Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
3.9.2007 18:31:58
Vendíku - vzhledem k tomu že danielek už nějaký čas vstává v 5:45-6:15 tak stíhám s přehledem. To v sedum vzbudíme soničku a než odejdeme ještě ráz nakojím danyho a on už zase v osum spí - takže už ve školce je tuhoš tuhároš a já si tam v klidu převleču soníka.. ovšem takhle to klaplo dnes, kdoví co bude zítra???
Mé naivní představy že bude unavenáze školky a po O mi usne :o)))))))))byly liché! je ščilá jak rybka a diví se proč má jít po večerníčku spát???? Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
3.9.2007 17:22:51
tak u nás školka taky v pohodě ale to vstávání. Když si Maty měla vyčistit zuby já mezitím vzbudila jonyho a nakojila tak mi bylo divný že je tam takový klid a spala s kartáčkem v ruce na podložce u vany:) ale pak klídek ,jen musím sesynchronizovat ty odchody aby to klaplo najednou a to bude trvat asi déle ale snad to zvládnem. je pravda že i pro mě je to vstávání trochu za trest.
Lí napiš jak ti zvládáš chodíš s obouma |
| Lí | 12157 |
|
|
3.9.2007 17:11:40
Danul - velká gratulace!! to bude úleva :) Tak ať se ta vysněná školka líbí.
A naše školka? No sonička to zvládla na jedničku, ráno sjem ji tam zapojila mezi dvě slečny k hracímu domečku pro panenky a v klidu jsme se s ní rozloučila s tím, že po obědě příjdu. Ráno nikdo neplakal tak to proběhlo nečekaně klidně. Ve školce prý jen trochu poplakávala, ale byla spúokojená, zítra chce jít zase. Jen jak jsme šli ze školky tak mě málem umazlila :o) No uvidíme zítra.. Lí |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
3.9.2007 16:00:46
Tak Bruník zvládl školku s přehledem, je to starý mazák, doma hlásil, že "tam byla tlačenice" :-D. Zatím jsem stále 2 in 1 a užila jsem si perfektně sraz po 30. letech od 1. třídy :-D!
|
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
3.9.2007 12:05:00
tak ZÁZRAKY SE DĚJÍ i na vsi a do radonické školky nenastoupilo jedno dítko, takže Klárka jako náhradník nastupuje okamžitě :-))). Domluvili jsme se na středu, musím pro potvrzení k dr. Hurá.
Jinak lázně byly opravdu príma. První den budíček dle zvyku v 6:30 a další dny se to posouvalo k příjemným 8:15. Honza hlídal poprvé děti déle, než 3 hodiny a patřičně si to užil. Hned první den mu Tonda před očima vyskočil z postýlky, naštěstí bez následků. Klárka venku dostala žihadlo a Toník si ještě rozrazil ret, protože leze po bytě s autíčkem a nějak mu podjely ruce.... Tím byl seznam katastrof naplněn a zbytek pobytu jsem měla jen se zprávami dobrými. Všem školňáčkům přeji hezké dny a hodné paní učitelky. My se s prvním dnem pochlubíme až později :-) Papa. D |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
3.9.2007 10:34:37
Adel- myslím, že to bud ev pohodě, že mužeš vyzvedávat vysmáté a spokojené dítko.
tak u nás vstávání i odchod z domu v pohodě,ovšem abychom my nebyli něco extra, tak hádejte které dítě jako jediné brečelo? Její kamarádku totiž hend učitelka vzala do náruče a tudiž odvedla pozornost a maminka se rychle vzdálila, my tam stáli trošku déle a to byla chyba, neb K začala řvát že ji bolí zoubek a že musí k panu zubaři, no hééérečka dokonalá jaká výmluva ji napadne asi zítra?:D Naštěstí přišla druhé p. uč která ji též vzala na ruce a odnesla do třídy, tudiž jsem prchla. No a samozřejmě skoro jako vždy smetánku dnes slízl tatínek, kterému vzorně a dlouze mávala na rozlučku, on nás jen zavezl před školku. zato mě po" rozloučení" začalo tvrdnout břicho:D Dnes jsem ji vyzvedávala hned po divadélku v 9,30 vysmátou jak měsíček, dostala od p. uč lízátko. A ted z ní leze že snědla celou svačinku( to bych teda chtěla vidět, asi si pořídím skrytou kameru) a že už tam nikdy nepujde:D takže nám držte pěsti abycho zítra vubec odešli z domu, no je mi jasné že to bude zkoušet ale já nepovolím:D |
| Mammita | 25947 |
|
|
3.9.2007 9:00:36
Tak už to máme zdárně za sebou. Maty sice ráno pokňourával, ale venku už byl ok. Ve školce s radostí zjistil, že má značku koníčka a pak už to šlo jako po másle. Chtěl tam být i po O, takže si učitelka vzala pyžamko, ale z toho nemám moc dobrý pocit. Nějak jsem měla pocit, že by tam měl být zatím jen dopoledne. Ale prý je to takhle lepší. Učitelka byla z Máti unešená a on z ní taky. Hned se tam vrhnul na hračky a jak se tam nakupily další děti, tak už některé dost brečely a ty ostatní nejistěly. Maty pátravě zkoumal co že se to děje a v tu chvíli jsem byla laskavě "vyhozena" což chápu. Jsme zvědavá jak nám to půjde dál.
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
2.9.2007 22:03:32
dobrý večer,
jajdi, vítej z5 mezi námi všem zítřejším školkařum přeji nástup bez slziček at se všem den vydaří!! K mi odpoledne řekla, že tam chce i obědvat(první den ji beru po 10 hod bez oběda) a večer už zase že do školky nejde, je z toho tak trošku pomatená tak uvidíme jak to zítra zvládnem, těším se. |
| Mammita | 25947 |
|
|
2.9.2007 17:20:50
Ahoj holky!
Tak jsme se vrátily z lázní a byla to doslova paráda. Holky, jestli jen trochu můžete, tak jděte do toho. Já se bála jestli to splní účel, přecejen, krátká doba, ale fakt doporučuju! Chodily jsme na masáže, koupele, manikúry atd, po hospůdkách, restauracích a kolonádách a hlavnbě jsme SPALY JAK DLOUHO JSME CHTĚLY!!! Jajdi, koupila jsem zástěrku, ale uvidím, jestli ji tam budou nosit i ostatní děti. Koupila jsme ji - jako samozřejmost - na výtvarku, ale kdyby tam měl být Máťa jediný, tak mu ji dávat nebudu. Se vstáváním se ani tak nebojím, jako spíš s tím vypravením a navíc, když bude Jára doma, tak to bude asi taky těžký - Maty bude asi argumentovat, že když je doma táta, tak proč musí on do školky??? No sama jsem zvědavá. |
| jajda | 12358 |
|
|
2.9.2007 15:28:05
zdravíme všechny po prázdninách. Nějak jsem přes léto nestíhala psát ani dočítat, teď se snad polepším a vše doženu.
Celé léto jsme byli na cestách. Vždy jeden týden jsme byli někde na dovče a týden doma, vyprat, vyžehlit, zabalit a zase pryč. Bylo to docela prima, hezky jsme si to léto užili, obě dětičky jsou super cestovatelé. Docela jsem se bála, jak to bude Kristýnka snášet, ale překvapivě byla moc hodná a krásně usínala ať to bylo kdekoliv. Jinak už je jí 7 měsíců, má první zoubek a váží téměř 8 kg, což neměl Milánek ani v roce :o) Jinak Milánek taky zítra vyráží poprvé do školky, už se moc těší. Jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží. Už si tu plánuje, jak si tam bude hrát s kamarádama, bude tam i spinkat. Na to jsem obvzlášť zvědavá, protože doma už přes rok po obědě nespí :o) Minulý týden jsme se byli podívat na učitelky ve školce, ke kterým bude chodit, prohlídl si i třídu a kdyby tam byly děti, tak by tam i zůstal. No uvidíme, jak to bude probíhat dál. Taky už se moc těším na nové přírůstky, přeji všem těhulkám pohodové poslední týdny a porody bez komplikací. Adel četla jsem, že jste kupovali do školky zástěrku? My máme max. trička a tepláčky, jediné co jsem koupila byly bačkůrky. Jinak schůzku ve školce jsme neměli, bude až v průběhu září :o( Budeme mít docela po ránu problém se vstáváním. Obě dětičky mi vstávají kolem 9 hod. někdy i později a to máme Milánka přivést do 8 hod. do školky - no to jsem na nás zítra ráno zvědavá. M se mi směje, že by nám vyhovolo chodit až před obědem :o)) Ale zase se těším, že budu mít víc volného času pro Kristýnku a budeme moct konečně chodit plavat. Milánek, když jsme byli přes léto doma, tak se občas zasekl, že nepůjde ven, nebo když jsme vyšli ven, tak si to po pár metrech rozmyslel a museli jsme domů. To jsem zvědavá až tohle předvede ve školce, zatím z něj byli učitelky nadšené, tak uvidíme. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.