Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
6.10.2007 8:14:34
Ifčo - tak to už se ti to hezky blíží :) závidím ti, ne porod ale to maličké "voňavé" mimčo. Dasnielek byl hrozně dlouho takové "koťátko", prostě právoplatné mimčo. Kdepak, teď už je to pořez a je vyčuraný jak mraky.. Jinak treda na soničku přišla krize (nechci do škoůlky) v plůné síle až čtvrtý týden. Bylo to tím, že před tím tam párkrát nebyla a měla rozhozený režim. Ale už je tam zase ráda. Moc dělá paní učitelka, ta je opravdu tak báječná že lepší mít už ani nemohli. každý den nám říká co děti dělali, kdo zlobil, kdo se s kým hádal a kdo co provedl hezkého i nehezkého. Ty seance v šatničce jsou fajn :) a děti ji zbožňují. Dokoce jedné mamince říkala - tak mu tu plenku dejte, já to s ním chvilku vydržím..
Musím říct, že prvních 14 dnů měla ze školky dost krize, hodně se vztekala a používala nepatřičný způsob vyjadřování a chování (jestli mi hned teď nepustíš včelku máju tak tě žduchunu....) ale tohle už se srovnalo. Už je to zase moje sonička a je jen kapku vyspělejší než byla. Míšo - mě zajímá spíš jaké má vlásky? je to uplakánek nebo pohodář odpočátku života? spí samozřejmě celou noc :o) a jaký byl porod krom toho že jsi jej prožila euforicky :o) těší mě, že nemáš žáýdných problémů krom těch obvyklých a žte jste oba v pořádku. Moc jsme na vás myslela.. Lí |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
5.10.2007 20:42:57
Vendy- termín mám 24, viděla bych to klidně na příští týden, neb mě to fakt zmáhá, celý den mě píchá v podbřišku, v noci nespím....ale říkám si tak max do 20.10 to je celkem hezké datum:D jdu k tobě na radu, jak jsi si to zařídila ty, porodit obě děti na den stejně:D Ale co chtít mužu cokoliv, al epříroda si to zařídí , sna djen že nebudu přenášt, to bych fakt nerada
Míšo- jak prudit kecama o miminech, když tu na to čekáme, až nám něco o tom svém napíšeš? Krom jeho geniality samozřejmě, jak hezky papá, jak hezky spí a vlastně o něm ani nevíte:D taky už s etěším na miminko.Jo a to jsem se chtěla už dříve zeptat, jak to máš zařízeno s "biologickým odpadem" a ted se dozvídám, že jdeš zakopávat placentu, a kam prosím tě a kde ji teda máš schovanou?:D Chtěla bych darovat pupečníkovou krev, ve FM jsou na to připraveni ve středu jsem byla v porodnici ve FM, vypadalo to dobře, byl tam jakýsi podezřelý klid, v tu chvíli nikdo nerodil... no přeci jen je to 3/4 hod cesty,Radek si dělá legraci že si pujčí policejní majáček:D kdyby to člověk mohl odhadnout kdy tobude, už kvuli zajištění Klárky... školka- dnes mi volala p. ředitelka, že Klárka brečí a že chce maminku , no oni ty prcky na spaní přestěhovali mezi velké děti, což asi nesla nelibě ale spíš to příčítám začínajícímu nachlazení.....já jsme taky nachlazená takže ještě rodit nechci, až příští týden když tak, hihi snad tímto neskončilo naše štastné období školkování |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
5.10.2007 17:34:16
Nechci Vás tady prudit kecama o miminech :-D, ale mám mlíko na mozku a dneska jsme absolvovali odběr z paty, bylo to teda maso :-D...
Bruník už trochu zklidlnil, ale musíme se mu opravdu hodně věnovat... Zítra si jdu zakopat placentu, tak to se moc těším! |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
5.10.2007 14:15:57
no to mám radost že je co číst holky to mi baví když píšete . Oddny jo jo to je to splnění tajných přání hlavně že Sváťovka je už v pohodě:)
Ifčo tak na kdy to plánuješ ty:):) Jinak jsme zase u konce s repordukčními kariérami co:) takže kdo další Oddny pořád jsi si to nerozmyslela:) Kačabáčku pozdravuj Sirénky že bychom je překřitili z hadů:):):) jsme zvědavá na tvou ruštinu to budeš moc gavarit s Timurema Aníkem:):) KOukej sem občas přihod přesně takové parádní příspěvky Lidko díky za tipy určitě se budou hodit. Tak a já frčím pro malou do školky pak odvézt Jonyho na jlídání a pak jsme parádně skloubila svojí angličtinu přesně v čase s Maty angličtinou a potom hurá na hory :) zatím bez sněhu ale i tak se těším:) |
| Oddny | 15528 |
|
|
5.10.2007 10:24:53
Zdar ;-)
U nás se rozšířil jakýsi blicí bacil, v noci na středu blil Sváťovka co hodinu a jak jsem ho litovala, že bych to radši vzala na sebe, tak se mi to samozžejmě splnilo, Sváťovka si ve středu odpočinul dal dietu a je fit a já začla blít včera večer ;-) Jo, někdy se přání vyplní ;-) Takže se tu plížím jak mátoho a cucám hořkej čaj, blééé Školka už naštěstí v pohodě, našel si tam kamaráda z vedlejší třídy, který má stejné militaristické skony a choděj spolu střílet "voškliváky" ;-) Jinak žasnu nad vašima domácíma ativitama - vodovky ani barvy Svátíka neberou, to si pak maluju sama, nejradši stříhá, ale samo jen těma největšíma a nejšpičatějšíma nůžkama, což zase já nepodporuju. Pokud to jde, jsme venku, na zahradě rád převáží hlínu v kolečku sem a tam, sbíráme jabka, hrabeme trávu a podoný zahradnický laskominy. Nebo jsme v lese a stavíme domečky pro skřítky, i když v poslední době to jsou kryty pro vojáky ;-) No a jak je doma Pája tak je nakýblovanej u něj v pokoji a hrajou na PC - teď mají rozestavěnou ZOO a kupujou tam zvířata, jsme pochopila z vyprávění, bo já tam nechodím ;-) Jo a vši - Ifčo, u nás je to taky napsaný, ale prý je našli u jednoho dítěte vedle ve třídě a rychle se jich zbavili. Jinak mám z prázdninovýho vydání MF schovanou velkou přílohu Jak na vši u dětí, kde jsou popsaný i všechny možný dostupný přípravky a co dělat atd. Až se trochu zmátořím tak to zkuším nějak přenést do el.podoby, jestli chceš. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
5.10.2007 9:26:55
ahojky vespolek
Dnes máme večer lampionový pruvod-jmenuje se to pUtování s Broučky, bývá to moc fajn, tak jsme včera chystali lampion a světýlko, snad vyjde počasí. jedna novinka ze školky- kdesi se tam objevily vši, to by nám doma ještě chybělo, Kláru by vzal M jistě dohola a mě by nepustili do porodnice:D Snad to enchytnem,asi pořídím nějaký spray jako prevenci .Máte zkušenosti s "breberama",? fuj já se toho přem hnusím.... Lidko-prosím pošli info o uzavřené diskuzi emailem, dík,tedy pokud je i pro ostatní.... |
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
5.10.2007 0:08:22
Ahoj!
Kačab, ráda tě čtu! Zdravím Sirénky! Přeju hodně km bez nehod, to tě určitě nebudou policajti stavět v takovém autě :-) Tonda je v té jeho pondělní školce celkem v pohodě, nejvíc to ořvala Danča, že chce taky, brala to jako těžkou křivdu že nemůže za ním. Vendy taky bych potřebovala tipy co dělat doma, my stále střídáme vodovky, kaštany, modelínu, tiskátka, korálky, vystřihování a lepení, pomalu každý týden pečeme perníčky (mám těsto v mrazáku). Bohužel většina věcí se moc nedá dělat s Dančou, např dneska při pečení jsem D. musela pořád cpát sladkostma aby nám neujídala těsto :-) Nejoblíbenější hračkou je PC, Tonda hry zatím nezná, filmy mu moc nepouštím, ale miluje psaní a vkládání smajlíků na té naší uzavřené diskusi, nadšeně píše sám sobě... |
| Ludka+Karolinka+Tatiana | 12311 |
|
|
4.10.2007 23:58:53
Ahojte,
nemohla som si nevsimnut, ze Misa porodila. Velke gratulacie od nas z dalekeho vychodu. Nech mate vela mliecka, lasky a najma zdravia!!!!!!!!! |
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
4.10.2007 20:29:07
Jinak u nás vše při starém. Školka, domácnost, práce....
Tonda začal chodit. Dneska si vyzkoušel klouzačku na hřišti, vylezl po schůdkách a jak se dostal dolů nevím, protože jsem seděla s Kačkou na lavičce a na vlastní klouzačku jsme neviděly. Jsem nějaká klidná u druhého dítěte :-). Nutno podotknout, že tam nebyl sám, ale asistovala Linda, Klárka a 10letá Kristýnka. Tonda je dost učenlivý, vše mu stačí jednou ukázat a jde do toho - hlavně kraviny a čím víc adrenalinu, tím líp. Taky jsme ho dneska nechali s hadama v pokojíčku a zavřeli jsme za nimi dveře :-))) Toník celkem bravurně zvládá schody nahoru i dolů, má svůj vytříbený styl lezochůze. Klárka chodí do školky ráda a zatím bez jakékoliv scény typu nechci do školky. Učitelky ji chválí, je tam nejmladší (máme jednotřídku, takže jsou děti smíchané) a prý je moc šikovná. Doma si dost vypráví a překřtila jednoho kluka Samuela (říkají mu Same) na Sezama :-))). Mějte se krásně a užívejte sluníčka. Má být hezký víkend. D |
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
4.10.2007 20:19:33
Vendy, jestli chceš malovat s Máťou na listy, tak ne vodovkama, ale temperama. Listy jsou mastné a vodovky nedrží - zkušenost z loňska :-)))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.