| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 7994  [Dalších 6904 >>]
Oddny 15528
17.10.2007 19:55:55
U nás se to taky kloní k marodění - teplota a vyblil večeři. Sice pak tvrdil že už mu nic není a může zítra do školky, ale uvidíme jaká bude noc ;-)
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
17.10.2007 16:08:20
Vendy,
my jsme taky marodi :-(
Mammita 25947
17.10.2007 15:50:07
Vendul, my jsme marodi :(
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
17.10.2007 13:22:11
holky co srazík v pátek odpoledne budeme po 4 v Praze tak se můžeme někde srazit co vy na to??
17.10.2007 13:22:11
holky co srazík v pátek odpoledne budeme po 4 v Praze tak se můžeme někde srazit co vy na to??
Mammita 25947
17.10.2007 9:16:25
Ahoj holky,
tak Maty kašle až z toho blindí. Asi budu muset přitvrdit a nasadit chemii :(.
Vendy, budeme na Vás myslet. A jak to uděláš s Jonatánkem?
Netko, tak přeju aby to byla jen ta rýma.
Kačab, Tvou story se Savem už jsem taky zažila a mám z něj od té doby dooost respekt. S prací jsi jednička a Sirény jsou šikulky. Hele, my tuhle viděli nějaké vyřazené policejní auto, ale to bylo nějak hned jaks psala, že ho kupuješ a řídil ho nějakej chlao. Ale hned jsem si na Tebe vzpomněla :o).
Kačabáci (L&N&H) 15801
16.10.2007 21:58:53
Nazdárek maminy!!!
Ifče s Jonášem přejeme hodně zdravíčka a všem rodinnou pohodičku!

Marodům brzké uzdravení. Sirény to od září mají s účastí ve školce tak fifty fifty, věčné sople a chrchle, v pondělí doma, dnes ve školce, pořád dokola... Velký pokrok: po ránu letí do třídy jak splašení, jen se ujistí, že přijdu po obídku a každý musí dostat 3 pusy ;-) a pak už jen pani učitelko sem a paní učitelko tam... Spokojenost na všech stranách veliká.

Jsem mi dnes podařil opravdu nezodovědný kousek: čistila jsem koupelnu a od stěny se mi odrazilo savo přímo do oka, oko šlo pod tekoucí vodu, hahaha, ale stejně to řezalo a pálilo tak jsem skočila k sousedce očařce, ta mi to vykapala, dala kapky dom, kapu co hodinu, na noc atb mast a uvidíme ráno. No debil

V práci jsem moc spokojená, je tam bezvadná atmosféra, komunikativní a usměvaví lidičky, šéf věčně v tahu, práce plno, co víc si přát:-).

O víkendu jsem prvně řídila tu moji policejní káru, by jste se nasmály, kdyby jste to auto viděly, ale já jsem na něj hrozně pyšná :-D.

Jdu chrnět, nějak si na ten nový režim nemůžu zvyknout

jo a ještě pozdrav od Anííííí, která samozřejmě vůbec nestíhá, jsou v ČR, opět přestěhovaní, Aní zas pracuje od nevidím do nevidím, holky zatím u babičky... Má holka kalup, ale zdá se moc spokojená:-).

Chystáte se někdo tenhle čtvrtek na Dětský ostrov?????

Musím se pochlubit, jaká jsem fešanda, mám nové korále s naušnicema od Dorky!! Jsou úúúúžasný :-). Byla u nás se Sváťovkou na návštěvě, Svml mi na písku energicky vyprávěl nějakou historku a dal mi při tom takovou ránu hlavou do nosu, že jsem se z toho nemohla vzpamatovat, fakt mi vytryskly slzy jak hrachy. Jinak pohoda, bez dalších incidentů.

doboru
16.10.2007 21:08:18
Netko to je mi líto Nikyho ale vy se z toho dostanerte rychle stajně jako Danulojc:)
Jinak Dara Rolinc se po mě opičí prostě:) někde slyšela o mých úžasných dětech a rozhodla se že bude mít taky tak krásné a hodné děti zvučných jmén:):):)
Oddny 15528
16.10.2007 21:07:54
Ifče posílám gratulaci k narození Jonáše a rychlému porodu !!

Lí, dej pokoj, brr, mimina. Dneska tu byla kamarádka s dvojčatama starýma 5 týdnů, no teda že by mě holky nějak braly to teda ne, radši ty tříletý hajzlíky ;-))
Krom toho já už mám odorzíno, se dvěma kusy jsem nad českým průměrem ;-)

Vendy, napiš kdy mám držet palce a já budu mačkat jak divá!
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
16.10.2007 14:19:54
Jinak volali ze školky, ať dorazíme pro Nika, že se mu spustila rýma a jak mu to jde do krku, tak hodně kašle.
Achjo :-(
[<<Předchozích 1080] Názory 10811090 z 7994  [Dalších 6904 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.