Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ronda | 3303 |
|
|
13.9.2007 23:52:07
Ahoj holky, odpocivam u internetu, tak na vas mrkam....
Adel, urcite ho na AJ dej ted, kdyz vidim Alexe, tak on to nasava jak vyschla houba:-D on si vsechno okamzite pamatuje.... Miso myslim na tebe, uzivej posledni dny 2 in 1 a klidne noci. Holky Elli zacina s paradou, vsechno co najde na sebe navlece, vybira si jakou barvu sponky do vlasu, dneska se nazula do mych bot na podpadku, se divim,ze v tom umela chodit:-D |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
13.9.2007 23:00:21
Tak jsem ráda, že díky soukromé školce takové problémy nemusíme řešit...
Dnes jsem byla na KO u gynekologa, monitor je v pořádku, čípek bez nálezu, hrdlo uzavřeno...takže ještě vydržím nějakou dobu. Už nechodím do ráce, tak si celkem užívám... Oddny, tak ten porod zní úpně neuvěřitelně, je super, že to jde normáně i s dvojčaty... Adel, dvojčata a Kp jsou kntraindikované pro PA při domácím porodu, takže buď bych musela prodit sama :-D anebo v porodnici...tož nevím, neřeším to, rpotože se mně to netýká...nechci si teď vyrábět zbytečně žádné myšlenky navíc :-D |
| jajda | 12358 |
|
|
13.9.2007 22:09:28
Tak už zase neškolkujeme. Milánek je nemocnej, přestal jíst, zvrací atd. To nám to hezky začíná.
Lí u nás je to s dětma ve školce co chodí na 4 hodiny dost extrém a hlídá se tam každá minuta. Minule jedna mamina dostala vynadáno, že chodí moc brzy, že má chodit min. o 10 minut později - no to je síla. Znám i školky, kde se učitelky chlubí tím, kolika maminám zařídili, že přišli o rodičák. Ifčo, ty máš nástupem na MD nárok na to, aby byla malá ve školce na celý den. U nás to ale nefunguje, protože ve školce jsou z Mildovo třídy jen 3 dětičky na celý den a mně bylo naznačeno ať se spaním ve školce nepočítám, když jsem doma tak ať si ho vyzvedáme po obědě :o( Chudáka malýho zblbli tak, že když šel do školky, tak se těšil, jak tam bude spinkat a teď, když nás nevidí po obědě mezi prvníma mezi dveřma, tak brečí. Já se těšila, že budu moct s Kristýnkou chodit na plavání a cvičit, takhle mám smůlu :o(( No uvidíme třeba se to časem změní. Přeji všem hezký víkend. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
13.9.2007 13:10:36
jé holky já mám radost že se to tu začříná znova rozjíždět tedy doufám, že to nezakřiknu. Dneska jsme byli s Joníkem cvičit a dobrý oproti minule ale je to tedy děda lebeda moc se nesnaží makat ale jinak kecat to mu jde je to kocourek ano s kočkou jdu dneska poprvé na angličtinu tak jsme na ní zvědavá dám, vám vědět:)
|
| Mammita | 25947 |
|
|
13.9.2007 8:20:52
Ahoj holky!
Oddny, no to je prostě úžasný! Přeju kamarádce, aby byli zdraví a vše probíhalo nadále stejně hladce jako ten porod. Jaká mají jména, jestli to můžeš napsat? Já jsem úchylná na jména miminek, proto se ptám. Míšo, ale čekat dvojčátka, tak do DP jdeš? Vendy, ty teda žiješ na 200%. Netko, jak pokračuje domeček? Lidko, ta fotka "vkládačka" je dost dobrá :-D. Ifčo, moc ti to sluší, máš krásné bříško. Tak my nadále zdárně školkujeme, Maty je spokojen. Bude chodit na ingliš, ale nevím nevím jak to dopadne, bo když mu v rámci hry řeknu nějaké slovíčko, tak se chláme jako pako a tvoří z něj rýmové patvary. Tak jestli ho pro nekázeň nevyrazí :-D. Jinak na dramaťák je prý ještě brzy, takže nám zbyl jediný kroužek, a to tanečky. Zdály se mi nevhodné pro Matesa, kterýmu by bodlo spíš karate :-D, ale učitelky mi řekly, že tam chodí kluci normálně, že je to spíš o zpívání a citu pro rytmus, než učení se mazurce. Učitelky jsou super a půldenní děti se nijak dramaticky nehlídají. Kontrola se mi zdá naprosto v pořádku, protože je mi jasný, že by toho lidi zneužívali, ale na nějaké minuty se tam nehraje. Prostě tam ráno dorazí a mezi 12:30 a 13:00 odchází. |
| Oddny | 15528 |
|
|
12.9.2007 21:41:35
Lí, tak k nám do školky nechodí kontrola, půldenní děti tam většinou chodí kolem osmé a vyzvedáváme je po o. Nikdo nehlídá přesný čas, prostě jsou tam dopoledne + oběd a pak domů.
Správně by měla matka každý měsíc dávat na sociálku prohlášení ze školky, že dítě chodí jen na ty 4 hodiny. Jinak dneska ve 14 hodin přivedla moje kamarádka na svět dvojčata, holky, rodila spontánně, obě byly hlavou dolů a druhá vylezla po 10 min. Jedna má 2,6 kg a druhá 2,66kg. Do porodnice dorazila ve 13 hod ;-) Ještě předtím řešila o telefonu okna na stavbu a pak jeli - prostě prototyp supermatky ;-) |
| Lí | 12157 |
|
|
12.9.2007 21:32:52
no já jen že mi přišlo šílené že učitelky musí sledovat aby to bylo přesně od do.. protože ty amči si ty čtyřhodinovky vybírají pokaždé jina.. někdy od 7mi, někdy od devíti.. je v tom hokej a učitelky jen sledují kdy kdo koho přivedl, odvedl... tak mi přišlo těch učitelek líto, když vidím co musí s těma dětma zvládat :) my máme jednu uč na 17 dětí a má toho chuděrta nad hlavu.
Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
12.9.2007 21:24:02
Nazdárek tak dnešní den u konce , musím říct že jsem to dneska ais překombinovala Maty hudebka, plavání já angličtina i s JOníkem a večeře v restauraci komplet family a jsme K.O. a to bych měla uklízet po těch truhlářích ale jsme K.O. takže to vypadá že si to nechám na zítra:):):(
Jinak jen se přidávám taky k Míše že mi přijde prima kontrolovat někoho kdo pobírá státní podporu:) Jé Lidko Netko to je prima že jste zase tady o prázdninách jsme tu byla skoro sama a teď se vracejí ztracené duše to mám radost. Tož dobrou noc všem a jsme zveděvá co nám přinese zítřejší den |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
12.9.2007 16:35:47
Lí, myslím, že je to dobře, že se matky pobírající Rp kontrolují, dostávají přeci od státu peníze na to, že jsou doma :-D!
Bruník včera ochutnal krupici, kterou nikdy nechtěl a sdělil: No, není to špatné! :-D. Ty kecy ze školky jsou fakt někdy síla. Mami, nehraj si s ohněm, je to auau a přijedou hasiči :-D! Už se mi to blíží, dneska jsem byla vzhůru od 4,30 a poslouchala déšť, tak jsem docela kao, už se něco trochu připravuje, ale jinak jsem v klidu...vymyslela jsem zato projekt, který doufám, někdy někdo zrealizuje :-D! Díky za přání, taky doufám, že se vše povede, jak má.... |
| Lí | 12157 |
|
|
12.9.2007 16:22:51
Ifčo - Mno u nás ve státní školce je to tak že maminky které ještě pobírají RP na dítě ve školce jsou dost pod dozorem, neb jim tam často chodí na KO sociálka.. zda ty děti jsou tam skutečně jen 4 hodiny. To je síla, co? jak to u nás kontrolují. Ale když už jsi opět na MD a RP Nepobíráš tak tam klárka může být už celý den.
Zdravím Lidku a Netku :) Lidko - proč není Tponík ve školce? nedostali sjte místo??? nebo nechceš? Naše školky je super, soňa miáluje p. učitelku :) a až na tradiční : já nechci do školky" je ta spokojená, já jsme spokojená že je ona spokojená :) umís poustu nových říkanek, snaží se líp artikulovat a začala se parádně vzteklošit, ale tak jinak - puberťácky :) je to roztomilé i hrozné. NO nějak na ni ten nástup do školky musel zapůsobit... myslím že tpo mohlo být i horší :o)))) JO a docela mě překvapuje poměrně zdravý jídelníček. na to že je to státní školka jim tam dávají docela dost zdravých věcí :o) Lí |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.