Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jajda | 12358 |
|
|
7.9.2007 15:09:43
Holky, tak i u nás je školka v pohodě. První i druhý den to šlo v pohodě, třetí den si trochu po obědě poplakal, protože školku otevřeli o něco dřív a on nás tam neviděl a myslel si, že jsme na něj zapomněli. Jinak necháváme zatím jen na dopoledne. U Milánka ve třídě budou spát jen 3 dětičky, zbytek tam je jen na 4 hodiny, takže to zatím ještě nemáme zkoušet, až tak za 14 dní, až se všechno zklidní. Začal si taky krásně vymýšlí, jako že na něj nezbylo jídlo, paní učitelka na něj zapomněla, na vycházku šel jen v tričku a tak podobně :o))
Pro mě je ta školka ale za trest, my vstávali všichni kolem půl devátý a teď musím vstávat o dvě hodinky dřív :o( Kristýnka se s novým režimem taky nemůže srovnat, když jí po ránu budím, tak je překvapená. Ve školce, když slyší brečet ostatní dětičky, tak spustí taky, takže se tam zdržujeme jen krátce. Danul, Adel ty lázně musely být úžasné, taky bych hned jela :o)Už se těším, až přestanu kojit a budu moct taky vyrazit. Jen ještě sehnat někoho, kdo by jel se mnou. Teď budeme mít pohodový víkend, M odjel na celý víkend na Moravu, pro Milánka si za chvilku přijedou rodiče, tak snad si tu bude trochu klídek. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
7.9.2007 0:08:06
Vendy, vidím to tak, že už moc nespím a mám chuť na ovoce, což jsem celou dobu neměla...jinak nic nového :-D!
Ifčo, mně těch asi 14 dní přijde jako nekonečně dlouhá doba, kdy toho ještě chci hodně stihnout :-)! |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
6.9.2007 10:03:49
ahoj,
tak u nás zatím taky školka v pohodě,dnes se doslova těšila když jsme ji řekal že bude poprvé ve šklce obědvat tak prý: jupíí to bude bájo. No škoda že nejsem moucha abych to mohla vidět. Dnes máme v 15 hod třídní schuzky. Už druhý den prší, je fakt hnusně. včera na mne trochu padla depka, připadala sjme si jako štvanec, který za chvíli rodí a který si vlastně ani nestihl toho bříška"užít" a odpočinout. No ale ted je to paráda, já jsem 3 hodiny sama a bez K. Už mám všechny mimi hadříky vyprané a vyžehlené,takže jsem klidnější a postupně dokoupím co chybí.ten čas tak letí!!!! Danul- hezké fotečky, já vždy obdivuju jak se děcka krásně patlají v tom dortu a že jim to rodiče dovolí, Kl na to moc není ona je na ty špinavé ručičky háklivá:D hezký den všem |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
5.9.2007 21:44:42
Nazdárek všichni, tak u nás taky vše O.K. starý mazáci do jejich třídy chodí 2 noví a ty brečeli jen první den takže žádný veliký stres por ostatní:) Taky nechápu kdo vymyslel chodit všichni nový žáčci najednou:):):)
Rondi ráda tě tu vždy vidím tedy všechny tady vidím i Kačabáka který to poslední dobou fláká:):):):) Držím pěsti všem nováčkům maminkám ze školky ať vydrží a nemusí držet dlouho. Pamatujete Maty tak první týden úplně v kliu za měsíc jí to docvaklo a týden se tam chodilo s pláčem a teď je to pryč- takže tfuj posílám výdrž. Míšo tak na kdy to vidíš????? Soni my ještě vstávání nacvičený nemáme hlavně tedy já nemám mě se vždy tak nechce vstávat. |
| sona+katka05/04+radka08/98 | 67324 |
|
|
5.9.2007 21:01:52
Ahoj holky,
tak jsem se zapojila do pracovního procesu a až na to vstávání to docela jde. Musím se přiznat že už mi chyběl kontakt s lidmi. Tak si to zatím užívám. Kačenka absolvovala nástup do školky docela v pohodě. Zatím kupodivu žádný velký pláč nebyl. Včera dokonce nechtěla jít domů. Jak jsem z toho měla takový strach tak je to zatím dobré. Jenom aby nám to vydrželo. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
5.9.2007 20:29:12
Dneska Bruník nechtěl ze školky, chtěl si ještě hrát "protože tu je konečně klid" jak pravil, jedna úča mi pošeptala, že uřvaní chodí jen v po a út :-D! Tak se zítra taky těší, ale už je fakt starý mazák a mají tam živého králíka, což je úžasné, no, do doby, než tam přijde hygiena....
Danulo, to je úžasné, že Ti to se školkou vyšlo... Jinak všem školkovým nováčkům držím palce! |
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
5.9.2007 12:50:49
Rondi, užívám si to :-)
Toník, ač to na fotkách tak vypadá, není blonďáček, ale pěkný zrzek :-) |
| Ronda | 3303 |
|
|
5.9.2007 11:07:27
Tak u nas uz je taky Danik ve skole, vstavani dobry, v pohode jsem vstala i ja prestoze se zrovna dneska vzbudil v noci Alex i Ellen. Uz si tu taky davam ranni kaficko:-)
Danik maji krasnou tridu, spoustu novych hracek a pomucek, vsechno jsme si spolu prosli. Bylo to takovy hezky vitani spoluzacku po prazdninach. Dokonce za nima i prisla i stara pani ucitelka, co meli v nulte tride(takova nase predskolka) a bylo to hrozne mily. Danulo, uzivej si to, uplne si to dokazu predstavit:-) Tonda je krasnej blondacek.... Li, po dosavadnich mych zkusenostech je to uplne normalni prubeh, kdyz opadne prvni euforie z novych hracek a prostredi, zacina chybet maminka. Asi nejhorsi tam jsou ty brecici deti, co? Nemuzou tam maminky s nima treba na dopoledne zustat?...Danik kdyz sel uplne poprve do skolky v US, tak mu to trvalo tyden nez prestal rano plakat a to jeste neumel jazyk. Je to ale hrozne individualni, nektere deti se tezko loucily cely rok. Ale vydrz, bude urcite lip! Urcite prijdes na neco, co pomuze. Co treba nejakeho plysacka jako kamarada s sebou z domova? |
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
5.9.2007 10:24:37
Tak starší dítě jsem nechala ve školce, ani náznak protestu. Má tam kamarády, tak si hned šla hrát a jen mi zamávala. Tonda usnul, tak tu mám ticho a klid. Stihla jsem už vytřít celý barák a pozor - dát nějaké fotky do květňulkovského alba, tak se jukněte.
Já mám takovou radost, že ta školka vyšla. Začínala ze mě být neurotická věčně naštvaná matka :-))) |
| Lí | 12157 |
|
|
5.9.2007 8:55:33
no tak třetí den školky byl šílený, ale paní učitelce hned ráno přišla pomoct paní ředitelk a a její zástupkyně. Ve třídě jsou dvě děti které pláčou celý den.. a strhávají tím i ostatní. Sonička dnes po ránu už nechtěla do školky.. jako nemusela jsme ji tam táhnout na smyka, to ne, ale už tam nebylo to nadšení předchozích dvou dnů. NO a taky jak jsem odcházela tak tam seděla sama u stolečku, přebírala nějakou stavebnici a byla dost zuaražená a pozvolna už natahovala. ale rozum mi velel odejít protože na chodbě už brečel i Dany (to soňa nevěděla) a obě děti proistě utěšovat nemůžu. No snad to dnes ta moje slečna nějak rozdýchá.
Jinak jsem včera fofrem sháněla vyteplené tepláky a ještě že jsme něco málo koupila, jinak by dnes na prochajdě zmrzla, už jsem dala prát punčocháče (mimo jiné tchibo - jsou fakt super, ještě je v tchibui mají, můžu doporučit!!! kvalita, pružné, barvy drží a jsou 2,5-4 roky, 3ks za 349 kč - dívčí jsou 2 odstíny růžové a červenéé a kluci mají modré odstíny) no a zítra už asi vyfásbne punčocháčky, protože tady bylo ráno 4 °C!!! TZož taky, Dany spí a já fofrem uklízím ranní spoušť, protože byt ráno opouštíme velmi spěšně a co kam spadne už tro tam zůstane. NO ta rána teda ještě moc vychytaná nemám Lí |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.