2007 13:16:13
Tak jseště že jsem měla sílu zvládnout ten stav, protože jsem nebyla vyčerpaná porodem. 6 dní teploty kol 40, retence mléčných žláz díky částečně zdeformované bradavce...zánět...návrh na hospitlaizaci - reverz...výhrůžky operací atd...antibiotika...totálně zničený dvorec od odstříkávání, deprese, zničená kojící technika, zničená kojící matka...ale dneska už je tomu konec, zázračná doktorka z LL, která prý donutí kojit i mého gynekologa (jak on říká :-D), vyloučila nutnost operace, upravila kojící techniku, nezavrhla atb, doporučila dobrat druhou dávku (oba jsme s Garym příšerně obysapaní :-(), ale mám pocit, že jsme z toho venku...bylo to opravdu totální dno. Díky moc za Vaši podporu!

Gratuluji i tady IFče k chlapečkovi!
18.10.2007 12:34:41
No a teď z trochu veselejšího soudku.
Ještě jsem se nestačila ani pochlubit, co všechno jsme stihli přes prázdniny...
Začalo to nevalně - neštovicemi, hihi
Dále jsme byli několik dní v Liberci, kde bylo báječně. Samé výlety, bezva hotel. Pro velký úchpěch jsme s dětmi jeli na Ještěd hnedka 2x, hihi Byla to bezva dovča bez tatínků.
Každou chvíli jsme jezdili do Brna, stihli jsme Moravský kras, Punkevní jeskyně i projížďku na lodičkách. Samozřejmě kluci nechyběli na CIAFu, leteckém dni na Brněnském letišti. Ve Vojenském muzeu v Lešanech, jsme již tradičně absolvovali Tankový den.
Koncem srpna mělo moje velké M kulaté narozeniny, tak jsem mu připravila tajnou oslavu v našem oblíbeném Karlově v Jeseníkách. Přijelo spousta lidiček a hlavně dětiček. M málem kleplo, když se tam všichni neočekávaně objevili. Večer byl nádherně dojatý, protože jsem v chatě do baru nahlala všechna děcka (cca 12 dětí), zhasnulo se a já tam přišla s dortem a zapálenými 30ti svíčkami. Děti sborově popřáli VŠECHNO NEJLEPŠÍ! No nádhera. Stálo mne to spoustu nervů, tajného domlouvání, mailování a SMSkování, ale fakt to stálo za to.
No a největší překvapení nám připravil Nikýs, protože za jeden den ušel 16 kilometrů naprosto v pohodě. Já byla mrkev a on lítal s dětmi až do 22 hodin kolem chaty, jako by se nechumelilo, hihi Absolvovali jsme cestu Ovčárna - Praděd a zpět a dále vodopády do Karlové Studánky a na Hvězdu pro auto. Na Praděd to byla po asfaltovce občas nuda, ale ty vodopády dolů, prostě jedna báseň. Ještě jsem "chytře" vybrala tu náročnější-sportovnější trasu, takže jsme šlhali po žebřících, chodili přes vodopády po lávkách, různě přelézali kameny, všude voda, kluzko.... taková trošku akčnější opičí dráha. No mě to uklouzlo 2x a to až dole na rovince, hihi Nik byl naprosto unešený a všechno chtěl zdolávat sám. Přežili jsme to, já, M i naše 3 děti, hihi Na tuto cestu jsme adoptovali další dvě děti 9+12. A musím říct, že to bylo super!
18.10.2007 12:14:44
Kačab,
tak to jsou bezva zprávičky. Zrovna jsme se chtěla poptat jestli někdo neví něco o vás a o Ančovičce.
Přeji, ať se Háďatům ve školce stále líbí. Hodně zdaru při řízení :-)

Oddny,
my teploty nemáme. Taky ještě neblinkal, ale při tom hnusném kašlání v noci už měl několikrát namále. To mi přijde, že se buď udusí nebo poblije... Začali jsme mu dávat nový sirup a je to výrazně lepčejší. Jen opět mezi 3-4 hodinu se dusil, to už přestal asi sirup účinkovat. Dali jsme další dávku a do 30ti minut chrupkal.
No a přes den je mu samozřejmě prdlačka :-) Po těch hrozných nocích je naprosto vysmátej, my dva s M totálně vyšťavení a Nik nechápe, proč jako nesmí do školky, hihi

Lí,
tu přírodninou na botě tedy nezávidím. U nás před školkou je jich spousta. Moje semišová bota již také měla tu čest. Absolutně mi to nešlo dolů a ten slovník u čistění ....
12157
17.10.2007 22:10:48
ahojte holky,

teda tady se to rozmarodilo, je mi líto - držte se a hlavně ti prckové. Podzim to je fakt záhul a do toho školka. Ale brzo bud elíp. Všem marodkům malým i velkým přejeme brzé uzdravení!!!

Soník zatím kapánek rýma, ale snad nic víc. Dany totéž... pevně věřím že nic víc. O mě s epokoušela angína ale už je pryč. Ale kolem nás to kašle, soplí.. to tak odstěhhovat se na pustý ostrov aby byl klid. Ve školce půlka třídy chybí. Jo a zítra jdou maminky do školky s dětma, budeme společně tvořit podzimní dráčky, tak jsme dnes se soničkou byli sbírat "přírodniny" (psáno na zvacím plakátu) na výrobu dráčků :o))) Jo a Soník ulovila jednu prima voňavou přírodninu na botu a než jsme to zjoistila tak si ji rozmatlala na ryfle. No žůžo! být poblíž jakýkoli pejskař tak mu to utřu o xicht! Tak sjem ji v ingliš převlíkla do punčocháčů a co se dalo vydrhla. Bylo mi jí líto, byla krajně znechucena. Jí když třebas dany čurkne do vany tak ječí a skáče šipkou ven z vany. Je trošku cíťa.
JO a v ingliš, holky, kdo váháte - jděte do toho, soňa už tam odpovídá v jednoduchých větách a jednoduchým větám rozumí s přehledem.. fakt bomba. a to chodí teprve od ledna či jak!

Kačabko - ráda čtu takové príma zprávičky! jako třebas že v práci máš dobré lidi kolem sebe, že si to frčíš po světě v parádním fáru.. nebo že sirény bravurně zvládly prvotní školkovou krizi a že se jim tam líbí. NO to marodění.. to je všude stejné, ten první půlrok stává holt zaprd. Bude lííííp!

Tož tak. Danyho (respektive mě) včera sepsula neuroložka že se v půlroce ještě netočí ani na bok :o( a tak nějak nahodila že by nebylo od věco začít znovu cvičit vojtovku. Můj postoj ale zná tak to ještě (na žádost matky) o 6 týdnů odložila. ale máme teda prej stimulovat a trénovat. Jsem z toho mírně vykolojená. Stejně jako z toho, že danymu furt blbě vychází krevní obraz.. a tak. Už mě ti doktoři lezou krkem.. je mi ho líto, že ho furt musím vláčet po různých ordinavcích a vyšetřeních a tak. dnes mu krev z prstíku dolovali snad 5 minut, to byly slzy jak hrachy. chjo.. NO ale co nabrečím, narodilo se mi prostě kapánek "porouchané" dítě a musíme to vydržet, je asi potřeba aby ho doktoři spravili. Jen už to trvá dlouho. To jen tak, musím si někde stýsknout...Ještě že vás mám holky.

[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 7994  [Dalších 6914 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.