Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
9.10.2007 16:01:41
Ahojky květňulky!
Strašně dlouho jsem tu nebyla, ale snažím se číst. Připadám si někdy jak na horské dráze, která nejde zastavit. Někdy je to lepší, někdy horší. Všem marůdkům přeji brzké uzdravení! My jsme všichni jsme zdraví a v pohodě. Akorát máme o jednoho králíčka doma méně, ale to už jsem tu myslím psala. Nik je ve školce strašně spokojený. Tety učitelky ho zbožňují, že je to malý rozumbrada a vždycky musí mít poslední slovo. Na děti je ale strašně hodný, hračky půjčuje (většinou praktikuje výměnný obchod) a je to velký kápo. Hlavně holky s ním prý hrajou na hasiče nebo četnickou pátrací stanici Brno, kdy Nik je samozřejmě velitel zásahu. Školku budeme měnit dle toho jak dostavíme domeček. Rozhodujeme se mezi místní a tady v Praze u mojí kanceláře. Co se týče koužků, tak Nik chodí na sportovky a dílnička. Navazují mu na školku, takže ho tedy odvedou do tělocvičny či dílny a my si ho vyzvedneme o hodinu později. Nikýs je stále stejný divoch, ale přidalo se k tomu zkoumání všeho možného. např. Kaničce vyprávěl jak se vyklube brouček/motýl (vajíčko - housenka co papá a papá - pak se zakuklí - spinká a roste - až se tam nevejde tak kukla prasne a vyletí motýl nebo vyleze brouček). V rozmnožování má tedy jasno. Tuhle prohlásil, že krokolýlí miminko vyleze z vajíčka, ale on vylezl z bříška. Už jsme řešili i to jak mi pan doktor břiško zašíval a jestli tam teda může být ten jeho bráška nebo ségra :-) Na otázku kde se narodil, odpovídá že v nemocnici v Brně a je tudíž Brňák. Nezapomene dodat, že táta je taky Brňák. Ale že maminka se narodila v nemocnici v Praze, takže je Pražačka a chce si ještě pořídit jednu Pražačku. |
| Lí | 12157 |
|
|
9.10.2007 15:30:15
Vendíku - je mi dětí líto - teda zatím jen maty, Johny je přeci chráněný kojením takže nic nechytne. Sle znám to - soni též nejde vysvětlit že když je marod tak za danym nemůže. Já teda když jsme byla marod tak sjem nosila roušku.. i M? ale soňa takovou okrasu odmítla. A ono ej to prej stejně nahouby :o) Tak se drž, užívej si dětí a plné mateřské dovolené. Práce neuteče, bohužel!
Kačabko - no príma teda, česká klasika :o) ale hlavně že je práce takhle pohodvá než kdyby tě hned nějak hrozně zapřáhli. Hadi moc marodují? to soník na podzim trpíévá na rýmy, uvidíme letos, ve spojení se školkou to bude asi docela zajímavé. Pak napičš jak homeo pomohlo, to jsme fakt zvědavá! Sonička má krom školky jen angličtinu a plavání, to si myslím je ažaž :o) Lí |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
9.10.2007 14:30:38
Vendy,
stále bez PC, tak jsem se sebrala a šla k Dr., potvrdit vstupní lékařskou prohlídku, návrat v 11h, oběd s výrobním ředitelem a pak 30 min ,,práce". Dobré, ne? Měla jsem i dost nestandardní požadavky do Pracovní smlouvy a s nčím nebyl problém, práce zatím totožná s mou předchozí, akorát vše trojjazyčně, azbuku nezvládám :-D, musím se rychle probrat. jojo, když jsou děcka marod, tak je to největší hnus :-(, je mi jich vždycky všech moc líto. Dnes jsem nás všechny přeregistrovala k homeopatce, musíme se dát do kupy, nelze půlrok chrchlat a soplit :-(, Dr. praktikuje i standardní medicínu (pokud nelze jinak). Vím, že ty homeopatii neuznáváš, ale já to prostě musím zkusit :-). Ve školce máme pejska se zkouškami na canesterapii, je to mazel, děti jsou z něj paf. Jsem s naší školkou nadmíru spokojená. Hady jsem zatím nepřihlásila na žádné kroužky, začneme až budou chodit na celý den, na to se do května nechystáme. Holky, pište jak se máte, všechny večery trávím u PC :-). Co příští týden sraz na Dětském ostrově ve čt, ve 14hod? |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
9.10.2007 11:19:22
tak nazdar všichni takže si zažívám už to ono co to je dvě děti. Maty je nachcípaná chrchlá a smrká a to nejlépe přímo nab Jonatánem a nebo mu svým kapesníkem utjírá sliny, dobrý takže čekám do dvou dnů to samé u Jonyho.Hlídání mám vždy jen na jednpo dítě takže do práce nemůžu moc:)
Kačábku tak co jaký byl druhý dne v práci už máš PC:):).) Míšo tak jak to jde a kde si zakopala placentu???? Ifčo na ten datum se musíš upnout a ono to vyjde :):):) Tak zatím vše krásný den |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
8.10.2007 12:20:56
ahoj,
první den v práci! Klasika... nemám comp, tak jsem si vzala práci domu, abych tam bezprizorně nečučela. Aspoň to vypadá, že mám židli :-). Školka my chodíme asi 3 dny s úsměvem a bez slziček!!! Velká úleva:-). Od pátku do soboty jsme byli na chatě, chodili po lesích... v neděli pražská zoo, babičky, Honzík hokej na Spartě, hadi po obědě odmítají spát... Večer chodím spát s dětmi. Nějak se okolo mě rodí spousty miminek, dnes další... všem přejeme krásný podzim bez soplíků ;-). |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
7.10.2007 21:20:36
zdravíme z výletu ze Šumavy byla to pohoda akorát už trochu zima
Holky to je mi líto že školkování u některých neprobíhá dle plánů ale uvidíte že to přejde. Jinak Míšo Gary se srovná neboj a zachvíli bude spát jak Bruník celou noc:) Joník taky tak občas spí:) |
| Lí | 12157 |
|
|
7.10.2007 16:39:04
Rondi - tak ať jsi brzo zase fit! ráda vidím že píšeš :o) KJak říkám, co mám 2 dě+ti tak obdivuju každého kdo má 3 :o) Ty dvě to je tak max co jsme asi schopná manažersky zvládnout.
Míšo - on se Gary srrovná, určitě nebude takhle ponocovat furt, možná si chce jen užít soukromé chvilky s maminkou sám a nikým nerušen. Spí pak líp přes den? máš dost prostoru pro "věnování se" Bruníkovi? Je bruník úečovatel?? tj. asistruje ti při všech činnostech? má tendence pomáhat nebo by rád bráchu rovnou přebalůval sám? sonička tehdy vhtěla přebalovat sama a brala jako újmu že jí to není povoleno! Jinak gratuluju k laktaci a k váhovým přírustkům-. Je vidno že domácí prostředí vám prospívá. Kačabko - sirény je dost solidní přezdívka :o) tuším že jim chvilku zůstane. Jinak teda přeju hodně úspěchů v nové práci!!! Jajdi - ono se tose školkou zase srovná. ale nvím zda bych měla nervy nechat od sebe odtrhávat dítě... zkoušeli jste společný školkový pobyt? Lí |
| jajda | 12358 |
|
|
6.10.2007 21:04:08
Tak u nás je školková krize. Školkování je s velkým řevem, dokonce ho musí od nás učitelka ráno odtrhávat a odnášet. No děs. Je to tím, že Milánek část měsíce promarodil a nechodil tam a teď jsme si to celý týden vychutnávali. Bohužel už zase prská a kašle, tak zas nepůjde a bude to nanovo. Tchýně prudí, že jsme ho tam neměli dávat a měli jsme ještě rok počkat. Hlavně, že to byla ona, kdo tvrdil, že je rozmazlený a že by potřeboval školku jak sůl :o(
Ifčo, užívej si posledních pár dnů s bříškem. Já když si vzpomenu na to, jaké bylo Kristýnka krásné a pohodové miminko, tak mi to je trochu líto, že to tak rychle uteklo. Teď je z ní už pěkná dračice, začíná se plazit po bytě a vůbec je pěkně hlučná :o) |
| Ronda | 3303 |
|
|
6.10.2007 16:17:19
Ahoj holky,
rada vas zase ctu....Miso, to je supr, jak zvladate.Ja si vzpominam, ze Danik se Alexovym narozenim dost zmenil, z placheho a hodneho kloucka na prubojneho a hlasiteho, tim jak si ziskaval pozornost. A uz mu to zustalo:-) Drz se!! Kacabko ahoj:-) sirenky me pobavili:-) Ja se tu uz treti den mirne plouzim, mam nejakou chripku, takze energii nazbyt vubec nemam, tesim se az mi bude dobre....chjo. Jak tak ctu vase skolkove prihody, jsem zvedava, jak to bude od ledna zvladat Alex... |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
6.10.2007 15:26:34
Gary je hodně podobný na Bruníka, když byl mimono, ale je trohcu světlejší. Je v pohodě, nepláče, ale když se ozve, stojí to za to, rozpálí hned velké decibely :-D! Celou noc bohužel nepsí, platí na něj teorie, že hodina jeho narození je prostě jeho, takže většinou je od 1 do 4 ráno vzhůru, což je pro mněšílené, ale odufám ,že se srovná. Bruník má taky vždycky kolem 20 hodiny (to je jeho hodina velkou krizi)...s jídlem vůbec žádné potíže nemá, stejně jako Bruník, jsem zvědavá, jestli ho překoná, v 6 dnech měl z původních 3,90 4,30, takže vůbec nezhubnul, jak to bývá v porodnici, protože jsem měla mlíko od 2 dne díky tomu klidu, ve kterém jsem....
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.