Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
9.9.2007 14:40:16
Vendy- mohla bych někde na netu tu odsávačku vidět, o jaký typ jde? Dík
Dopoledne byli moji2 na běžeckých závodech, pro prcky trať 500m, Klárk as e prý do toho pustila s usilovnou vervou, makala jak blázen,já viděla jen fotku a video, s tím číslem na prsou jak stojí na startu je fakt rozkošná!!Dostala tatranku abyla štatsná jako blecha, na diplom a medajli už prý nečekali:D Dnes se mi podařilo"překecat" babičku s dědou aby k nám odpoledne přijeli na kafe, kvuli Klárky. Určitě je pro ni duležité, aby se jim mohla pochlubit že už chodí do školky, co nového apod!! hezký zbytek neděle |
| Lí | 12157 |
|
|
8.9.2007 21:25:22
Vendy - no pohoda uplně nejpohodovější. Fakt. Je mi to moc líto, hlavně chudáka Maty. Co dnes, dala si trampolínu aby bylo o noční progtram postaráno? Doufám, že příště už to na ni nebude mít takové následky. Trampolína je totiž super věc, zrovinka dnes soňa hopsala v parku na trampolíně a já jaxi nedokázala pochopit co je na tom tak sqělé??? no ale dětem, se to líbí moc :) ale nemáme zahradu tak trampolína pod stromečkem letos nebude...
Ifčo - bohužel, u nás je odsvaka v permanenci a ještě bude určitě nutnéá při odstavování.. ale jstli vydržíš do dubna tak pak bude free :o) ale top asi nevydrží, co? to bys už byla supertěhule! No a jinak? U nás dnes byla velká sláva ve městě, byla jsme tam s dětma celý den, prima jsme si to užili, ale mám toho teda plné kecky, děti taky :) nejvíc se mně i soničce líbill rej velocypedů a danymu se nejvíc líbily stromy v parku a zpěv mužských folklorních souborů :) zbytek prospal a to včetně rytířských turnajů a střelby z děl :) jen škoda že na moravě byl první povodňový, tak nejezdily plánované muzikantské lodě. Ty byly loni prima. No a ještě jsme pak doma z okna skoukli přelety horkovzdušných balonů nad městem. Zítra jsou nějaké další koncerty a košt vín, ale to nevím jestli ještě zvládnu absolvovat.. Jdu degustovat burčák :) Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
8.9.2007 10:58:51
Tak murpyh zákon u nás funguje jakmile tatínek vytáhne paty tak se něco děje.tak jak jsme vám psala že si užívám pohodu tak o půlnoci začala Maty zvracet a po půl hodinách do 3.30 a ve 4 JOnatánek že chce jíst a v 7 vstávat nespala jsme ani minutu . Jinak Matylda už je O.K. asi to bylo z té trampoliny neboť to nebylo normální zvracení se šťávama ale takový suchý a lezla ven jen krupicová kaše co měli ve školce k obědu a byla dost hustá já mám raději tekutější:):):)
Ted oba usnuli a já mám strach že když usnu tak mi už nic nevzbudí. Jo a to máme dneska roinnou oslavičku hihi budu vypadat dost fresh Ifčo jest-li chceš tak známá teď prodává avent rok starou poř.cena 1800 prodává za 1000,- jest-li chceš napiš. Já jí mám a jsme s ní na 100% spokojená |
| Mammita | 25947 |
|
|
8.9.2007 9:38:01
Ifčo, tak bohužel, já už ji prodala :(. Ale mrkni na MMB.
Bětka soplí, chjo :(. Myslela jsem, že rodí prvního zubáka, ale dnes v noci začala i kašlat :(. |
|
|
7.9.2007 22:02:45
náš tatínek prozměnu odjíždí příští pátek na 12 dni do Španělska na kola, kdy si vyberu dovol. já netuším.
Hlavně že zajistil pohotovost u několika kamarádu, kdybych jako rodila, ale to teda nehodlám, hezky na něj počkám:D |
|
|
7.9.2007 21:59:37
Vendy- dík, chápu, třeba se najdou ještě adeptky co momnetálně nekojí.
Trampoška musí být super, zábava, sport i relax zároven!! Kl. by se zbláznila radostí!! |
|
|
7.9.2007 21:26:59
Jajdo tak M taky odjel na víkend na Moravu degustace a kola, musím říct že mu odcela závisím a už se těším až si to vyberu já:):)
Ale bohužel já to hlídání na víkedny mám blbé takže sama s dvěma dětma,ale zase včera M koupil na zahradu trampolínu ( podotýkám že jsme si myslela že bude taková pro jednoho maximálně dva lidi) je pro 8 průměr 4 m a je to strašná sranda dneska se houpal i Jonísek a taky se mu to moc líbilo:):) takže dnešní odpoledne a večer bylo o zábavu postaráno. Uvidíme jak dlouho jim to vydrží:):) doufám že ještě zítra. Míšo jsme na tebe zvědavá už jste se rozhodlo jaké bude to jméno nebo až vyleze tak uvidíš:):) |
|
|
7.9.2007 21:19:12
Ifčo sorry ale je u mě pořád dost používaná takže nepůjčím zatím:):)
|
|
|
7.9.2007 17:06:58
holky, moc vás prosím, jste některá ochotná mi pujčit odsávačku MM? Dík předem
|
|
|
7.9.2007 17:04:57
ahoj
Jajdi, to je fajn že Milánek zvládá,Klárka si taky trošku vymýšlí, hlavěn s jídlem tvrdí mi že snědla všechno no to bych chtěla vidět, hned po odochodu ze školky po obědě na mne narukuje s tím, že má hrozný hlad. Míšo-už se ti to krátí a 14 dní je relativně dlouhý čas, dlouhý na čekání na mimi a krátký na to aby člověk vše stihl. Já zatím moc nestíhám, jen včera jsem absolvovala trasu do školky a zpět celkem 6x. Začíná mě bolet v křížích. Prosím, pošli ještě nějakou předpoordní fotečku bříška. Kolik kg nahoře? Já +9, chut mám na vše a více na jogurty, které jsem taky moc zezačátku nemusela. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.