Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
1.9.2007 16:38:29
ahojte,
takže v pondělí to tu bude zavaleno historkami a postřehy z prvního školkového dne, už se těším! Nenarodily se ty děti náhodou nedávno? že už jdou do školky!!ach jo gratuluji Lindičce k dnešnímu svátku a Adéle k zítřejšímu, hodně zdravíčka a lásky!! |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
31.8.2007 18:17:02
Našli jsme celý plný koš praváků a suchohřibů, ovšem kombinace prudivého dítěte, které sbírat nechtělo a prudivé babičky, která sbírat chtěla byla fascinující :-D!
Vendy, hehe a to mně jeětě upozor%ňovla naše uklízecí paní, že v pondělí určitě přijdep ozději, rotože veze kluky do školy a prý bývá první den školní na cestě masakr, takže vyražte pěšky :-D! Nevím, jak to udělám my, máme to celkem daleko! |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
31.8.2007 15:11:46
nazdárek tak já jsme zvědavá jak to fakt budeme zvládat dneska zas eoba dva vstávali v 8 a já nevím jak se vypravíme a jak budu vstávat i já no tak uvidíme hektično v pondělí:)
|
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
30.8.2007 15:54:10
Lí, u nás z hygineckých důvodu plenky ne. To je radši nechají počůrat :-(, ale personál je tam rozumný. nevím co s Nikýsem ta změna udělá, ale myslím, že když si pohlídají, aby se před spaním vyčůral a za hodinku tam stejně děti budí, neměl by s tím mít problém... Spát tam bude nejdřív za měsíc tak věřím, že to zvládne. ředitelka mě kvůli počůranému prostěradlu přeci dítě nevyloučí, abych přišla o práci, ne?
motorové vozítko mě nenapadlo pořizovat, takže neporadím :-( |
| Lí | 12157 |
|
|
30.8.2007 14:55:59
Kačabko :o) jsi dobrá žes šla do s¨školky napokec, vezmou ti Nikýska i s plenkou? tady to jde.. ale jen v některých školkách.
To vozítko je prima věc,ale má ji tady jeden klučina - kjdyž na tom vyjede ven, tak u hřiště sleze, ostatní děti se poperou o jeho vozítko zatím co on si pujčuje jejich odrážedla a kola :o) tahle hračka děti nejvíc baví když je jako atrakce nějkde na poutích :o))) ale doma se s tím moc jezdit nedá. Kolo je myslím lepší volba.. ale to je můj názor. Lí |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
30.8.2007 14:07:56
Ahoj holky, mám o rok mladší dítko než vy, chtěla jsem Vás poprosit o Váš názor nebo ev. jiný tip, odkaz na něco podobného- jestli s tím máte zkušenosti- jestli to děti baví, funguje, jak má, výhody a nevýhody atd., viděly jste něco podobného- chtěla bych něco takového pro malou jako dárek- moc děkuju:
![]() |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
30.8.2007 10:22:19
ahoj holky,
u nás též přípravy na školku vrcholí, zašla jsem tak daleko, že jsem vzala hady včera do školky a zazvonila na ředitelku ;-), která nás pustila. Potřebovala jsem s ní probrat, že ještě nevím jestli budou chodit na celý den nebo jen 4 hod... Vše to u mě záleží na zaměstnání. Ruplo mi v bedně a zkouším si najít jiné místo než u bývalého zaměstnavatele, tak mi držte palce, potřebuju získat aspoň jakoustakous finanční jistotu. Dana s mamkou nám do školky ušily náááádherný kapsáře, hadi si je nesli jak svátost, šli jsme do drogerie nakoupit kapesníšky, kartáčky, pastu... Noc bez plenek tak tady máme obě varianty... Linda spí bez, okolo 23 ji dám vyčůrat a spolehlivě vydží do rána, ale Nikýs to probuzení na čůrání nesl hrozně špatně, stropil škandál, ani se nevyčůral takže je s plenkou, hrotit to zatím nebudu,i když ve školce s tím bude velký problém :-(. Adél, taky mě implanon dost drtí:-(. Míšo, dobrej vtip :-D. Já mám jeden z pracovních pohovorů: Ředitel velkého úřadu si všiml, že vedoucí jednoho z oddělení zaměstnal nového člověka. Nechal si jej tedy zavolat do své kanceláře na krátký pohovor. Jak se jmenujete?" ptá se ředitel. "Roman", odpovídá muž. Ředitel se zamračí. "Tak podívejte se. Nevím, kde jste pracoval dřív, ale já zásadně nikoho neoslovuji jeho křestním jménem. Tak se totiž líhne přílišná familiárnost, která vede k oslabení autority. To znamená, že své podřízené oslovuji jen jejich příjmením - Nováku, Černý, Procházko. To je vše. A mě ostatní oslovují jenom pane Dvořáku. Tak teď, když jsme si to ujasnili, řekněte mi ještě vaše příjmení." Nováček povzdychne a řekne: "Miláček. Roman Miláček." Ředitel na to : "Dobře, Romane. Dále bych vám chtěl ..." Prázdniny končí, Honzík si je parádně užil, krom soustředění v Praze vůbec nebyl doma, vlastně i když měl soustředění tak spal po kamarádech:-). Letos poprvé žádné babičky a dědečkové až na týden, kdy vyrazil s našima na kola a ujel za týden asi 300km :O, jsem na něj pyšná,už je tak samostatnej, je to můj velký parťák. Až budu chodit do práce zvládne se vypravit na fotbal, udělat úkoly... Vrací se mi z Krkonoš až v neděli. Tak jsem se rozkecala jen o nás :-), děkuji za trpělivost... Všechno čtu ;-). Mějte se krásně. K |
| Ronda | 3303 |
|
|
29.8.2007 23:29:14
Vendy krasny fotky, Jony je hrozne roztomilej:-)
|
| Ronda | 3303 |
|
|
29.8.2007 23:22:58
Holky, tak u nas se momentalne vstava v 8:30, vydrzi vsechny deti, matka se aspon dospi:-)
Miso:-D Termin mas teda za par, ale jeste vydrz!!!!Jsem zvedava na tvoje zazitky z porodu doma..... Ifco, uzivej jeste spanku:-) Holky dneska jsme meli ockovani, Danik a Ellen, riskla jsem to a objednala jsem je za sebou a musim je i sebe:-) pochvalit, zvladli jsme to na 1, Ellen trosku plakala, vetsi obavy jsem mela z Danika ktery ma panickou hruzu z ockovani a ja si rikala, jak to s nim zvladnu, kdyz budu mit na kline jeste Ellenku, ale nakonec jsem je mela na kline oba 2 a Danik byl statecny. Tak jsem mela radost. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
29.8.2007 23:06:10
holky tak jsme vložila nějaká aktuální fota kdo máte zájem tak mrkněte
tady |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.