Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
12.9.2007 14:16:55
Ifčo,
odsávačka se mi ještě nevrátila z půjčeného kolečka po kojících matkách, hihi Co se týče rodičovské, tak to opravdu všechny chápete dobře. Nárok na RP by ti zanikl, pokud bys dávala Klárku více do školky. Nástupem na další MD již RP nepobíráš, takže nemáš o co přijít. Jinak pro informaci, učitelce ani paní ředitelce MŠ nic není naprosto nic do toho, zda něco pobíráš či nikoliv. Napřídlad můj M by přišel o RP, pokud bychom dávali Nika na celý den do školky. Tím, že máme soukromou, je to vyřešené a Nik tam může spinkat. |
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
12.9.2007 13:16:58
Ahojte, nějak vám nestíhám psát, máme se fajn, jako jedni z mála do školky nechodíme, máme v plánu spoustu kroužků ale začnou vesměs až od října. Včera nám začal sokol, obě děti byly nadšené, i Danča lezla po všem nářadí jak to viděla u větších dětí. Bála jsem se jak je tam oba uhlídám, ale byli krásně samostatní.
Danča se vůbec hrozně snaží dohnat bráchu, sedává na jeho židličce (ala trip-trap) u stolu a nutně musí jíst sama, zatímco Tonda rád vleze do té její vysoké a ochotně se nechává krmit... Občas mají takové záchvěvy že si hezky hrajou sami, doufám že to bude čím dál častější. Po 4 letech konečně nejsem ani těhotná ani kojící, hurá! Ifčo, podle mě to chápeš to správně, jen je to potřeba pořádně vysvětlit té učitelce, jsi na MD a jí může být jedno kdy se mimčo narodí. Určitě tam chodí spousta dětí co mají matky na MD. Pro Klárku bude lepší když nebude mít tolik změn najednou a ty budeš mít klid. Odsávačka Avent se mi moc neosvědčila, naštěstí jsem ji skoro nepotřebovala. Vendy, tak co stihli to energetici? Kačab, jak se líbí háďátkům ve školce? Jak jsi dopadla s prací? Míšo, držíme palce at ti vyjde porod tvých snů. Danul, gratulujeme ke školce! Jak se vám líbí? |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
12.9.2007 9:42:48
Nazdárek děvčata
Ifčo mě to přijde blbost jakmile nastoupíš mateřskou dovolenou tak přestaneš brát rodičovský příspěvek, takže od té doby by jsi jí mohla dát na celý den- moje deduugce Mám každou středu naplánovanou jako mateřský den s Jonatánkem. Ráno byl chuděra k neprobuzení v noci měl určitě teplotu po tom očkování ale spal jak dudek tak jsem mu jí ani neměřila ani nic na to nedávala. Jak jsme ho probudila měl dobrou náladu ale už jsme museli letět do školky takže jsem jen přebalila přes pyžamo natáhla mikinu a šup do babyvaku a do auta odvezli jsme ségru a hurá domu najíst a převlíknout v 9 měli přijet truhláři , přijeli ale nejde v celé ulici elektrika takže nemůžou nic smontovat a přidělat , čekala jsm ena ně 3 měsíce:( takže jsme normálně se slzami v očích prosila ať přijedou odpoledne ( mezitím jsem hystericky ječela na paní spojovatelku z ČEZ že když plánujou odstávku tak mají dát vědět dopředu odpověděla mi že takhle dopoledne nedávají vědět že nikdo stejně není doma vrrrr já byla vzteklá a přitom jsme musela být milá na truhláře schizofrenie hadr) Takže nakonec se truhlářům mě szželelo a přijdou kolem 14 ( odstávka má trvat do 13.30 probůh ať to stihnou) no já si tady budu užívat Jonatánka a vás do té doby co mi vydrží baterka na notebooku:):):):) Nefunguje vůbec nic lednice, trouba, pračka , vysavač prostě nic a to jsme včera slibovala jak parádně uklidím a uvařím hihi ČEZ mi to znemožnil |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
11.9.2007 22:00:35
holky, dík, tak já to snad brzo zjistím na té soc jak to chodí a pak vám dám vědět, jak to v tom našem státě vlastně chodí, Už s etěším na soc reformy to bude zase chaos!!!
Klárka začala pčikat, zatím jsem naordinovala celaskon a bylinkový čaj s medem. To počasí mě vážně nebaví, snad bud eještě sluníčko že jo? Zítra hned ráno letím po školce do poradny, já už s eněkdy cítím že musím každou chvíli rodit, mám pocit že už nemužu a já ještě mužu, no spíš musím.... A každý koho potkám mě deptá mou velikostí břicha, tak mám depku z toho že snad bud rodit nějakého obra či co. Bolí mě v křížích,v břiše se to mele, no jdu raděj spát. |
| Oddny | 15528 |
|
|
11.9.2007 21:46:14
Ifčo, bohužel taky netuším.
Míšo, náhrdelník je prostě k sežrání ;-) ;-) Lí OK, vyřiď kámošce že nesmí váhat. Až bude hezky, zase něco vyfotím a vložím. Dneska jsem využila volna, když byl mlaďoch ve školce a nechala další litr v korálkárně. Ale když tam měli takovejch úžasnějch věcí - no nekupte to!! Medvídek - tak nevím, jestli epočkám až to vyjde na dívídí - nějak mě odpuzuje ta reklama s tím dortem, která je takřka všude :-( Mé pubertální dítko mi pustilo Transformers - bylo evidentně jasné, že nejsem cílová skupina, bo Pájovka i Šimon (o rok starší) byli nadšení, já měla co dělat se nesmát moc nahlas ;-) Jinak dítě má školkovou krizi, dneska tam bučel a večer doma taky, že nechce zítra do školky. Se fakt těším naráno, jak ho tam budu vláčet :-( |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
11.9.2007 18:08:03
Ifčo, nevím, jak to souvisí, ale zřejmě to souovisí s tím rozdílem mezi MD a RP a tím, že příspěvek pobíráš na jedno dítě...nevím, myslím, že na soc. Ti určitě poradí...
Bonbonek - děvčata, Oddny mi na objednávku vyrobila úžasný šperk z jantaru, vzala jsem si ho samozřejmě ihned do školky a moje dítě s obezními geny, které moc sladkostí nedostává mínilo ihned velký jantar sežrat, že je to bonbonek :-D! |
|
|
11.9.2007 15:39:40
holky, která z vás ví více? chtěla jsme aby Kláka přestoupila z docházky 4hod na celodenní už od října, a ted mi uč. řekla že prý to nejde že až se mimi skutečně narodí, no já myslele, že když už nastoupím na MD na druhé dítě tak to lze, přeci na Klárku už nic pobírat nebudu jen na nenarozené mimi. Docela by mě to zajímalo jak to teda je, stejně si zajdu na sociálku ale jestli některá víte, prosím o vysvětlení, díky moc
|
| Lí | 12157 |
|
|
11.9.2007 13:26:51
Oddny - schrýánky vyčištěna :) objdenávka zůstává tak jak byla, neb to co chtěla ta další holka už jsi prodala :) takže mi to pošli tak jak to bylo prosím. díky.
|
|
|
11.9.2007 9:16:07
dobre ranko,
Medvídka u nás na maloměstě ještě nedávali, těším se Mám za sebou neprospanou noc, včera jsem se poněkud asi přetáhla tak se mi mimi mlelo v břiše fakt celou noc, to byla ai pomsta za to, že matka je tak akční, má raděj sedět na prdeli a odpočívat!! Dostat tak dovnitř balon, tak hraje fotbal!! Ráno bylo docela akční zase, ještě před odchodem do školky jsem tahala Klárce klíště (její první), je to vubec možné že ty potvory ještě lezou v takovemhle počasí??? A následnou dezinfekcí ji zničila tričko, no ale to je detail, hlavně at je to bez následku. ted jdu v klidu posnídat, pak si dám teplou sprchu, udělám ze sebe člověka a den muže začít! |
| Oddny | 15528 |
|
|
10.9.2007 23:16:16
...vrátil se mi mejl, že tě nemohli dostihnout. To už i na serveru vědí jak jsi zapřažená? ;-)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.